JURA ex-admin

Started by The DoctoR zSpu, February 05, 2010, 05:11:45 PM

Previous topic - Next topic

The DoctoR zSpu

Znaci ONAJ RETARD JURA iz SRB Ima RCON i kIKA BEZ RAZLOGA a sto je najgore HAX-uje SAMO TAKO!Svi ga provaljauju!!!Jebem ti ja takvog lika sto nas kika!!!!

dexnsk

Kao prvo Jura nije u ***SRB izbacen je ima vise od nedelju dana. Drugo zasto vas kika to ne znam, al znam da je rcon dobio od bitangi da bi kiko chitere, ljude koji psuju ili nose retardirana imana(Omg,lol,@@@...)

Ovo sa ***SRB nema nikakve veze tako da nemojte nas da optuzujete vec njega, a razlog zasto smo ga izbacili je jasan i kratak zbog haxa i zbog nedolicnog ponasanja.

IronC

dexnsk

Ja koliko znam i koliko sa upucen rcon je dobio od Stringa, ako se pitate kako i to je jasno uvlacio mu se u dupe nedeljama da bi dobio rcon posto je Jura poznat po tome da smara do nebesa i da se svima uvlaci kako bi doso do viseg cilja.

$tring

Quote from: dexnsk on February 05, 2010, 06:48:35 PM
Ja koliko znam i koliko sa upucen rcon je dobio od Stringa, ako se pitate kako i to je jasno uvlacio mu se u dupe nedeljama da bi dobio rcon posto je Jura poznat po tome da smara do nebesa i da se svima uvlaci kako bi doso do viseg cilja.

Mislio sam da je deo vase ekipe, pa sam se i ja prijateljski postavio prema njemu. No, oduzet je rcon.... A ti densk se javi private pa cu ti dati.

tnt74

Quote from: string on February 05, 2010, 08:05:24 PM

Mislio sam da je deo vase ekipe, pa sam se i ja prijateljski postavio prema njemu. No, oduzet je rcon.... A ti densk se javi private pa cu ti dati.
A ti densk se javi private pa cu ti dati.
a sta to xmmmmmmmmmmmmm  :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:

dexnsk

Quote from: tnt74 on February 05, 2010, 11:17:39 PM
Quote from: string on February 05, 2010, 08:05:24 PM

A ti densk se javi private pa cu ti dati.
a sta to xmmmmmmmmmmmmm  :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
Jel ovo posledica tvog ostavljanja pusenja? E sad ako te bas zanima nije ono sto ti mislis, i neidi u  :offtopic

DiDaN

Sinoc je bio jedan indijanac na Mainu,ne znam sta je koristio al mislim da je imao sve moguce skripte,nisi mogao da ga ubijes i bilo gde da opali pogadja,jbg niko od Bitangi nije bio na serveru (opravdano)

dexnsk

Quote from: DiDaN on February 06, 2010, 12:25:01 PM
Sinoc je bio jedan indijanac na Mainu,ne znam sta je koristio al mislim da je imao sve moguce skripte,nisi mogao da ga ubijes i bilo gde da opali pogadja,jbg niko od Bitangi nije bio na serveru (opravdano)
To ti onda nije skripta vec aimbot.

DiDaN

pa ne znam sta al je usrao vece  :icon_grrr:

sh!k!` 8D - rmzjEE -

JuRa je jedan obichan debil koji hacka XFIRE kom stigne!! kao shto je meni hackao stari xfire : shikisd ... i swi prichaju da je HAXOR.. prati kroz zidowe i ubija kroz smoke!!!! JuRa bi se mogao malo opametiti!!!... to je to od mene!  :icon_grrr:

coper

Quote from: shikisd on February 21, 2010, 01:45:56 PM
JuRa je jedan obichan debil koji hacka XFIRE kom stigne!! kao shto je meni hackao stari xfire : shikisd ... i swi prichaju da je HAXOR.. prati kroz zidowe i ubija kroz smoke!!!! JuRa bi se mogao malo opametiti!!!... to je to od mene!  :icon_grrr:

Ja ne mogu da verujem o kom liku se ovde prica... ma ljudi taj Jura je igrao par mixeva samnom to je decko cist retard i egoista, takodje koristi citove a cak se jednom i prozivao sa jos jednim iz iste ekipe na mixu o nacionalizmu i klasicno psovanje.. strasno... ne volim nick da mu cujem :omg:

