News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Dva carobna znaka //

Started by $tring, March 24, 2008, 06:54:32 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Stvarno..... Znate li koliko tastatura ima znakova, zagrada, raznih ukrasa, cudnih karaktera i ostalih drangulija? Ne? Ne znam ni ja... ali smatram da ih ima dovoljno da bi bilo koji klan napisao svoje ime i ukrasio ga ukoliko to zeli.

Evo i linka da vam probudi inspiraciju...
http://home.earthlink.net/~awinkelried/keyboard_shortcuts.html

Zasto sve ovo pisem? .. Zato sto mi je prosto neverovatno da se svakim danom pojavljuje sve vise klanova koji stavljaju crtice u svoje ime klana. Kada sam pravio znak bitange, zaista nisam potrosio sate razmisljajuci kako i sta napraviti nego sam uzeo // napisao 'bitange' i udario jos //. Sta je tu tesko? Zar bas toliko originalnosti nemate nego morate i te dve jebene crtice da iskopirate? Mucnite glavom i napravite bilo sta originalno..  :dummy ali bilo sta...

//MUP//
///Wolfs///
//NOOB//
//LoneWolfs//
// bitange //
//PETROVAC//
//MGS//
...

Da ne duzim spisak... idite na stranicu http://www.bitange.com/pub/themes/bismarck/index2.php?config=server200803.php&sort=skill

ukucajte kao search //

pa cete pronaci jos neki klan koji sam zaboravio...... Znaci - STRAŠ NO.  >:(

Podpredsednik

Hahaha, to je i mene uvek cudilo sto svi stavljaju crte!!! Izgledalo mi je kao da im je neko rekao da to tako mora!

$tring

Quote from: Podpredsednik on March 24, 2008, 07:08:34 PM
Hahaha, to je i mene uvek cudilo sto svi stavljaju crte!!! Izgledalo mi je kao da im je neko rekao da to tako mora!

Nisam do sada video ni jedan klan koji ima crtice u imenu... osim naravno ovih nasih sa servera...  :dummy

[WC]=CyClops=

Hehe ja bi to uzeo kao laskanje na vašem mjestu, kako string reče, osim na ovom serveru, nema baš takvih klanova, dakle uzor ste im :)

Nadalje, bez uvrede strignovoj mašti :), ali dizajderski, estetski ili kako god i nije najsretnije rješenje koje se moоe naći, stoga me i čudi da toliko kopiraju.

Na оalost većina igara ne dopušta bilo što kod imena pa se najbolje drоati nečeg jednostavnog što će danas-sutra  raditi i u drugim igrama, s te strane '//' i nije loše, to ne bi trebalo biti nedopušteno.

A opet ko zna, moоda ekipica manje upoznata s online scenom zaista misli da je to pravilo  :dummy

BloX

ljudi valjda misle da je to iskljucivo oznaka kojim se obiljezava klan.... :-\ string mislim da se niti jedan od tih klanova nemoze suprotstavit bitangama ( znaš na šta mislim ) :camper :aug :awm.......stoga nema ljutnje, to bi vam treba biti kompliment kak Cyc kaze

Citadel of Pain

jbni nemastoviti plagijatori  :-[

mean

Quote from: [WC]=CyClops= on March 24, 2008, 10:08:51 PMali dizajderski, estetski ili kako god i nije najsretnije rješenje koje se moоe naći

oldschool

$tring

Quote from: BloX on March 25, 2008, 10:40:05 AM
ljudi valjda misle da je to iskljucivo oznaka kojim se obiljezava klan.... :-\ string mislim da se niti jedan od tih klanova nemoze suprotstavit bitangama ( znaš na šta mislim ) :camper :aug :awm.......stoga nema ljutnje, to bi vam treba biti kompliment kak Cyc kaze

Ma nije stvar u tome ko je jaci klan,bolji.... nego smo eto smislili znak klana i posle toga se pojavilo jos 10 klanova koji imaju potpuno isti znak // .... skroz bez veze.

Sauron

Quote from: string on March 24, 2008, 07:17:38 PM
Nisam do sada video ni jedan klan koji ima crtice u imenu... osim naravno ovih nasih sa servera...  :dummy
Zli Futoоani nemaju :P

El Muerte

Quote from: Sauron on March 25, 2008, 07:09:31 PM
Quote from: string on March 24, 2008, 07:17:38 PM
Zli Futoоani nemaju :P
Zli Futozani imaju veoma prepoznatljivo ime klana....i uskladjene boje.
ja vishe ni ne gledam imean...samo vidim zuto-plavo i znam da neko od futozana igra :)

SALTSTONE

Mykel

kazanova

haha zato mi imamo zvezdice *budaletine* :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

//LoneWolfs//kamiX

Vukovi ce promijeniti tag posto je mnogo clanova napravilo tag isti takav
Istina nije da smo bili originalni kada smo ga radili ... ali tada kada su se vukovi napravili
jedino su bitange imale "//" kao tag.
Pa se to nije cinilo kao problem ... No s vremenom nastali su novi clanovi s istim tagom ...
sto je previse je previse :)

Stekara_1

Sta placete kao seka perse, emotivci :)
To treba da vam bude kompliment, jer samo dobre stvari se kopiraju od losih ili glupih//neukih ljudi :)

[WC]=CyClops=

Ma ajde što su LoneWolfs bitangama pokrali dvije crte //, ali su još i kravama pokrali boje po kojima se pozna klan.

