News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BUDALETINEEEE!!! POBROJMO SE!

Started by potpredsednik Rambo, March 24, 2008, 10:41:25 PM

Previous topic - Next topic

potpredsednik Rambo

KLAN BUDALETINE
Kabinet potpredsjednika
Sekretarijat za odnose sa javnoscu

DIREKTIVA 317/b

Uz blagoslov Vrhovnog komandanta, ja kao direktni izvrsilac njegove volje (pod Ja mislim na sebe) donosim sledecu direktivu.

1. NALAZE SE SVIM CLANOVIMA KLANA DA SE UPISU NA OVAJ SPISAK
2. CLANOVI SU DUZNI UPISATI SVOJE IME KOJE KORISTE NA SERVERU
3. RAZLOG ZBOG KOGA SE UPISUJETE JE VEOMA BITAN I DA NE KAZEM ESENCIJALAN(ovo i nije potrebno al mi lijepo zvuci) ZA DALJNJI NAPREDAK I BUDUCNOST KLANA.

Za sekretarijat
Drug Potpredsjednik Rambo

Odobrio: Sef, s.r.

Update: Sefe fali nam jos ljudi... ima onaj Monstrum iliti Mon$ter i jos par njih.
Nego jesi li vidjeo Cvarka? Ako ga vidis, pozdravi ga, molim te.

Podpredsednik

STROGO POV.
                                                                                                                                                                  VP 80.74.160.88
                                                                                                                                                                  98/60

Moja duznost je da znam imena svih svojih vojnika, mnoga imena sam zaboravio s opravdanjem, jer mi mozgom jos uvek seta zalutali geler. Pokusao sam da pronadjem spisak u svojoj kancelariji ali spremacica je 5i5a pa mi je kancelarija jos uvek u rusvaju!
Imena kojih se secam izlozicu po azbucnom redu:
PREDSEDNIK (EX PODPREDSEDNIK i osnivac jedinice. ili ti moja malenkost)
ZAMENIK (osnivac jedinice)
PORTIR (RIP)
MINISTAR (RIP)
TELOHRANITELJ (RIP)
SEKRETAR (RIP)
GENERAL (RIP)
R-coma (izdajnik)
Cpt.Price (penzionisan)
RAMBO (POTPREDSEDNIK i vrsilac 99% duznosti)
5i5a (glavnokomandujuci u bataljonu i spremacica)
Darko (super heroj)
Bastado (okuplja stado "zaduzenje Bosanskog dela ili skraceno BA")
Cisco (frontman naseg orkestra "CIKA i VRISKA")
Milos (zaduzen za nasu prljavstinu i lose stvari u javnosti)
Dzoole (zaduzen je za povik urlika "OOLE" kad neko od nasih donese zastavu)
Taki (zena ratnik, obucana da ubije pogledom, trenutno je na funkciji DAJC vozaca)
Cvarak (zaduzen za obuku vojnika o pozdravljanju cinova)
Stefaninho (robot prototip koji je na ovogodisnjem svetskom sajmu robotike u Tutinu na keca, nokautom pobedio neprijateljskog vrhunskog robota zvanog NUBINHO)
Viljuska (vozac viljuskara)
Noz (glavni junak iz knjige Vuka Draskovica)
Lesaa (dreser borbenih kerova, popularnih pod nazivom Lesi)
Monster (zaduzen za zastrasivanje neprijatelja)
Zamolio bih svoje vojnike koje nisam naveo da se samonavedu!

vr.com.dr.mr PREDSEDNIK

Stefan

hahahaa :) :) :) :)
Imamo jos jdenog clana koji dolazi tek za vikend, Lesaa, pa ne moze da se upise.
Pozz od prototipa robota!

Podpredsednik

Quote from: Stefan on March 25, 2008, 10:06:08 AM
hahahaa :) :) :) :)
E ludi ste!   Imamo jos jdenog clana koji dolazi tek za vikend, Lesaa, pa ne moze da se upise.
Pozz od prototipa robota!
Dodat, hvala!

Stefan

a i monstera smo zaboravili ! SAM NA ZENSKE MISLITE A BUDALETINE ZABORAVLJATE! :)

Bastado

Pozz svim budaletinama
Bastado se javlja na duznost
PS Stado je spremno za akciju

Podpredsednik

Quote from: Stefan on March 25, 2008, 09:53:31 PM
a i monstera smo zaboravili ! SAM NA ZENSKE MISLITE A BUDALETINE ZABORAVLJATE! :)
Jooj, zaboravih njega da dodam! :D 8|

[WC]=CyClops=

E dobar roster imate...sve pokriveno od zastrašivanja pa do super heroja kakvih se ni kinematografija ne bi sramila.

