News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Battlefield Bad Company 2

Started by dexnsk, November 21, 2009, 12:41:34 AM

Previous topic - Next topic

dexnsk

Battlefield ce oped vladati multygaming svetom.
Kamperima mesta u igri nema jer svaki kamp se moze dici u vazduh.
Izasla je beta verzija za konzole a full igra izlazi 2 marta 2010

http://www.youtube.com/watch?v=3Z6-AVHr-JQ&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=nVLQrDedjKo&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=COT-fVurGjc&feature=player_embedded#at=76

Prava igra za uzivanje + naj bolja simulacija rata.

Mephisto

Ma igra je bolest najveca  :super.
Neznam igrao sam samo bf2 bio a i taj je zakon jedini bed sto snipom nemos nekog ubit s metkom u prsa.
Moras il dva tamo il 1 u glavucu.
Mislim da se ovo isplati nabavljat mozd jedino pricekat neki patch a ne odma (jbg tak ja radim).
Konacno ce se moci sa helicem radit puno vise jbt u bf2 netko u kuci nemos mu nist.
I jos ukurcu sto nisam nasao nikakav crack server za bf2  :thumbdown.

dexnsk

Za sad koliko znam cena ce biti oko 45 evra, ali to nije skupo u poredjenju sta ta igra donosi.

EDIT:
Poslednja vest. Stiоe BETA i na PC u decembru. HVALA IM.

Al_Capone

Auuuu kako je bradoo ...jebo mw2 za ovo  ;D

Luda Krava

Kakav li je komp potreban za normalno igranje bar 100-150 fps?

El Muerte

Ne znam....ali ja opet primecujem nerealan recoil i prebrz reload (ko u cod2).
Igrajte malo GRAW2 (Ghost Recon Advanced Warfighter) da vidite sta je realno, od re-loada, trcanja, recoila pa do uklizavanja kada se u punom trku sagnes ili legnes.

E sada super je sto se svaki poligon na mapi moze odvaliti mada ne polazem previshe nade u BF.
Nadam se da greshim.

SALTSTONE

Quote from: SALTSTONE on November 29, 2009, 01:48:26 AM
Quote from: El Muerte on November 26, 2009, 12:42:28 PM
Igrajte malo GRAW2 (Ghost Recon Advanced Warfighter) da vidite sta je realno, od re-loada, trcanja, recoila pa do uklizavanja kada se u punom trku sagnes ili legnes.

E sada super je sto se svaki poligon na mapi moze odvaliti mada ne polazem previshe nade u BF.
Nadam se da greshim.

Marko dokle ces da kenjas jbt ????? Jebote Ghost Recon !!! sI LUDD ??? Ok razumem te za MW1 za MW2 ali ovo....ma daj ne kenjaj nego priznaj ili umri u svojoj tvrdoglavosti  :ne_razumem
                        Ma igra je pizdarija... ne mogu da docekam taj dan kada cu je igrati u MP  :rnr

Ako ne dobije bar 9,5 na game spotu ja se vise ne javljam povodom NEW RELEASES !!!  :bye2

dexnsk

Evo imam 2 nove vesti, jedna je losa a druga je dobra.

Losa vest je da se beta verzija ponovo odlozena, i pojavice se pocetkom 2010 godine.

Dobra vest je to da trenutno optimizuju igru i za slabije masine, i to je glavni razlog zasto je beta verzija odlozena, inace igra ce podrzavati Dx9,Dx10 i Dx11, i po zadnje sto sam iskopo je to da ce minimalna konfiguracija biti ista kao i za cod MW2.

I po tome se moze zakljuciti da ovo rade kako bi imali sto vise kupaca, jer realno vecina nas ima prosecne racunare.

EDIT:
Zaboravio sam da napomenem da se igra vec moze naruciti, i trenutna cena za PC je 45.90 dolara.

SALTSTONE

Quote from: dexnsk on November 29, 2009, 02:15:55 PM
Evo imam 2 nove vesti, jedna je losa a druga je dobra.

Losa vest je da se beta verzija ponovo odlozena, i pojavice se pocetkom 2010 godine.

Dobra vest je to da trenutno optimizuju igru i za slabije masine, i to je glavni razlog zasto je beta verzija odlozena, inace igra ce podrzavati Dx9,Dx10 i Dx11, i po zadnje sto sam iskopo je to da ce minimalna konfiguracija biti ista kao i za cod MW2.

