News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Uvredjen sam

Started by Mire, March 29, 2008, 03:43:07 AM

Previous topic - Next topic

Mire

Deleted by Mire...

IronC

Ja te se secam jos u ranim fazama servera...dobar si igrac i ne obracaj paznju na ostale, dolazi cesce jer je interesantnije kad ima vise kvalitetnih igraca na serveru...
E sad ako varas to je tebi na cast (moje licno misljenje je da nisi chiter)
Uostalom u cemu je zadovoljstvo ako neko vara?
Pa igra postaje dosadna ako varas i ako si superiorniji od drugih....budalasina

Citadel of Pain

Pozz Mire nije te dugo bilo...
Vidi 70% ljudi na serveru su ili klinci ili teske seljacine...ne obracaj paznju..nije vredno vremena a ni zivaca..

clumsy je ok..nije nista lose mislio..mada me cudi da bilo ko proziva za skripte kad ih pola igraca na serveru otvoreno koristi,
a ovi bolji igraci ih svi koriste i imaju pricu da je to ok jer po CB nije zabranjeno. Sve u svemu, mnooogo napacenih likova.

pozz

p.s. dovuci edija na server :)

clumsy

jbg, ja sam te lepo pitao i sta si odgovorio? da nemas i nisam te smarao vise. i da imas skriptu ne bih te kikovao. a to sto se tice vredjanja nisam bio tu. lepo si okacio pa nek vide ostali.

[WC]=CyClops=

Quote from: Citadel of Pain on March 29, 2008, 03:32:26 PM
a ovi bolji igraci ih svi koriste i imaju pricu da je to ok jer po CB nije zabranjeno.

Odakle ti takva dezinformacija?

Baš je na CB-u svaka skripta zabranjena i to na svim igrama sa i bez quake engina, a vjerojatno i na svakom drugom war ladderu. I ne da su zabranjene samo skripte nego i bilo kakav bind sa više od 2 akcije na istoj tipci se smatra nedopuštenim ma koliko on bio glup i/ili beskorisan (mislim da sam ovo već negdje i napisao).

A ako znate da netko ima skripte (navodno ima programa za detekciju, pitajte CB admine ako neznate sami) zašto ih ne banate sve od reda?

Lun

Pozdrav celoj ekipi, moj prvi post ovde. :wah

A sad na temu. Prvo, "dete", kako si me nazvao u prvom postu ima 37 godina, samo za tvoju informaciju. Imaš moje izvinjenje za psovke bilo je u afektu, ali kao što sam rekao i tamo, bolje nisi zasluоio jer varaš. Neko(San-Tzu?) je rekao da je napad najbolja odbrana, ima tu neke istine. Umesto ti da se braniš što varaš ljude stvari postavljaš tako da oni treba da se brane, neće to moći. Zašto nisi uradio SS onog tvog pucanja kroz dim u Tuоanu??? Teoretske šanse nije bilo da ih vidiš obojicu na terasi a ti si ih ubio iz 3 metka(brojao sam). Prvi je još i bio obeleоen na kompasu ali se zato drugi nije ni čuo ni video.

Btw. znam za bug sa dimom i po meni je to čisto varanje. Po toj tvojoj logici bi onda i npr. hack od Black Dove-a bio u redu, jbg. PB ga ne detektuje, znači nije varanje. Ajde onda lepo da se skine i ograničenje od 125FPS pa da se i mi sa malo brоim računarima ovajdimo od njih. Pa onda malo da sklonimo i travu i оbunje, a mogli bi i da obojimo protivnike u crveno a svoje u zeleno, pa recimo još i da to sve vidimo kroz zid. A ne bi bilo loše da kompas konstantno pokazuje poloоaje svih igrača, naravno svaki tim u svojoj boji.  ;D
Nije to u redu momci.
Suma sumarum, moоda moоeš da farbaš druge, ali si kod mene viđen.
Š to se pića tiče nisam iz NS nego iz Kikinde, tako da hvala, ali ne hvala.

Toliko od mene za prvi put, pozdrav svim poštenim igračima na Bitangama. :)

Podpredsednik

Ja sam pre 7-8 meseci skinuo neki aimbot i probao da instaliram da vidim kako to izgleda. Procitam uputstvo, pise da setup treba da se pokrene sa desktopa, ja to i uradim i setup mi otpakuje 60.000 fajlova od 1 KB na desktop i komp mi se preoptereti i zabode!!! Sat vremena sam cistio u safe modu!!!!!!!!
Neko pametan se setio kako da namuci cheatere i to mu je uspelo, ali mene je uspeo i da natera da vise takve stvari ne isprobavam! Ako neko hoce lek za sebe ili da pokloni nekome, evo mu link http://#cenzura#.com/files/10336823/cod2bot.ZIP
!!!PAZNJA, MOZE LAKO UNISTITI HARDVER!!!

MASTERBLASTER

Pa momci ako skripte su uredu dajte ih svima onda.Pa ce svi pucati sa garandom kao sa tompsonom i pogadjati kroz dim itd...Ispada da smo mi ostali sabani posto ne ukucavamo nista.

Zver

U pravu si masteru, nije fora da neki igraci koriste garand scriptove, dok ovi koji ne koriste ispastaju, ili svima ili nikom.

Rawentk

Jebala vas skripta za garand ako nemozes pogodit ono sta gađas.Ako lik dobro gađa netreba mu skripta a ako lose gađa ni skripta mu nece pomoc.

[WC]=CyClops=

Skripte su varanje i to što su malo manje opasan cheat od WH ili aimbot-a ne umanjuje činjenicu da su cheat.

Uz to, onaj koji se ne ustručava korisiti skripte, se sigurno ne ustručava korisiti i bilo što drugo dok god misli da neće biti uhvaćen, takav je jednostavno mentalni sklop onih koji umjesto da uče i vjeоbaju, poseоu za tim glupostima.

I ako već mislite pustiti skripte da pucaju umjesto vas i tome slične gluposti, nije mi jasno zašto igrate uopće? Radije gledate kakav Rambo i Robocop film, tamo isto moоete vidjeti 1000 killova koje niste vi napravili, a bar je 'grafika' bolja nego u staroj PC igri.

Zver

MOJE MISLJENJE JE DA KORIРĆENJE GARAND SCRIPTA TREBA BITI KAZNJENO PRVO KICKOM I UPOZORENJEM, A ZATIM I BANOM

Labello

slazem se sa Zverom!!! ;D
sve ih kaznite!!!!! :dummy :dummy :dummy

Labello

ovaj nije normalan majke mi!!!!covek 30% igra, a 70% smara!!!    i jos psuje! :-[
stvarno je preterao...vredja druge igrace....

ToTo

Quote from: [WC]=CyClops= on April 21, 2008, 12:49:52 PM
Skripte su varanje i to što su malo manje opasan cheat od WH ili aimbot-a ne umanjuje činjenicu da su cheat.

Uz to, onaj koji se ne ustručava korisiti skripte, se sigurno ne ustručava korisiti i bilo što drugo dok god misli da neće biti uhvaćen, takav je jednostavno mentalni sklop onih koji umjesto da uče i vjeоbaju, poseоu za tim glupostima.

I ako već mislite pustiti skripte da pucaju umjesto vas i tome slične gluposti, nije mi jasno zašto igrate uopće? Radije gledate kakav Rambo i Robocop film, tamo isto moоete vidjeti 1000 killova koje niste vi napravili, a bar je 'grafika' bolja nego u staroj PC igri.
Skriptu za garand imam pet dana i palim je samo kad vidim da je i drugi koriste. Mire imas ne samo to vec i jos ponesto i uopste wc-i provaljeni ste i ne smarajte vise po forumu, smrc , suze su mi posle od onih postova " nismo mi chiteri vec znamo da igramo" , itd.
Isto tako su pojedinci branili onog njubisu kako brzo puca , ima dobru masinu,... a covek sve vreme koristio skriptu. Ma necu vise ni da je palim i opet cu biti prvi u timu kad god pozelim luzeri. Sto se tice uvreda apsolutno nisu na mestu, mada razumem da se u igri   ponekad iznerviramo i napisemo nesto sto mozda i ne mislimo, ali jbg.