Samo fali vam ipak jedan dobar ZVEETE majstor i i teоi alkoholičar (vidiš li se tu u obe uloge Mura?  :ziveli).

taki

Evo Gospodiner Predsednice javljam se i ja na duznost!:DDDD
  Doduse jos se ne snalazim najbolje sa pogledima i blinkanjem po mapi pa u sledecih par meseci nadam se da cu usavrshiti
  vestinu ubijanja pogledom i jos bolje zvekete!:DDD
  Za sve skrivene pajsere koji nam unistavaju i ranjavaju nase hrabre ratnike!:D

Podpredsednik

Quote from: [WC]=CyClops= on March 26, 2008, 01:10:09 AM
E dobar roster imate...sve pokriveno od zastrašivanja pa do super heroja kakvih se ni kinematografija ne bi sramila.

Samo fali vam ipak jedan dobar ZVEETE majstor i i teоi alkoholičar (vidiš li se tu u obe uloge Mura?  :ziveli).
Pa svi smo mi ALKOSI i ZVEKETEE majstori...:)

5i5a

Moram da pohvalim Rambov napredak na bojnom polju.
Toliko od mene. 8) 8) 8)

potpredsednik Rambo

DRUGOVI...
SABORCI...
BRAĆO!
i sestro Taki.

Nema rijeci koje mogu opisati moju ushicenost nasim brojcanim sastavom ali posebno kvalitetom istog koji odgovara kvalitetu najelitnijih specijalnih jedinica koje su ikada postojale.

Drugovi, dokazani na bojnom polju i prekaljeni u bitkama koje nismo birali sada je vrijeme da pored puske u ruku uzmete i pero.
Ovim putem zelim da najavim da je u izradi oficijelni sajt budaletina na adresi www.budaletine.org i pozivam sve Budaletine da svojim tekstom oplemene gore navedeni.
Jer...kao sto jedna lasta ne cini proljece tako ni Predsednik(Slava sa njim!) ni moja malenkost ne mozemo sve sami.

Za sekretarijat
Potpredsednik Rambo
P.S. Zamolio bih Oca Makarija da nam se javi kako bismo se dogovorili oko termina za osveštavanje sajta.

clumsy

QuoteRAT JE U ...PARDON... IZRADA JE U TOKU!

ahhahahaahah  ;D  :rnr

IronC

"P.S. Zamolio bih Oca Makarija da nam se javi kako bismo se dogovorili oko termina za osveštavanje sajta."
;D

Podpredsednik

Svaka pomoc je dobro dosla, naravno da bez osvestavanja necemo ni otvoriti sajt!

Zver

Hahaha, otac makarije, osvestavanje hhahaha

Stefan

Quote from: Podpredsednik on March 28, 2008, 03:55:35 AM
Svaka pomoc je dobro dosla, naravno da bez osvestavanja necemo ni otvoriti sajt!
A kad planirate otvaranje sajta? MOra da se napravi neka zurka povodom toga, da se baci neko prasence na razanj! :ziveli

potpredsednik Rambo

Prototipe Juniore, ti si jedna od najnestrpljivijih Budaletina u nasoj odvaznoj ceti.
Bice... mora da bude ima da bude, ma će da budne! BRE!!!

Stefan

Quote from: potpredsednik Rambo on March 28, 2008, 05:38:16 PM
Prototipe Juniore, ti si jedna od najnestrpljivijih Budaletina u nasoj odvaznoj ceti.
Bice... mora da bude ima da bude, ma će da budne! BRE!!!
Jesam jedan od najnestrpljivijih, ali to je zato sto sam odan svojim budaletinama i spreman sam da dam zivot za njih! ZATO HOCU DA VIDIM TAJ SAJT DOK SAM JOS MEDJU ZIVIMA!

MAKARIJE

potpredsednik Rambo

OTAC MAKARIJE JE DAO SVOJ BLAGOSLOV!!! :ziveli
Svecano proglasavam da je sajt budaletina i zvanicno otvoren i uz to i osvestan.
Pozivam Budaletine i sve ostale da svojim nesebicnim tekstualnim prilozima pripomognu popunjavanju sadrzaja sajta.
Uzgred , sve Budaletine koje ucestvuju na turniru su u obavezi da posalju slike meni na mail.

U zdravlju i veselju,
PP RAMBO

r-coma

hahahahahaha!pa Predsednice vi tako misljenje imate o meni a? :)
Pa pazite da ne zavrsite kao DJindjic!!!