I po tome se moze zakljuciti da ovo rade kako bi imali sto vise kupaca, jer realno vecina nas ima prosecne racunare.

EDIT:
Zaboravio sam da napomenem da se igra vec moze naruciti, i trenutna cena za PC je 45.90 dolara.

jbg a taman sam se naostrio za decembar :(

Mephisto

Ma murta sere jer se nece moc kempat tu.
Zamisli ono "murta se kempa na katu one kuce!!!"
Za minut "koje kuce di sta wtf nema tu niceg???"

Mephisto

Jao ovo me podsjeca na raspravu mephy/murta - company of heroes/faces of war.
Svatko ima svoj ukus omfg i svatko je na neki nacin upravu.
Et slani je igrao predhodne nastavke bf-a i covek ceka novi i nada se da ce igra bit dobra kao sto je uspio pogledati po netu.
Ok murta ti si radio za neke casopise pa kao imas "strucnije misljenje"?
Tema je pokrenuta zbog bf-a i ak cete se svađat imate xf i to.
Onda idem i ja redom se svađat sa svima na forumu oko igara za koje mislim da je sranje.
A i ko deca ste obadva "buuu ne pisi lose o mojoj igri", "gledas ljepotu ne fiziku", "recoil bla bla", sta je sledece "tuzit cu te mami???"
Chill the fuck out ak netko hoce igrt nest i veseli se izlasku neceg okay ak netko igra vec nest bolje okay.
A ne sad dve bitange i kolege se prepiru i jos izvlace neke stare rasprave...

dexnsk

tihi

Ne znam cemu ovoliki hvalospevi (podrzavam murtu u oceni da igru jos niko nije igrao da bi je hvalio) ,a do sada neprevazidjena u realnosti i igrivosti je Operation Flashpoint 1,gde si isto mogao da vozikas sta si hteo,da srusis kucu,zgradu,da ne kazem sto nema tupavih poena kao ovde sto sam video,i crvenih tackica iznad neprijatelja kome uzgled kamuflaza ne znaci nista pa moze da trci i u hula-hula suknjici sa havai kosuljom drecavih boja,i igra je stara skoro 10 godina. Flashpoint 2 je ogromno razocarenje (isto kao far cry 2,i mnogi drugi prethodnici koji su osramotili oreginale) ,a BF 1942 sam igrao,i mogu reci da nije bio los,sem extremno tupavih botova,jer smo igrali u lanu + botovi.

El Muerte

Ma poneta je sto sam sve delove Battlefielda igrao do sada (osim 1942) i za svaki je bilo isto sranje :
Advertising nasviran.....fina grafika, a u sustini gamplay se nije promenio.
Ista , pa jos veca pracina se dizala kada je izlazio Battlefield 2142 ludilo DX 10  ultra HD efekti itd itd, au ustini igra osim malo bolje grafike (a kasnije smo svi culi da to uopste nije pravi Dx10 jer se on jos najmanje godinu dana nije implementirao) i OPET nista novo nije ponudila sto bi je razlikovalo od drugih delova (osim sto se radi u buducnosti).
I tako svaki boziji deo....prema tome oprostite na skepticizmu, ali ponovo njusim isto sranje koje nam serviraju vec godinama.
Ok tu je rushenje tih zgrada itd....ali postavlja se pitanje da li zaista recimo mozes sravniti celu zgradu ili u pitanju samo 3-4 poligona koji otpadnu od nje i to je to ? Waaau ??? Pa to imas i u FEAR-u...mislim zasto se paliti onda?
Niko ne zna sta ce ovo biti...zato cu cekati da vidim....mada ne polazem previshe nade zbog prethodnih delova ove igre koji su dizali istu pa i vecu prashinu a na kraju ispalo : Tresla se gora....rodio se mish.

dexnsk

Quote from: El Muerte on December 01, 2009, 12:34:39 AM
Ma poneta je sto sam sve delove Battlefielda igrao do sada (osim 1942) i za svaki je bilo isto sranje :
Advertising nasviran.....fina grafika, a u sustini gamplay se nije promenio.
Ista , pa jos veca pracina se dizala kada je izlazio Battlefield 2142 ludilo DX 10  ultra HD efekti itd itd, au ustini igra osim malo bolje grafike (a kasnije smo svi culi da to uopste nije pravi Dx10 jer se on jos najmanje godinu dana nije implementirao) i OPET nista novo nije ponudila sto bi je razlikovalo od drugih delova (osim sto se radi u buducnosti).
I tako svaki boziji deo....prema tome oprostite na skepticizmu, ali ponovo njusim isto sranje koje nam serviraju vec godinama.
Ok tu je rushenje tih zgrada itd....ali postavlja se pitanje da li zaista recimo mozes sravniti celu zgradu ili u pitanju samo 3-4 poligona koji otpadnu od nje i to je to ? Waaau ??? Pa to imas i u FEAR-u...mislim zasto se paliti onda?
Niko ne zna sta ce ovo biti...zato cu cekati da vidim....mada ne polazem previshe nade zbog prethodnih delova ove igre koji su dizali istu pa i vecu prashinu a na kraju ispalo : Tresla se gora....rodio se mish.
SI probo Battlefield 1943? On je slican sa Battlefield Bad Company

dexnsk

Minimalna Frostbite PC Specifikacija

Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
Main memory: 2GB
Graphics card: GeForce 7800 GT  / ATI X1900
Graphics memory: 256MB
Free HDD space: 15GB

Preporučena Frostbite PC Specifikacija

Processor: Quadcore
Main memory: 2GB
Graphics card: GeForce GTX 260
Graphics memory: 512MB

S-V Nemanja77

Као када СвеÑ, компијуÑ,ера има објекÑ,ивне рецензије!!

па погледај шÑ,а су написали за CoD MW2!!!

Моје мишљење је да ви Ð'иÑ,анге превише дижеÑ,е  CoD 2 u nebesa , игра је много добра за своје године,
али није најбоља у  CoD.

Labello

Quote from: =СЧ=Немања on December 05, 2009, 03:06:59 PM

Моје мишљење је да ви Ð'иÑ,анге превише дижеÑ,е  CoD 2 u nebesa , игра је много добра за своје године,
али није најбоља у  CoD.
hahaha pa brate ovo je cod2 community zar ne?

S-V Nemanja77

Quote from: Labello on December 05, 2009, 04:41:27 PM
Quote from: =СЧ=Немања on December 05, 2009, 03:06:59 PM

али није најбоља у  CoD.
hahaha pa brate ovo je cod2 community zar ne?

Koliko znam CoD COMUNITY  , posto imaju server i za cod4 

$tring

Quote from: El Muerte on November 26, 2009, 12:42:28 PM

Nadam se da greshim.

Naravno da gresis. Ne mozes porediti igru staru 4 godine sa revolucijom koja dolazi. GRAW2 ne igra apsolutno niko zivi, i mene licno uopste ne zanima da li je svaki promil igre realan ili ne. Bitna je igrivost.

A BBC2 kada se pojavi verovatno neces smeti u istom danu da spomenes ove dve igre o kojima pricamo.  :whistling

... i ne idite u offtopic. Pobrisao sam sve ove vase budalastine..

El Muerte

Quote from: string on December 05, 2009, 06:48:23 PM
GRAW2 ne igra apsolutno niko zivi, i mene licno uopste ne zanima da li je svaki promil igre realan ili ne. Bitna je igrivost.
Naravno kada nema crack servera, moras imati original.A koliko se igra...zacudio bi se....meni je bilo jaaaaako krivo sto ne mogu igrati.

dexnsk

Bad Company 2 donosi "Realism" mod (nama poznatiji kao "Hard core")

Realism mod. Sta tacno donosi ovaj mod? Pa, kao sto mu i sam naziv kaze-realnost. Naime, povredjeni delovi tela ce biti realnije prikazani, manje pogodaka je potrebno da biste oborili nekoga, friendly fire je ukljucen, nema mini mape, igraci nisu obeleоeni i nema nisana. Deluje kao sjajan mod za sve hard core igrace.

Licno ovaj mod je po mom ukusu.

SALTSTONE

Quote from: dexnsk on December 21, 2009, 03:38:02 PM
Bad Company 2 donosi "Realism" mod (nama poznatiji kao "Hard core")

Realism mod. Sta tacno donosi ovaj mod? Pa, kao sto mu i sam naziv kaze-realnost. Naime, povredjeni delovi tela ce biti realnije prikazani, manje pogodaka je potrebno da biste oborili nekoga, friendly fire je ukljucen, nema mini mape, igraci nisu obeleоeni i nema nisana. Deluje kao sjajan mod za sve hard core igrace.