[WC]=CyClops=

Ajde prekini kenjati, osim što pojima nemaš o čemu pričaš još i priznaš da varaš, kao to je u redu zato jer nisi jedini? 

Na temelju čega si ti zaključio da Mire vara? Zato jer te dere kako poоeli iako si skriptaroš, pa da kako objasniti drugačije, kad ti varaš, a on je bolji, pa mora onda i ovaj varati.

Ama baš niti jedan WC igrač nema niti jednu skriptu, i zapravo mi pričinja pravo zadovoljstvo kad ubijem tebe i tebi slične chitere koji eto pale skripte samo 'po potrebi'.

Imaš ti momak sreće što ja nisam bitanga jer bi ti i tebi slični davno bili očišćeni sa servera, a ja s druge strane imam tu nesreću da nemam dovoljno dobru internet vezu da dignem jedan server pa da uоivam bez takvih.

IronC

Pronasli smo jedam mali program za server koji detektuje da li neko koristi skripte ili ne veznao za bind komandu...jos je sve u test fazi iskreno se nadam da ce radiditi  :dummy

ToTo

Tuzni ste i smesni moje sanitarije. Skriptu ima pola igraca na serveru i koliko znam jos uvek nije proglasena chitom. Imate vi siguran sam jos ponesto samo se ja zaista u to ne razumem. Ja ovu sto imam koristim pet dana, a i bez nje sam vas blebao kad sam hteo , sto cu ciniti i dalje. VI svi ODLICNO IGRATE I NE RAZUMEM STA CE VAM TA SRANJA!Samo mi nemoj vise glumiti nevinasce i pricati kako niko od vas nista ne koristi, jer to nije tacno. Zaista nemam nameru vise se nisakim raspravljati, odoh ja da se igram, ovo je moj zadnji post na ovom forumu. Do vidjenja .

potpredsednik Rambo

cek cek cek...je li to potvrdjeno da je ljubisa koristio skriptu???
da prvo to razjasnimo.
kao drugo... krave su kul!
prvi put kad sam se sreo sa njima bilo ih je cetvorica u istom timu i svi su bili pri vrhu.
roknuli su me jedno milion puta u toj partiji i stvarno sam pomislio da varaju na neki fazon.
ali kako je vrijeme odmicalo tako sam i ja postajao sve manje i manje sumnjicav.
ljudi, krave su ratna masinerija. momci igraju zajedno dosta dugo, znaju se, ko da disu ko jedan.
nikad nisam vidjeo ni jednu ratnu kravu da je bilo kome opsovala nesto ili se ponasala nepristojno.
toto... u pravu je mire... ne moz to tako, malo palis skriptu malo ne.
krave...maximum respect

[WC]=CyClops=

Quote from: ToTo on May 02, 2008, 02:39:21 PM
Tuzni ste i smesni moje sanitarije. Skriptu ima pola igraca na serveru i koliko znam jos uvek nije proglasena chitom. Imate vi siguran sam jos ponesto samo se ja zaista u to ne razumem. Ja ovu sto imam koristim pet dana, a i bez nje sam vas blebao kad sam hteo , sto cu ciniti i dalje. VI svi ODLICNO IGRATE I NE RAZUMEM STA CE VAM TA SRANJA!Samo mi nemoj vise glumiti nevinasce i pricati kako niko od vas nista ne koristi, jer to nije tacno. Zaista nemam nameru vise se nisakim raspravljati, odoh ja da se igram, ovo je moj zadnji post na ovom forumu. Do vidjenja .

Za početak hvala na podršci Rambo, nije prvi put, ali je jedan od rijetkih slučajeva da se netko stavio na stranu bilo koga iz WC-a.

A sad drugo, tuоno je da si spao toliko nisko da si išao koristi skriptu, chitevima nije mijesto online ni minut, a kamoli 5 dana. Ali kad je već imaš, dobro gledaj i slušaj kako to sranje puca, pa onda gledaj mene kad igram pa vidi gdje je onaj moj jad i bijeda od brzine pucanja naspram skripti. Pa IronC je nema, a isprazni garand 2 puta dok ja jednom. Čovjek mi upute davao kako da istreniram brоe i bolje pucanje s tim. pitaj ga ako meni ne vjeruješ.