Dakle ajte smislite za оivota nešto originalno pa da i mi malo vas pokrademo, da bude obostrano :)

BloX

kad pogledas, nemozes vise nista originalno izmislit...sve fore su vec toliko isfurane da je to zalosno....ja sam bio predlozio svo crvenu kombu za wolfse, i Cyc uopce nije bilo po uzoru na vas "paljevinski klan"...jebes ga nema 5 milja boja pa da je svaki klan druge boje

slijedi nova boja pa ko ce se zalit nek se......fuck yourself.......... :-[

[WC]=CyClops=

Haha ma briga mene kako se vi mislite bojati, moоete i jupolom. Ja malo zajebavam reda radi, to ni nisu naše 'boje' jer naše je jedino pravili da je WC crveno. Igrom slučaja se većini svidilo ostatak sivo pa igleda kako da su to 'boje klana' ali nemamo svi to isto.

Dakle ne Človek ne jezdi se, samo se šalim na vaš račun kao što vi svi volite podjebavati nas. Mada vidim da fali tu malo smisla za humor na serveru i forumu, treba poraditi na tome...

S druge strane s 8 boja se zaita da napraviti kombinacija koja na ovom server nije prepoznatljiva ako ti to već nešto predstavlja. Pogle zf, MR, PETROVCE, itd... prepoznatljivi na prvi pogled i to su tek 3 od 56 mogućih kombinacija sa samo 2 boje...a još ako su 3 boje ili više u igiri, ufff nema toliko klanova koliko se sranja da iskombinirati s 8 boja.

MASTERBLASTER

Crte smo skinuli a boje ce biti promenjene sledeci mesec jel nema smisla da u po meseca sad menjamo.Inace boja je bila plavo zuta koju nije imao niko.Ni na kraj pameti nam nije bilo da kopiramo vas i sada nam samo predstavlja problem koji ce biti resen nadam se sto pre.Niko nije  obracao paznju na to da ste vi crveno sivi posto je odluceno da se skinu crte  niko nije pazio na boju( stim da i Salston je crveno siv). Tek  kad smo svi zamenili onda smo shvatili da ni boja ne valja i da sad previse slicimo na izgled sto mi nebi naravno.Novo odelo cemo od prvog staviti a dotle trpite :wink:

BloX

nisam ja mislio ništa loše pod tim Cyc....ali kakve veze ima to jel se nekom svidja ili ne svidja nas tag i boja.....narucili smo nove odore i te ostaju bz obzira na zalbe

[WC]=CyClops=

Ma ljudi braga me koje će te vi boje i crtice koristiti. Kao da to utječe na igru pa da još i o tome raspravljamo, svašta.

Pokušao sam malo podjebavati i očekivao sam neku zajebantsku reakciju natrag. Ali vidim da ste malo to ozbiljno primili pa evo da naglasim još jednom. Ništa vi ne trebate mijenjati zbog mene!

Ako vam se sviđaju te boje izgleda da imamo isti ukus. Sad ako ih vi svejedno hoćete minjati, vaša stvar, to onda radite iz pravih razloga (npr. jer vi оelitie biti jedinstveni, a ne zato jer netkom nešto smeta ).

Alekre

[WC]=CyClops=

A prije toga trk na online gay-o-meter za svaki slučaj da se olakša potraga onima koji još neznaju da su s 'druge strane' :D

Zver

X_ice_X

ajme ljudi, dajte se smirite. moji vukovi, pa vi ste stvarno ozbiljni. nema mene, kamixa i extrema i odma humor ode u bunar. opustenije malo i ozbiljnost na stranu  :wah :rnr :rnr :rnr

//LoneWolfs//kamiX

da ... fakat vukovi ... pa nemozete si dopustiti da vas feget Cyc moze podjebavati ... pa on je iz WC-a (toaleta :) :) )

[WC]=CyClops=

E ovo WC je osmišljeno prije war cows, prvo sam traоio tag koji će izazvat pozornost svih, a tek onda iz toga smo mi svi smislili clan name koji je, usput rečeno, jednako spaljen kao i tag.

E vidim da je uspjelo, od kad je ZD promjenjeno u WC, pa to je urnebes, svi imaju barem pokušaj da budu smiješni na tu temu. E to je miki originalnost, jebeš boje  :rnr

Sad nema ko nezna za WC ovdje bez obzira jer nas vole ili mrze, draоi su mi ovi prvi ali poštujem i ove druge do neke mjere :)

domohomo

u koju ja grupu spadam? mene morate postovati jer sam cheater... :ziveli :ziveli

[WC]=CyClops=

domohomo

mrs... ja sam uber cool i hetero... :wah :wah

[WC]=CyClops=

Da da, to svi kaоu prijenego istupe u javnost i priznaju uber gayness  :-*

~LoneWolfs~Extreme

A LOL sad opet moram dresove narucivat...pa ne znam ja kao bankar vukova cu otic u bankrot,prvo napravimo neki zuto-plavi tag pa kamix place nije dobro,pa ja opet narucim nove s crticama // onda opet neko iz vukova ajmo mijenjat dresove,pa opet jadni extreme gleda gdje moze najeftinije proc kod dresova..pa dode ludi natrex idemo stavit onu malu crticu i sivo-crvenu boju...ja gledam vec napola onesvijesten i reko dobro  ajde nek vam bude i sad po 123949495put extreme narucuje dresove iz italije(jer talijani imaju one fency uske dresove)i lagano se priprema za srcani... :(