Licno ovaj mod je po mom ukusu.

Pizdarija jedva cekam :D

dexnsk

Izašla beta za PC.

Dugo očekivana beta za najnoviji timski shooter Battlefield: Bad Company 2 je najzad dobila datum pojavljivanja. Electronic Arts je najavio da će beta trajati od 28. Januara do 25 Februara, a kaоu najsigurniji način da dobijete rani ulaz u betu je da unapred naručite igru. Beta će u sebi sadrоati jednu mapu (Port Valdez), podršku za 32 igrača, sneоno okruоenje i dosta mehanizacije kojima igrači mogu upravljati. Puno izdanje igre izlazi prve nedelje Marta za PC i konzole.

dexnsk

dexnsk

Sad sam gledo cene igre i prosecno kosta 44 eura (4300 din), ali ja licno ocekujem da ce cena jos pasti kad se igra i zvanicno pojavi na trzistu.

SALTSTONE

Quote from: dexnsk on January 09, 2010, 02:03:06 AM
Sad sam gledo cene igre i prosecno kosta 44 eura (4300 din), ali ja licno ocekujem da ce cena jos pasti kad se igra i zvanicno pojavi na trzistu.

Do jaja.....jedva cekam.....btw...drago mi je da nisam jedini koji sa toliko nestrpljenja iscekuje ovo cudo  :stoner:

DzoNN:)

i ja jedva cekam da izadje    :mafia :stoner:

$tring

m.shadows

BETA Details:
Beta Begins/Ends
Jan 28th/Feb 25th
Map Name
Port Valdez
Players
32
Game Mode
Rush
Environment
Snow
Theme
Vehicle and Infantry
Back Story
The battle for Port Valdez is fought alongside the waterline towards a great oil industrial landscape in the Alaskan mountains. Using basically everything they've got the Russian forces are launching an airborne assault to knock out the oil industries in the area. In their arsenal there are Main Battle Tanks as well as fast-moving Quad Bikes and mobile armored AA. It's a vehicle focused battle, but with plenty of infantry combat.

How to Download: Check back to the Battlefield Bad Company 2 for a new Beta Page closer to beta launch date for download instructions.
How To Get Access: Reserve Battlefield Bad Company 2 is the most sure fire way, but we are still working with some other Retailers & e-Tailers that wish to participate. If you're eager to ensure you get in the two confirmed distributors to Pre-Order are the EA Store and at GameStop.com.  We'll have another Blog at a later date with an update on the retailers & e-Tailers that have teamed up with us as well as alternate channels to obtain a Closed Beta Key.
*NOTE: This promotion is with participating retailers only. Please check with your local retailers if PC Beta Code is available through their stores.

Misc. Details
Steam Beta:  Yes there was a leaked image of a Package file we propped on Steam.  People with illegal accounts can see games in this environment, but this is not a Beta in the term of Public Test Beta, but a real development Beta installer client for the Steam version of the full game.  We are however working with Steam to have the Public PC Beta available on Steam, but can't confirm this quite yet so cross your fingers Steam users. :-)
Anti Cheat:  We're going with PunkBuster supporting the same options BF2 and BF2142 had to run unranked without PunkBuster.
Mod Tools: There will not be mod tools for BFBC2.     However a majority of the the games logic is controlled by the server and there will be Serverside control options for the dedicated servers.
Public Server Files: We will not distribute these publicly.  There are many factors for why we have decided this with the biggest factor being security & integrity of our game & Dedicated Servers.

Wow DICE!!
Just to recap quickly.

DICE @ PC Players: 'don't worry, we got your back'

So far we have:

No developer console.
No PBBans. (No offence GGC but I hadn't even heard of you until this fiasco)
No Server client.
No Mod tools.
No Screenies/Videos.
Delayed Beta.
No Demo.
Lower Sound Quality than Consoles.
Silly features we don't want instead of ones we do.
No Moments 1 HUD.
No battlerecorder.
No good RCON (Unknown but I'm not holding my breathe with any features.)

This effectively means:

No competitive community.
No mappers community.
No potential Forgotten Hope 3 community.
No potential Project Reality 2 community.
No BF3C, 21CW etc.
Over run with hackers, padders & glitchers
Therefore no hardcore pub clans/communities.

And so on.