8)   :o   8)                                                                                        :camper

r-coma

Naravno salim se :D   

:aug      :o        :camper

DiDaN

Posto sam novi clan.........evo prijavljujem se za sve skupove i svecanosti.............ako treba nesto da se odsvira i odpeva :ziveli

Podpredsednik

Ahhh daaa, nas novi univerzalni vojnik DiDaN, pristupio je jedinici sa zaduzenjem da obuci vojnike za nocnu borbu, njegova uzrecica je "di bas sad svanu dan", otud i njegovo sluzbeno ime DiDaN.
DOBRO DOSAO VOJNICE!!!!

DiDaN

Bolje Vas nasao............javljam se na duznost ;D ;D ;D ;D

potpredsednik Rambo

Ohooooooooooo...
Masala!
Nikad jaci nismo bili a kako vidim i regrutacija nam dobro ide.
Druоe Didane dobro ti nama došao.

DiDaN

Podpredsednik

Hehe, kakve kvalitetne ljude okupljamo, sad imamo i profi muzicara!!! :) :rnr

IronC

Pravite konkurenciju bitangama ahahahahh sve bre sami muzicari...
mogao si malo zivlje ovaj solo da raspalis od gospodina kledze  :ziveli

Darko

Didane, odlicna muzika, bice od tebe nesto...

...a ako ne bar si budaletina ;D

DiDaN

xe xe...................fala,fala............btw.........ne ide na ovu verziju neki ludi solo...............uskoro cu da postavim nesto brze  ;D ;D ;D

DiDaN

jedno pitanjce..........kad se igraju WAR-ovi i kako da se prijavim?

comrad na predsednika

:|| svo vreme razmisljam da li da ti se javim stari druze Rambo.Ti me se sigurno ne secas ti si veoma hrabar,jak,plemenit,druzeljubiv,pitom,muziku nikad glasno ne pustas.Ali postoji nesto sto mi smeta:
1.bacas smece ispred rova
2.nikad ne peres cuturicu iz koje pijes radzu
3.ne koristis poljski vc nego oruzarnicu
4.zmaja kojeg si ubio svojim amerckim dzipom jos nisi sklonio iz spajza tako da sam pozvao sanitarnu inspekciju
5.hilihopter s kojim si imao udes dok si pokusavao podmornicu da uhvatis jos nisi isplatio kod vojvodjanse banke
6.i dok se ti i Svarceneger baskarite u Sakulama ja moram da crvenim zbog tebe
7.SRAM TE BILO TE TRAKE STO NOSIS OKO GLAVE
8.Pozdravio te CIGA miner

potpredsednik Rambo

Quote from: comrad na predsednika on May 03, 2008, 03:35:38 PM
:|| svo vreme razmisljam da li da ti se javim stari druze Rambo.Ti me se sigurno ne secas ti si veoma hrabar,jak,plemenit,druzeljubiv,pitom,muziku nikad glasno ne pustas.Ali postoji nesto sto mi smeta:
1.bacas smece ispred rova
2.nikad ne peres cuturicu iz koje pijes radzu
3.ne koristis poljski vc nego oruzarnicu
4.zmaja kojeg si ubio svojim amerckim dzipom jos nisi sklonio iz spajza tako da sam pozvao sanitarnu inspekciju
5.hilihopter s kojim si imao udes dok si pokusavao podmornicu da uhvatis jos nisi isplatio kod vojvodjanse banke
6.i dok se ti i Svarceneger baskarite u Sakulama ja moram da crvenim zbog tebe
7.SRAM TE BILO TE TRAKE STO NOSIS OKO GLAVE
8.Pozdravio te CIGA miner
Zamjenice...
Ono u uvodu priznajem...i hrabar i plemenit i druzeljubiv...jedino muzika...to ide glasno. a sad redom.
1. moje smece moj problem. bar je moj problem otkako si prestao da ga odnosis. dacu te na vojni sud jer izbjegavas ratne zadatke.
2. a ti to znas jer mi je svaki put kraduckas. trebao bi znati da je cuturica kao vlastita imenica... na svakog vojnika po jedna. zato meni fali rakije, lopurdo matora. od sad pa nadalje ako te uhvatim slijedi ti kursum pa da si jos tolika budaletina.
3. a gdje posten covjek da se olaksa kad ti nonstop visis tamo??? majku mu, rat je ali ne moras ga citavog u wc-u provesti!
4.za zmaja priznajem... isao sam po hobite pa zaboravio.
5. ja sam kod rajfajzena...to te neko pogresno informisao.
6. ti si rode nonstop crven! rekoh li ti vec..izlazi iz poljskog wc-a i udahni malo vazduha.svarci je inace,dobro i zdravo, malo ga kosti bole
7. u sve mi diraj al u traku ne! dobices je kad riknem a do tada...samo sanjaj zamjenice.
8. more djavo da ga nosi i njega i njegovo"OVA NECE PUCI KOMANDIRE, OBECAVAM"
jel dosta ili da te propitujem i dalje?

