News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kickovanje??!!!

Started by R@mzes, November 25, 2009, 09:50:21 PM

Previous topic - Next topic

R@mzes

Danas sam igrao garage serveru i islo mi je i dosao sam do scora od 150 kileva i svi su mi govorili da sam citer i posvali mi sve i neko od jadnika koji ima rcon me je kikovao a one sto psuju nije ni opomenuo pa bi volio znati ko je taj pametnjakovic i zasto me je kikovao i ko ima sve rcon-e od servera da  sledeci put pitam njih da ne pisem na forumu.

Zver

Odmah nešto da razjasnimo:

1. Jadnici koji imaju rcon su Administratori
2. Niko nije duоan da tebi pravi spisak administratora koji imaju rcon password.
3. Neceš umreti od jednog kikovanja
4. Ako je recimo 4 čoveka cimnulo admina na xf da ima lik što cheatuje na serveru, on ni ne mora ulaziti na garaоu, jer do sada se jednostavno pokazalo da to uglavnom jesu cheateri (ljudu za koje se buni više ljudi). Š ansa da nije čiter čovek za koga se buni 3 - 4 - 5 ljudi je toliko mala da spada u statističku grešku.
5. Admini su ljudi kao i ti, i znaju da pogreše.

Prema tome, ponašaj se kao normalan čovek, nemoj odmah da prozivaš sve redom i budi zahvalan na svemu ovome, i na vremenu koje smo mi svi posvetili da biste se vi mogli igrati.

R@mzes

Ali ovo nije prvi put da me se kika zato sto imam veliki scor.

A kad ces da razjasnjavas nesto ajde mi onda razjasni ovo

1.Kad ja opet udjem na server i pocnem  dobro da igram i neko se opet potuzi adminu ja cu opet dobiti kik bez razloga?

2.Zasto onda da dolazim na server ako ne mogu da igram,ako me stalno neko kika?

3.I znaci ti kazes ako se tebi nekih 3-4 covjeka koji slabo igraju cod2(nobovi) i misle da su svi citeri oni koji igraju dobro potuze da neko ima cheat ti ces njima da povjerujes i da kikujes toga za koga oni kazu da koristi cheat?

// bitange // Wulle

Joooj Ramzese ja nevjerujem da te iko kikao vise puta. Kikali su te mozda 1 ili eventualno dva puta. Nzm cemu tolika zbrka.... :thumbdown

spdR

Frka jer nije uslikao skor ^^

STEK

Quote from: spdR on November 26, 2009, 12:27:42 AM
Frka jer nije uslikao skor ^^
bra'o spdR...a nije mogo da uslika...kikali ga!!!! :rofl

Geno

Ja sam svedok.....bio sam tu kad je R@mzes igrao i bio je najbolji, i svi su mu dobacivali ali on je lepo igrao nije nikome nista pisao .......nakon toga neko ga je kikovao msm ne znam zasto ali je bio kikovan !!! :mahanje :hat :mahanje :hat

$tring

Quote from: R@mzes on November 25, 2009, 11:18:37 PM
Ali ovo nije prvi put da me se kika zato sto imam veliki scor.

A kad ces da razjasnjavas nesto ajde mi onda razjasni ovo

1.Kad ja opet udjem na server i pocnem  dobro da igram i neko se opet potuzi adminu ja cu opet dobiti kik bez razloga?
2.Zasto onda da dolazim na server ako ne mogu da igram,ako me stalno neko kika?
3.I znaci ti kazes ako se tebi nekih 3-4 covjeka koji slabo igraju cod2(nobovi) i misle da su svi citeri oni koji igraju dobro potuze da neko ima cheat ti ces njima da povjerujes i da kikujes toga za koga oni kazu da koristi cheat?

Mislim da ti je Zver vise nego uljudno odgovorio na sva tvoja pitanja. Kikan si ocigledno slucajno od strane nekog administratora.

1.Da, dobices kick bez razloga i pašće ti kruna tom prilikom pa niko neće znati kakav si ti u stvari kralj
2.Ne moraš, jel te tera neko?
3.Kick ti se desio jednom, a ti od toga praviš epsku tragediju.

Smanjen je i broj administratora, pa je i statistička šansa da nekog neduоnog kikaju isto svedena na minimum.

LOCK