This also hurts the normal pubbers because:

Many comp clans/teams have a pub server or two. Also many comp players swap back to vanilla every so often & see bellow.
Mod community keeps the game alive, most mod players swap back to vanilla every so often & this helps stop the game dying.

Admins will have hard time running a good server. This will mean there are less, this will mean less community & choice for players.

All of the above means less clans & therefore less servers.

If you don't believe me just look at ETQW, FFoW, 2142. They have so few servers & population now it's just ridiculous.

Game server stats at time of writing:
ET:QW: ~40 active servers. Many with only 1 or 2 players in, probably idling.
FFoW: 9 active servers. 5 have under 10 players.
2142: 143 active servers. 51 have under 10 players.

You do not want your game to turn out like that!

Also - Please give me a good reason why I should stick with DICE & this game because there are other games with seemingly better support & community relations etc etc that I could go switch my pre-order to. I now realise the only reason I am still here is because I LOVE the PC Battlefield games. I'm sure others are here for the same reasons, if this game didn't have the "Battlefield" title I wouldn't have given it a second thought after hearing about the 'features'.

Izvor: http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/875386-wow-dice.html
This post from the UK EA/DICE forums says it all. BFBC2 is DEAD. This Dice bunch are as sleazy and greedy as Infinity Ward.

Preuzeto sa sajta SC klana.

S-V Nemanja77

dugo ce se jos igrati COD2 I COD4  U MP :hat :hat :hat

dexnsk

Battlefield: Bad Company 2 singleplayer trejler

Prvi deo Bad Company-a je pre godinu i po dana doneo odličnu zabavu vlasnicima Playstation 3 i Xbox 360 konzola. Izlazak nastavka je skoro pred nama, a developeri iz studija DICE nameravaju da Bad Company 2 dobije još bolju i komičniju singleplauyer kampanju od prvog dela, koristeći unapređenu verziju Frostbite game enginea. Zloglasna "loša" druоina se vraca u akciju - sačinjena od vas (ukrao helikopter i srusio ga na Generalovu limuzinu), vojnika Terrence Sweetwater-a (uhakovao centralne servere USA vojske u poslao par virusa), vojnika George Gordon Haggard-a (seljačina, takodje piromanijak) i vođe narednika Samuel D. Redford-a (koji vodi ove ološe radi smanjenja vojnog roka). Ljubi ih majka. Bad Company će ovaj put morati da se bori na ratistima Severne Amerike u gde će pokušati da preotmu tajno oruzije od zlih terorista.

http://www.youtube.com/watch?v=TWOGcVRBY3I

Izvor: Gamers Space http://www.gs.rs/

dexnsk

Wow DICE!!
Just to recap quickly.

DICE @ PC Players: 'don't worry, we got your back'

So far we have:

No developer console.
No PBBans. (No offence GGC but I hadn't even heard of you until this fiasco)
No Server client.
No Mod tools.
No Screenies/Videos.
Delayed Beta.
No Demo.
Lower Sound Quality than Consoles.
Silly features we don't want instead of ones we do.
No Moments 1 HUD.
No battlerecorder.
No good RCON (Unknown but I'm not holding my breathe with any features.)

This effectively means:

No competitive community.
No mappers community.
No potential Forgotten Hope 3 community.
No potential Project Reality 2 community.
No BF3C, 21CW etc.
Over run with hackers, padders & glitchers
Therefore no hardcore pub clans/communities.

And so on.

This also hurts the normal pubbers because:

Many comp clans/teams have a pub server or two. Also many comp players swap back to vanilla every so often & see bellow.
Mod community keeps the game alive, most mod players swap back to vanilla every so often & this helps stop the game dying.

Admins will have hard time running a good server. This will mean there are less, this will mean less community & choice for players.

All of the above means less clans & therefore less servers.

If you don't believe me just look at ETQW, FFoW, 2142. They have so few servers & population now it's just ridiculous.

Game server stats at time of writing:
ET:QW: ~40 active servers. Many with only 1 or 2 players in, probably idling.
FFoW: 9 active servers. 5 have under 10 players.
2142: 143 active servers. 51 have under 10 players.

You do not want your game to turn out like that!

Also - Please give me a good reason why I should stick with DICE & this game because there are other games with seemingly better support & community relations etc etc that I could go switch my pre-order to. I now realise the only reason I am still here is because I LOVE the PC Battlefield games. I'm sure others are here for the same reasons, if this game didn't have the "Battlefield" title I wouldn't have given it a second thought after hearing about the 'features'.