Podpredsednik

Potpredsednice Rambo, taj Comrad na Predsednika je buduca BUDALETINA a nije ZAMENIK kako si shvatio! Jebe ga samo sto ima dialup, pa ne moze u ratne pohode sa nama, za sad cemo ga trpeti samo ovde....:)

El Muerte

RAMBO !!!!!!
Jedan od vashih "casnik" budaletina......mi ukrao okidach sa garanda.....
Ajde postroj ih sve i pogledajte u cijoj guzici je ostao.....ne mogu pred svoje vojnike sa falichnom puskom....

potpredsednik Rambo

MUERTE....!!!___???@@@###
Prevrnucemo citavi jedinicu da vidimo ko je taj manijak!
Do tada spremni smo da ti zauzvrat obezbjedimo parce kanapa i da ti Sisa namjesti to parce kako bi mogao da pucas.
Mada, kad bolje razmislim, tebi meci i ne trebaju. ako ti je kundak od garanda dobar onda samo udri. ako nije, imamo mi nekog jasenovog drveta u rezervi pa ce ti izrezbarimo.
poslacemo ti i cizme sunjalice da te ne cuju dok im se prikradas.
valjal ova?

S postovanjem,
PP Rambo Inc.

El Muerte

Gledajte samo da nije od svezeg drveta...da se dugo sushilo...ne zelim da me neki zveketar oseti po mirisu iverice kada mu prilazim.
Za prvu pomoc ovo ce biti dovoljno mislim...dok ne nadjemo taj okidach...mada sumnjam na onog vaseg sto iznenada izlazi iz klana.....
Ubedjen sam da je otkrio da je to srecni okidac koji jednim metkom deli 3 headshoota pa je poceo da kuje zaveru o osnivanju novog klana...
A do tada....ophodi se prema njemu HUMANO :)

DiDaN

Erwin König

Erwin König se javlja na duznost!

Moram priznati da sam blago razocaran sto me se Vrhovni komandant nije setio pri formiranju spiska. :doc Ja ginem za ovaj klan! Ginem za Komandanta! Mislim da sam zasluоio da me se bar neko seti. Cak sam otvorio i xfire nalog (na beskonacno dugo insistiranje druga Stefaninha). Eto toliko od mene. Nadam se da u buducnosti necu biti zapostavljan i zaboravljan.

Beskrajno odan,
Erwin "Hodza" König, aka Kurwin

Stefan

Konacno si se setio! :)
Nemoj da zameris nasem predsedniku! Nije on kriv. Znas vec kako je kod svakog predsednika! Drugi sve rade za njih, a oni se zajebavaju! E tako je i kod nas i naseg sefa!
Nemoj da se bunis nego daj taj xf! :D

Erwin König

Quote from: Stefan on October 13, 2008, 11:47:40 AM
Konacno si se setio! :)
Nemoj da zameris nasem predsedniku! Nije on kriv. Znas vec kako je kod svakog predsednika! Drugi sve rade za njih, a oni se zajebavaju! E tako je i kod nas i naseg sefa!
Nemoj da se bunis nego daj taj xf! :D

Kratko i jasno: kurwin

Pokusao sam Erwin, ErwinKonig, KonigErwin, sve su zauzeli, majku im dusmansku. Tako da sam morao iskoristiti nick koji mi je dao Murta (izem ti fazon Murta).

Podpredsednik

Quote from: Erwin König on October 13, 2008, 11:30:32 AM
Erwin König se javlja na duznost!

Moram priznati da sam blago razocaran sto me se Vrhovni komandant nije setio pri formiranju spiska. :doc Ja ginem za ovaj klan! Ginem za Komandanta! Mislim da sam zasluоio da me se bar neko seti. Cak sam otvorio i xfire nalog (na beskonacno dugo insistiranje druga Stefaninha). Eto toliko od mene. Nadam se da u buducnosti necu biti zapostavljan i zaboravljan.