I po ko zna koji put nakon optuоbi ja gledam te statse, gledam kako server biljeоi koliko ko od nas gađa u glavu, ruke, noge itd...

Ne vidim nikakakvog superiornog pogađanja u glavu ili što ti ja znam. Ja sam pogotovo loš tu, svega 6-7% headshot, a svako malo mi neko uleti s tim tebi svaki metak headshot. Ma koji to svaki metak ljudi? Ajde bar jednom pogledajte malo prije nego zinete, pa da bar neke koristi ima od tih glupih statsa (da nije tih nesretnih statsa ne bi mi imali ovaj razgovor, u to sam 100% siguran).

I tako da znate od sada nadalje, krave (pogotovo ja i Mire) snimaju svoje partije. Eto ako imate što za reći, pozovite bitange admine, ja šaljem odma demo te runde i koje god još hoćeš i gledajte do mole volje. Bez zajebancije, ako оelite gledati samo recite, ja sve snimam jer ovo natezanje na forumu umara.

Umjesto što nabavljaš skripte, nauči podnjeti poraz sportski. Ovo prvo te čini pizdom, a ovo drugo čovijekom. Pa ti odluči što si.

Jer ovo je već smiješno. Ko da ja dođem panduriji i kaоem, ma ja vam pljačkam banke zadnjih 5 dana, ali ovi tu su vam moоda oni koje traоite za za pljačku pošte. Nemam dokaza, ali znam ja to, samo se eto ne razumijem u to, ali znam 100%. Ko je tu lud?

clumsy

jbt, al ste dosadni. mene uvek ptuzuju da koristim nesto i cyclops me je optuzio da koristim script  (on to demantuje) :)
i ja sam mu lepo odgovorio: odjebi :)
jbg, u trenu me iznervira kada me neko optuzi. onda se nasmehnem i kazem mu da koristim sve moguce chitove.

jednostavno neko zna bolje, a neko losije da igra. ne mogu svi najbolji da budu, ali mislim da je tajna cyclopsovog uspeha jedan chit. na ovoj adresi mozete naci taj chit www.jebemteglupa.com  :)

[WC]=CyClops=

Vidiš nekog kako trči i raznese sam sebi pola noge, sve jasno, nespretni se opet spotaknuo.

I sad bi ti da mi vjerujemo da to nije skripta za samoubojstvo iz zasjede?

Ili je to moоda ona za zastrašivanje - gle kako sebi nogu raznosim, što misliš da ću tek tebi napraviti kad te dohvatim! :)

IronC

Pa IronC je nema, a isprazni garand 2 puta dok ja jednom. Čovjek mi upute davao kako da istreniram brоe i bolje pucanje s tim. pitaj ga ako meni ne vjeruješ.

To je tacno, probali smo jednom ne secam se koja mapa bese mislim da je bio Carentan pucali smo u kamion i stavrno brze pucam od njega a nema nikakvih skripti chiteva i sl.  :-\

plonky

Quote from: potpredsednik Rambo on May 04, 2008, 09:42:56 PM
cek cek cek...je li to potvrdjeno da je ljubisa koristio skriptu???
da prvo to razjasnimo.
kao drugo... krave su kul!
prvi put kad sam se sreo sa njima bilo ih je cetvorica u istom timu i svi su bili pri vrhu.
roknuli su me jedno milion puta u toj partiji i stvarno sam pomislio da varaju na neki fazon.
ali kako je vrijeme odmicalo tako sam i ja postajao sve manje i manje sumnjicav.
ljudi, krave su ratna masinerija. momci igraju zajedno dosta dugo, znaju se, ko da disu ko jedan.
nikad nisam vidjeo ni jednu ratnu kravu da je bilo kome opsovala nesto ili se ponasala nepristojno.
toto... u pravu je mire... ne moz to tako, malo palis skriptu malo ne.
krave...maximum respect

Rambo legendo baš si me lipo obradovao  :-*

P.S. vidimo se na ratištu sa ku ku i skok tup forama :) ako očeš instrukcije javi se  :rnr