Nista od ovoga nije tacno. Skino sam Battlefield Bad Company 2 - Squad Rush BETA, ko je zainteresovan moze da mi se javi na xfire da mu dam torrent link za skidanje, za key morate da se regate na http://badcompany2.ea.com potom cete biti stavljeni na listu cekanja za key.
Dakle serveri postoje, PB postoji, konzola postoji...

SALTSTONE

Ukenjalo me za kljuc pre par dana .................... evo malo
http://picasaweb.google.com/SaLtStOnEe/BadCompany2OnHD5770#

Jako sam ipresioniran zvukom , grafikom , fizikom,ping je ok....meni na SBB-u mogu da nadjem i sa 31 pingom,,,mada ima laga.....a ono sto mi za sada fali na ovoj BETA verziji je Kill Cam-koji je za sada ocajan....ako ce takav ostati bolje da ga ukinu posto se nista ne vidi...., da nameste da mozes da legnes kao u COD serialu, s'obzirom da neke puske imaju nogare da ih lepo spustis na zemlju pa da zapucas, .....trenutno ne mogu da se setim sta mi jos smeta.....  :stoner:

dexnsk

Quote from: SALTSTONE on February 02, 2010, 06:29:10 PM

Jako sam ipresioniran zvukom , grafikom , fizikom,ping je ok....meni na SBB-u mogu da nadjem i sa 31 pingom,,,mada ima laga.....a ono sto mi za sada fali na ovoj BETA verziji je Kill Cam-koji je za sada ocajan....ako ce takav ostati bolje da ga ukinu posto se nista ne vidi...., da nameste da mozes da legnes kao u COD serialu, s'obzirom da neke puske imaju nogare da ih lepo spustis na zemlju pa da zapucas, .....trenutno ne mogu da se setim sta mi jos smeta.....  :stoner:

Kad se naigras, ako nije problem da mi das posle tvoj user i key da probam igru. Jer sam ispo idiot koji nije unapred mislio da obezbedi key.

SALTSTONE

Quote from: dexnsk on February 03, 2010, 01:53:04 AM
Quote from: SALTSTONE on February 02, 2010, 06:29:10 PM

Kad se naigras, ako nije problem da mi das posle tvoj user i key da probam igru. Jer sam ispo idiot koji nije unapred mislio da obezbedi key.

Ti si vec 4. koji mi trazi :D   Igram ga svaki dan do 5-6 h ujutro :D    Jako je dobar,,,,,samo malo mapa vec smara...sve mi se beli pred ocima od snega ...... Ruje legende :D    Aj videcu ako se iskobeljam od ovih ostalih....smislicemo nesto....

dexnsk

Na ovom sajti ima key-eva. http://www.fileplay.net
Sve sto treba da radite da napravite acaunt i da posle zatrazite key, dobicete ga za nekoliko sekundi.

Sta da vam kazem uzivajte, i dodajte me za prijatelja u igri(dexnsk).

VULE

Quote from: dexnsk on February 05, 2010, 10:07:08 PM
Na ovom sajti ima key-eva. http://www.fileplay.net
Sve sto treba da radite da napravite acaunt i da posle zatrazite key, dobicete ga za nekoliko sekundi.

Sta da vam kazem uzivajte, i dodajte me za prijatelja u igri(dexnsk).
ok dodacu te za frienda moj je Vukasinl

dexnsk

Beta verzija je zatvorena i to 3 dana pre roka :( :thumbdown :rant2:, kakvi gadovi. Sreca njihova sto za 14 dana izlazi full verzija :diablo.

SALTSTONE

meni radi jos uvek  :stoner:  ....mada je 1 dan bio prekid    :omg:

dexnsk

Da isti je bio i meni problem sad je ok, a nije radio jer su ubacivali novi update (PB on i optimizovali su igru(hvala im na tome imam sad duplo vise fps-a))

Spartanac

Igra je vrh,  kad bi ljudi u Srbiji imali kesa za bolje kompove, BF: BC2 bi brzo zamenila COD2. :scenic  :yes

dexnsk

Evo malo pre sam gledo cene po evropi, i evo sledecih cena. Cene idu od 43.50 do 45 evra, e sad kako ce biti kod nas to ne znam, ali verovatno nece biti preko 50 evra.