Beskrajno odan,
Erwin "Hodza" König, aka Kurwin
Izvinjavam se svom odanom ratniku Erwinu, spisak pripadnika nase jedinice sam azurirao jos dok sam mogao sve da prebrojim na prste. Narucio sam najnoviju verziju racunaljke iz daleke nam Kine, ocekujem da ce nas kurir pristici u skorije vreme i nadam se da njegov konj nije ponovo uganuo nogu. Ubacio sam te u svoj radio komunikator, uskoro ces direktno primati naredjenja od vrhovnog vodje!

VKB PREDSEDNIK

potpredsednik Rambo

Deder dopunjavanje spiska odnosno ponovno prebrojavanje.
1. Sef
2. Ja
3. Stefaninjo
4. Lesa
5. Erwin
6. drugarica Taki
7. gandi
8. cisco a sad je sorrow
9. 5I5A - sunce li mu profesorsko
10. dr.Didan licno i personalno
Nek izvine kogod ako sam ga zaboravio al mi stao mozak.
Sefe i ostali...nastavite sa dopunjavanjem.

DiDaN

Stefnjino i Lessa su presli u House Team

potpredsednik Rambo

___??????____
Ma daj Didane ne mogu da vjerujem...
A zato je mene junosa Lesa trazio da mi nesto vazno kaze...
I odose jel?
E sad sam demoralisan.
I tuzan.

DiDaN

Dragi Rambo,sto se brines,doci se nova klasa.........imam neke nove regrute u planu......
samo opusteno  :drinks2

Podpredsednik

Nema nerviranja, uvek ce dolaziti novi i odlaziti stari! Mi smo ovaj klan napravili iz zezanja, da bi i oni sto ne znaju da igraju imali neki klan. Stefan, Lesa...i ostali su zeleli da to bude malo ozbiljnije, pa sam im dozvolio da sami biraju ko ce uci u klan, da bi mogli da igraju war-ove i da bi smo licili na pravi klan. Znao sam da to ne moze dugo da funkcionise, ja nemam mnogo vremena ko pre da se zezam sa tim. Izgleda da su nam ostali samo veterani, a klinci nam odose, imamo mi i mlade nade, malog RAMBA i SESTRICA...bice jos takvih...;)

DiDaN

jbg.....onda i ja moram da pravim decu   :icon_bad: ......al dok ne porastu moracu ja da igram :yahoo :yahoo
a i kad porastu  :yahoo
sta da radim ....I LOVE THS GAME
Sefe necu vise da budem higijenicar u jedinici,ocu da regrutujem mlade nade i da skupljam clanarinu  ;D

potpredsednik Rambo

eh. Mladi momci zeljni igre i dokazivanja. Mogu i da ih razumijem. Al mi fakat zao. Eto,odose i bez pozdrava.
Nego casne starine da se mi pobrojimo opet.
P.s. Didane,da regrutujes ajd ali clanarinu da skupljas...eee :)

DiDaN

to ce da ide u dobrotvorne svrhe,treba mi kinta da zavrsim album  ;D
i da napravimo svirku "budaletine",nove uniforme i gajbu Niksickog  :drinks2

DiDaN

Samo mi krivo za ova dva jazawca sto su otisli..............a jos nije zimski prelazni rok

Stefan

Eeee pa nemojte da se vredjamo! Nisam presao u House team!   :)
Zao mi je, ali morao sam da izadjem!
Razlog je taj sto niko od vas vise ne igra cod kolko ja vidim! Ostali smo samo lesa i ja!
Axwel i ja smo se dogovorili da napravimo neki malo ozbiljniji  klan jer smo zeljni dobre, ozbiljne  igre!
Zao mi je sto smo vas napustili, ali jbg! :(
Samo da znate da su svim budaletinama vrata naseg novog klana otvorena!

DiDaN

Sve cu ti usi icupam kad te vidim  :vava

potpredsednik Rambo

Quote from: Stefan on October 29, 2008, 06:46:09 PM
Razlog je taj sto niko od vas vise ne igra cod kolko ja vidim! Ostali smo samo lesa i ja!
Axwel i ja smo se dogovorili da napravimo neki malo ozbiljniji  klan jer smo zeljni dobre, ozbiljne  igre!
Porasla nam djeca Sefe...vidis ti to. Fakat si u pravu, omatorili smo mi za ovo... mi ih odskolujemo i pripremimo za svu neizvjesnost koja ih ceka a onda oni, kako je i red, lagano odu od nas.