Lider

Quote from: COper on February 21, 2010, 06:30:48 PM

Ja ne mogu da verujem o kom liku se ovde prica... ma ljudi taj Jura je igrao par mixeva samnom to je decko cist retard i egoista, takodje koristi citove a cak se jednom i prozivao sa jos jednim iz iste ekipe na mixu o nacionalizmu i klasicno psovanje.. strasno... ne volim nick da mu cujem :omg:
Jura Jura Jura Jura Jura Jura Jura Jura :violin:  :D

Ja ne kontam kako vama haxaju xf? :o Hajde neka mi neko objasni??

AlekSerbia

Quote from: Lider on February 21, 2010, 08:23:24 PM
Quote from: COper on February 21, 2010, 06:30:48 PM
JuRa je jedan obichan debil koji hacka XFIRE kom stigne!! kao shto je meni hackao stari xfire : shikisd ... i swi prichaju da je HAXOR.. prati kroz zidowe i ubija kroz smoke!!!! JuRa bi se mogao malo opametiti!!!... to je to od mene!  :icon_grrr:

Jura Jura Jura Jura Jura Jura Jura Jura :violin:  :D

LIDERU NA GUZI SE ! SVE CU DA TI OBJASNIM  :icon_bad:

dexnsk

Meni je naj smesnije to sto on igra na Verat Winter League 2010 za urbangmrZ.

zlenzlla

Quote from: Lider on February 21, 2010, 08:23:24 PM

Hoces da vidis?  :whistling

Lider

E ti mi uhaxaj xf ja vise nikad COD upaliti necu!  :handshake:

zlenzlla

Quote from: Lider on February 22, 2010, 01:04:18 AM

Obecavas?

AlekSerbia

Quote from: zlenzlla on February 22, 2010, 01:06:32 AM

Obecavas?
alo alo deca mir .. oci povadili :D hehe . nemoj zeleni ako mu to uradis . koga posle da guzim na serverima  :icon_bad:

zlenzlla

Ma provalicu ja njemu FB pa ce jos gore da bude.  :whistling

AlekSerbia

Quote from: zlenzlla on February 22, 2010, 01:30:03 AM
hahaha :D zeleni nemo vise . vidis nije ovo mesto za LIDERA i njegov xf i njegov Fb i njegovu guzu :D ako nastavimo sa liderom bice popularan kao KURT .  :rofl

zlenzlla

//
Quote from: |KingSerbia|Alek on February 22, 2010, 01:50:44 AM
hahaha :D zeleni nemo vise . vidis nije ovo mesto za LIDERA i njegov xf i njegov Fb i njegovu guzu :D ako nastavimo sa liderom bice popularan kao KURT .  :rofl

Koji Kurton pored Lidera?! Ja Lidera smatram za vrhovnu silu od kad ga prvi put nisam vidio.  :worth
Kurton mu nije ni do koljena. (kako je ovo dvosmisleno zvucalo  :rofl )

AlekSerbia

Quote from: zlenzlla on February 22, 2010, 02:28:59 AM
//

Koji Kurton pored Lidera?! Ja Lidera smatram za vrhovnu silu od kad ga prvi put nisam vidio.  :worth
hahahahahahahahahaha  :omg: :omg: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Lider

Obecavas?
Pazi sta rads! COD scena bi mogla ostati bez velikog vojskovodje!  :smoke:

AlekSerbia

Quote from: Lider on February 22, 2010, 11:37:31 AM

Obecavas?
Pazi sta rads! COD scena bi mogla ostati bez velikog vojskovodje!  :smoke:
lideruu ne radi to sto si naumio   .. nece biti Cod zanimljiv bez zelenog  :down

dexnsk

Samo nastavite sa  :offtopic :offtopic :offtopic
Imate xfire i ts pa raspravite.

Kurt Rasel

Quote from: zlenzlla on February 22, 2010, 02:28:59 AM
//

:whip3:

E de si e  :bye2

IronC

zlenzlla

AlekSerbia

1t4ch1

Znaci Jura je jedan retard koji svakome preti da ce da mu haxa xf ...a decko se + izivljava na serverima i stalno govori nekome da ima wh ,a  on sam koristi WH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_grrr: