News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CoD 2 pokretanje

Started by Eskimko, December 22, 2009, 03:33:48 PM

Previous topic - Next topic

Eskimko

Imam problem sa CoD2, igra mi zablokira posle 3 pokretanja,i moram da restartujem komp da bi opet radilo,i tako uvek u krug.sta da radim? :computer :ne_razumem :hmm

Coyot

Ja cu ponoviti po stoti put  :acute :acute

REINSTAL .....

Boze ,pa ako neko vec ima neki problem sa igricom... nista nece izgubiti ako obavi reinstal ,ako to nepomogne onda trazi pomoc od drugih 
:zzzZzzzZz :zzzZzzzZz :zzzZzzzZz

Eskimko

probao sam to vise puta i opet mi zablondzi posle 3 pokretanja igrice   :icon_dick: :scenic

Coyot

Quote:icon_dick:

Tako ces sigurno dobiti pomoc  :happy

// bitange // Wulle

Nema veze to sa reinstaliranjem to se svakome desava... imam i ja tih problema kad vise puta pokrenem cod ono zabloka ali samo stisnem par puta ctrl+alt+del i izadjem. To se najcesce desava kad prekines cod npr izadjes pomocu alt+f4 i onda nedovrsi nesta i kad pokreces ono zastopa. Kad izlazis fino ides prvo disconect i exit i to ti se nece desavati. :acute

tihi

Hm,nikad nisam imao taj problem,ja izlazim na `q-tab-enter.

Eskimko

meni zablokira dok ucitava mape i to na kraju ,i ne mogu nista ni alt+F4 ni ctrl+alt+delete,samo mogu restart

Mephisto

A napisi pc konfiguraciju onda ak reinstal ne pomaze.
Jer ovako sto trazis pomoc ti je jos manja sansa neg da si u google napisao "cod mi zbloka nakon 3 puta".

komara

Probaj da sve reinstal odnosno ako imas XP pretabaj ga,meni se slicno desavalo ali cesce (gotovo na svakoj mapi),ali juce sam reinstalirao Xp i jutros je sve bilo ok(a sad cemo videti kako ce se ponasati).Verovatno su se sa instalacijom nekih novih igrica pojebali drajveri za graficku i direct x,meni je velicina fajla drajvera za graficiku bila 950 megabajta sto je nenormalno.

Eskimko

Quote from: komara on December 23, 2009, 06:59:22 PM
Probaj da sve reinstal odnosno ako imas XP pretabaj ga,meni se slicno desavalo ali cesce (gotovo na svakoj mapi),ali juce sam reinstalirao Xp i jutros je sve bilo ok(a sad cemo videti kako ce se ponasati).Verovatno su se sa instalacijom nekih novih igrica pojebali drajveri za graficku i direct x,meni je velicina fajla drajvera za graficiku bila 950 megabajta sto je nenormalno.
e skinuo sam jedan mali program sto je ironC dao  ovde u ne znam kome topicu ,izgleda da sad radi ulazio sam 5-6 puta