Juniore...a sad zericak sa tobom da prozborim. :)
Ima nas...dodje i Sef, i ja sam tu makar jednom sedmicno, tu ti je Sorrow, didan takodje, ponekad glavu promoli i Taki... tako da...ima nas. samo... malo nas  jebe godina proizvodnje, obaveze, klinci, skola, knjige, posao... i da ti ne nabrajam sta sve ne.
Ti i Lesa ste vec jednom odlazili pa se vratili cini mi se iz istog razloga kao i sada.
Ovaj put mi se cini da se necete vratiti :(
A jednog dana, ako uspijete da se plasirate na neki ozbiljan turnir i napravite nesto vrijedno paznje, sjetite se i nas... vijeća staraca koje vas je odgojilo u prave ratnike :)
Nek je sa srecom momci.

P.S. Al meni fakat i dalje zao. Didane izvuci mu usi i za mene kad ga vidis, sunce li mu njegovo.

Stefan

Quote from: potpredsednik Rambo on October 29, 2008, 08:47:17 PM
Quote from: Stefan on October 29, 2008, 06:46:09 PM
Porasla nam djeca Sefe...vidis ti to. Fakat si u pravu, omatorili smo mi za ovo... mi ih odskolujemo i pripremimo za svu neizvjesnost koja ih ceka a onda oni, kako je i red, lagano odu od nas.

Juniore...a sad zericak sa tobom da prozborim. :)
Ima nas...dodje i Sef, i ja sam tu makar jednom sedmicno, tu ti je Sorrow, didan takodje, ponekad glavu promoli i Taki... tako da...ima nas. samo... malo nas  jebe godina proizvodnje, obaveze, klinci, skola, knjige, posao... i da ti ne nabrajam sta sve ne.
Ti i Lesa ste vec jednom odlazili pa se vratili cini mi se iz istog razloga kao i sada.
Ovaj put mi se cini da se necete vratiti :(
A jednog dana, ako uspijete da se plasirate na neki ozbiljan turnir i napravite nesto vrijedno paznje, sjetite se i nas... vijeća staraca koje vas je odgojilo u prave ratnike :)
Nek je sa srecom momci.

P.S. Al meni fakat i dalje zao. Didane izvuci mu usi i za mene kad ga vidis, sunce li mu njegovo.
Pa jbg! Nije ti sigurno zao koliko je nama!

potpredsednik Rambo

Podpredsednik

I meni je zao sto su otisli! Mogli ste i pod ovim imenom da napravite malo ozbiljniji klan, dao sam vam odresene ruke, mada jos uvek nije kasno. Imam puno obaveza i tesko da cu moci da se igram ko pre, dnevno uspem da izvucem pola sata, nekad sat i opalim COD sa vama. Razmisli Stefane, eto ti i Axwel, ubaci jos neekog, 5i5a i ERWIN su jos tu, RAMBO i DIDAN su se dobro uigrali u poslednje vreme, SOROW, mali RAMBO, SESTRIC, TAKI, GARI....JA...ima nas kolko hoces...nadji regrute i zakazuj warove!

Erwin König

Ja sam za to da se dezerteri streljaju  :awm. Izdajnici! Ako ne streljanje onda bar kundasenje od strane svakog clana naseg klana.  :) Salim se. Stvarno mi je zao sto su momci otisli. Stefaninho je bio jedan od razloga sto sam se pridruzio ovom klanu. Sve u svemu - ne dajmo se demoralisati, ima nas dosta koji smo odani Budaletinama. BUDALETINE, NAPRED!!!  :aug

DiDaN

Erwine,necemo da ih streljamo,a da ih kundacimo....to bi mogli....malo   :spiteful :spiteful :spiteful

Podpredsednik

Popularan naziv za to je Š PALIR...hihiii....samo sto cemo mi malo da unapredimo tu metodu... :vava!!!

El Muerte

Quote from: DiDaN on October 30, 2008, 11:55:38 AM
,a da ih kundacimo....to bi mogli....

:-\ :-\ :-\ :-\KUNDAK?!?!?!? JEL TO NEKO SPOMENUO KUNDAK?!?!?!?! :-\  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

potpredsednik Rambo

;De
Spalir od jednog covjeka.
Momci,a da se vi ipak vratite? :)

DiDaN

Quote from: El Muerte on October 30, 2008, 10:12:06 PM
Quote from: DiDaN on October 30, 2008, 11:55:38 AM
,a da ih kundacimo....to bi mogli....

