U vezi guida odg mi sto prije plz..

Started by m4tr1xz, February 11, 2010, 11:41:06 PM

Previous topic - Next topic

m4tr1xz

Evo ovako ja imam org i ne radi mi na CB radi duplicate guid jeli cu moci igrati onda na vasem turniru ??? kad uradim pb guid kad vam dadnem jeli cu moci ?? odg mi sto prije da znamo ocemol se prijavljivati i ostalo...

I u vezi jos svog 1 igraca ima org.. al nemoze igrati na strimani serverima... jeli mogu i njega prijaviti onda u sklopu clana ??? odg mi sto prije molim vas... dok nisu popunjene prijave... Hvala...

dexnsk

Quote from: m4tr1xz on February 11, 2010, 11:41:06 PM
Evo ovako ja imam org i ne radi mi na CB radi duplicate guid jeli cu moci igrati onda na vasem turniru ??? kad uradim pb guid kad vam dadnem jeli cu moci ?? odg mi sto prije da znamo ocemol se prijavljivati i ostalo...
Neradi ti na cb? Zasto, jel zato sto je banovan!?

Quote from: m4tr1xz on February 11, 2010, 11:41:06 PM
I u vezi jos svog 1 igraca ima org.. al nemoze igrati na strimani serverima... jeli mogu i njega prijaviti onda u sklopu clana ??? odg mi sto prije molim vas... dok nisu popunjene prijave... Hvala...
Ovo pitanje nisi trebo postaviti jer je odgovor jasan. Za banovane igrace nema mesta na turniru!

m4tr1xz

Ma neeee.... nije banovan.. nego dao mi je jedan lik svoj org koji ne koristi, al taj je org vec bio 1 koristen na cb-u i imaju sad 2 accounta al taj lik se izgubia sa xf i vise ga nema onnline... nemogu mu reci da izbrise account... org je uredu nije bannovan jer nije nitko haxao na njemu ni ja ni taj lik... nego samo nemogu ja igrati pod svojim accountom jer ispadne duplicate guid... jel sad tu ima problem jel cu moci igrati ???

spdR

taj drugi cim ne moze na strimovanim serverima znaci da je popio bananu na tom...

a 1. znaci da je vec neko na cbu registrovan na taj guid, te je tebi dakle dao na koriscenje...

za ovog sto ne moze na strimovanim serverima sam siguran da ne moze, a za CB duplicate guid - to ne bi trebalo da se tice admina, ako je guid cist... po nekoj logici, oni ne zalaze u to odakle tebi cd key...

ma da ce ti oni odgovoriti

m4tr1xz

OK hvala... i ja sam mislio da ovaj nece moci igrati.. dok je tamo banan nije cist iako tvrdi da jest.. ja sam iso na te servere strimovane mogu igrati nista me ne kicka ni nista... org je uredu i sve.. ja mislim da mogu igrati na cupu al ocu prvo da obavjestim admine i da vidim sta ce mi reci da nebi doslo do nekih problema...

$tring

Ukoliko je KEY validan na www.pbbans.com - sve je ok. U slucaju da player ima ban, nece biti u mogucnosti da igra ligu.

Spartanac

Quote from: spdR on February 12, 2010, 12:26:41 AM
taj drugi cim ne moze na strimovanim serverima znaci da je popio bananu na tom...

a 1. znaci da je vec neko na cbu registrovan na taj guid, te je tebi dakle dao na koriscenje...

za ovog sto ne moze na strimovanim serverima sam siguran da ne moze, a za CB duplicate guid - to ne bi trebalo da se tice admina, ako je guid cist... po nekoj logici, oni ne zalaze u to odakle tebi cd key...

ma da ce ti oni odgovoriti
Ja pored tvojih postova vise ne moram ni da postujem. :flag_of_truce