:-\ :-\ :-\ :-\KUNDAK?!?!?!? JEL TO NEKO SPOMENUO KUNDAK?!?!?!?! :-\  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

evo ga ovaj kundak manijak.............samo bi nesto da  :icon_bad:

Stefan

Quote from: potpredsednik Rambo on October 31, 2008, 12:44:45 AM
;De
Spalir od jednog covjeka.
Momci,a da se vi ipak vratite? :)
Ma ja bih, ali kakav sam to covek ako izlazim nekoliko puta i vi me svaki put ubedite da se vratim?!
Ne mogu!!! :(

Podpredsednik

Stefi, ali ovaj put se razlikuje, S BATINAMA, posle toga se svako vrati! :)
Nasi mladi dezerteri, jos uvek mozete da izbegnete batine, ako se sad vratite mozda vam cika RAMBO skuva njegovu cuvenu corbicu, pa ponovo svi zajedno da ukrstimo kasike! ;)

Stefan

Quote from: Podpredsednik on October 31, 2008, 11:29:53 AM
Stefi, ali ovaj put se razlikuje, S BATINAMA, posle toga se svako vrati! :)
Nasi mladi dezerteri, jos uvek mozete da izbegnete batine, ako se sad vratite mozda vam cika RAMBO skuva njegovu cuvenu corbicu, pa ponovo svi zajedno da ukrstimo kasike! ;)
Pa zao mi je, ali moracu da rizikujem! :)

potpredsednik Rambo

Juniore...
Ako su me godine cemu naucile to je da valja imati strpljenja.
I sve ostalo ce doci na svoje.
U konkretnom slucaju...vrci se nazad, dovedi tog junosu Lesimira i Axwella i uz saradnju sa "Vijecem staraca" prosirujte klan dobrim momcima i ratnicima.
Nastavite da sirite ovaj svijetli vedri duh kakav samo Budaletine imaju.
Ocekujem Vase pismo o odustajanju od izlaska do kraja dana :)
P.S. U suprotnom nema mi druge nego da se slozim sa Sefom i pokazem drugu Muerteu Vase slike uz kundak kao poklon (iako ih on ima mali milion, specijalno za svaku priliku.)
---------------------------
Povlacim.
Momci su definitivno otisli. A koga nema bez njega se mora.

potpredsednik Rambo

STA JE OVO SEFE__???
I SISA PREBJEGAO?

zlenzlla

Ko je zaduzen za interne odnose? Njega odpustite pa vas mozda prestanu masovno napustati.  :hmm

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

Podpredsednik

SISA je uvek sa nama, samo sto sad malo vise igra COD4 sa drugim klanom, ciji je takodje clan!

potpredsednik Rambo

sunce mu kalajisano...vec sam se prep'o...
a da ga mi malo disciplinski kaznimo___??? makar malo? sekundicu jednu?

Zlenzi dušo, nešto nam je zakazala sluоba za interne odnose... jesi li zainteresovan? sve sto treba da radis jeste da kuvas kavu sefu i ponekad da mu oglancas cipele i namazes kurje oko... :D :D

zlenzlla

Duso? Pa zar i ti Rambo, usamljeni ratnice, imas te sklonosti?!  :shok
Ma rado bih ja, nego je problem ta kafa! Ne znam je skuhati kako treba (zapravo nikako) pa se bojim da me ne posaljete na vojni sud. Pa sta mi je onda ciniti?!  :vava
A jeli kurje oko na cipeli ostalo?
Meni Sisa nudio da budem neki direktor ili neki ing, dr, mr ili nesto slicno, a ti me odmah u fr. (fizicke radnike). :sorry
Ima li neki posao gdje se samo sjedi i nista ne radi (naravno osim predsjednickog stola)?   :wink2

DiDaN

ma Budaletine moje .......samo opusteno (  :icon_bad: ) dolaze bolji dani za nas............doci ce novi regruti i nasa ceta bice lepsa i fizicki (  :ziveli ) spremnija za nove pobede  :happy  .....zvao sam Milana (tarot).....i reko mi covek da pobedjujemo na sledecem turniru,al moramo svi da slusamo "Green Day" i da naucimo zadnja 3 albuma od Billy Idola napamet   :hat

potpredsednik Rambo

da ali ce nam zato biti potrebno dosta energije. Ajmo svi zajedno:
Nindza,nindza,nindza nindza,nindza,nindza,nindza,nindza...

P.s. Zlenzice mila, dajem ti funkciju cudovista i boogie man-a u klanu. Tvoje je da prihvatas mlade regrute i da ih plasis ako zajebu nesto

zlenzlla

A hoce li biti neka sekretarica pride? Da se digne moral! A sta ako me neko naljuti pa ga rastrgnem? Koga kriviti?  :-\
PS: dao si ti meni davno ulogu cudovista, to nije nista novo. :-)

potpredsednik Rambo

Quote from: zlenzlla on November 04, 2008, 07:39:55 PM
Duso? Pa zar i ti Rambo, usamljeni ratnice, imas te sklonosti?!  :shok

Mislis da li sam pohadjao Institut za fegetarstvo?
Nisam. Bar mislim da nisam.
Jest da mi je pozadina malo crvenija neg inace al to je od kundak efendije...nista samoinicijativno prije kao znak nepaznje.
A on uvijek obrati paznju kad sam ja nepazljiv. Djavolak jedan.
Nego,prihvatas li ti funkciju ili ne?

potpredsednik Rambo

Quote from: zlenzlla on November 04, 2008, 09:46:37 PM
A hoce li biti neka sekretarica pride? Da se digne moral! A sta ako me neko naljuti pa ga rastrgnem? Koga kriviti?  :-\
PS: dao si ti meni davno ulogu cudovista, to nije nista novo. :-)

Bice i sekretarica! I to automatska. Mi ne stedimo na nasim ljudima,posebno ako su cudovista!
Stavljaj epolete i pridruzi nam se. Taman ima jedan slobodan krevet.

Podpredsednik

Zlenzlla sutra cu te pred celom jedinicom BUDALETINA svecano prekrstiti dzezvicom za kafu, od tog trenutka postajes clan jedne od najelitnijih jedinica! Raspored dnevnih aktivnosti ces dobiti od RAMBA posle svecanosti, s tim sto ces jednom nedeljno morati da mi okopavas grob.

P.S. potrebno je da poneses tri para gaca, jedan peskir, sapun...cetkica za zube ti nije potrebna, svi koristimo jednu...cesalj ti isto nije potreban, jer na tvojoj sobi ne postoji prozor, pa ce promaja da ti se pobrine za frizuru!

VK Doc Dr Mr PREDSEDNIK

zlenzlla

Rijetko ja igram CoD2, slabo imam vremena. Ipak hvala na pozivu. Neki drugi put. :-)
Predsednice, pa onda cu jos morati da pocnem piti kafu!  :shok
Ali, mogu li ja svejedno dobiti sekretaricu? :-)

Podpredsednik

Mozes, samo ako priznas da je neces koristiti u te svrhe, kao sto si patkicu na tvojoj slicici za avatar! :)

zlenzlla

Pa sta ce mi onda?!  :sorry   Nisam to ja, to je moj gay pas! Kao iz South Park-a S01 E04.  :)

potpredsednik Rambo

damo mi tebi sekretara.
I gay pas sit i patke na broju.

zlenzlla

Koji ce mi djavo sekretar! Ma pas je lud, naskace na svoju sijenku kad nema nista drugo!  :suicide

Podpredsednik

zlenzlla

ahahahhahahahhahahahhahahahahahahaha
Pa covjek je opsjednut kafama! Ne znam da li kuha kafe svojim kujama, nije nista rekao. Zapravo, ne znam da li ih kuha ni patkama niti bilo cemu drugom. :D Ako hoces poslacu ga na probni rad.  :D

El Muerte

Jel znate ljudi da je najveci luksuz na ratishtu kafa,cokolada i zuker ?

Kriza je doshla ljudi, kako u svetu, tako i na ratishtu gde se zalihe prazne svetlosnom brzinom.
Ni maziva za kundake vishe nema...kazu isporuka ce kasniti do daljnjeg.....tako da predlazem radi vase sigurnosti, ne perete guzice nekoliko nedelja, kako bi se zastitili od potencijalnih uboda iverice.

Takodje, kruze glasine da ce mnogi od nas dobiti prekomandu na Pacifik da branimo neka usra..... ovaj htedoh reci divna idilicna ostrva od nekih zhutih stenica.

Erwin König

Quote from: El Muerte on November 12, 2008, 03:57:27 PM

Takodje, kruze glasine da ce mnogi od nas dobiti prekomandu na Pacifik da branimo neka usra..... ovaj htedoh reci divna idilicna ostrva od nekih zhutih stenica.

Ovo sa Pacifikom mi je odnekle poznato. A da... Band Of Brothers?

El Muerte

Quote from: Erwin König on November 13, 2008, 09:14:45 AM
Quote from: El Muerte on November 12, 2008, 03:57:27 PM

Ovo sa Pacifikom mi je odnekle poznato. A da... Band Of Brothers?

You dont get it don't you ? :dummy
COD 5 serveri ???  :dummy

~LoneWolfs~Extreme

PsiHoman

Quote from: DiDaN on April 24, 2008, 11:52:51 PM
jedno pitanjce..........kad se igraju WAR-ovi i kako da se prijavim?
Predji u inkvizitore :))))))))))))) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zver