dexnsk

Bad Company 2 demo preuzet 3.5 miliona puta

Electronic Arts i DICE su juce objavili vest da je demo za njihovu najnoviju Battlefield igru skinut u 3.5 miliona primeraka na sva 3 igracka sistema (PC, Playstation 3 i Xbox 360). Tih tri i po miliona igraca su uspeli da postignu 500 milliona fragova, 30 milliona unistenih vozila, 15 milliona fragova nozem, 10 milliona headshot-ova i 25 milliona upesnih ozivljvanja sa doktorskom klasom! Demo će ostati aktivan sve do 25. Februara, a puna verzija igre će se pojaviti u prodaji 2. Marta u Americi i 4. Marta u Evropi. PC verzija bete u evropi je pusteno 250 000 key-eva, i da vam kazem da je TnT iz mog klana 250 001 na rang listi to jest zadnji. Ja sam trenutno rangiran kao 32 842.

dexnsk

$tring

Ja ga skinuo! :) A vi?

Battlefield.Bad.Company.2-RELOADED

:party2

dexnsk

Ja ga sad skidam, al nameravam da uzmem org zbog sjajnog MP.

Darkman Ki-Ninja

dexnsk

SALTSTONE

Quote from: string on February 27, 2010, 05:21:52 PM
Ja ga skinuo! :) A vi?

Battlefield.Bad.Company.2-RELOADED

:party2

evo za na 70 % sam......ali idem da spavam.....pa cu ga uz jutarnju kafu da  :violin:

dexnsk

IronC

Meni su zesce sranje i Modern Warfare 2 i ovaj Battlefiled... :thumbdown

dexnsk

Vidi se da nisi probo da igras BBC2 Mp. Nema cod-a koji moze da se meri sa njime.

IronC

Nisam jos probao mp ali sp je sranjce zesce...probacu i mp pa onda dajem sud a sto se tice mw2 i sp i mp je  :thumbdown

dexnsk

Pa pazi niko nije ni reko da ce SP biti dobar, realno ni nisam ocekivo da ce biti dobar jer prvi put tako nesto i rade. Al MP je sjajan, nikad ni u jednoj igri timski rad nije bio toliko izrazen kao ovde. Sta vise ako tim od 4 clana funkcionise sjajno, malte ne im niko nista i ne moze, ali da probas nesto sam da uradis bez timske igre, e to ovde ide malo teze. A slag na tortu dodaje sjajan frostbite engine, za koji mislim da ce deneti revoluciju u svetu igara, a pogotovo u fps igrama (mada sjajno deluje i u rts igri Napoleon Total War).

dexnsk

E da evo da razresimo jedno pitanje.

Dali ce moci da se igraju war-ovi u bbc2???

ODGOVOR: Da. Takodje moci ce i lan-ovi da se igraju.

http://www.youtube.com/watch?v=qQa5gAnq7Xw&feature=SeriesPlayList&p=FCFA29592C6D6DE7

Isto moze i na PC. Cene servera su standarne 1 euro 1 slot.

$tring

Danas sam instalirao Battlefield i malo igrao single player... Nista to meni nije bolje od COD4, COD5, COD6 ili neceg sestog. Isti vrag... samo me jos jako nervira sto si kao igrac osakacen pa nema 'lean'-anja. Uzasno mi to smeta. Leganje vise-manje, ali ovo mi je potpuna katastrofa za jednu pucacinu. Mislim da to jako sakati skill igraca... Igra ko igra, meni kazem izgleda potpuno isto kao sve gore navedene. Super mi je samo trip sto mozes rasturati kuce i menjati konfiguraciju terena.

Samo pucanje mi nije nista posebno. Zapravo, lose je... Mrzim sve te igre koje ispaljuju munje i gromove kada neko puca. Nista ne vidis, pa ti je trip kao da se nesto desava. Bez veze. Strob-strob-strob.

Multiplayer nisam naravno probao pa i ne znam koji je trip.

Eto to su moji neki prvi utisci... Igra ko igra...  :wink2

thosl

SP-nema lean,nema prone,ne mozes da ides u stranu dok trcis,ono biranje oruzja gore-dole je budalastina.taman pocne akcija i ubija,kad ono krene film od par minuta.krenes opet sa ubijanjem,opet film-animacija!bolji i je i onaj sjebani mw2.najbolja je prva misija WWII

dexnsk

Pa ni MW2 se nije proslavio sa SP, pa oped im je MP naj popularniji na svetu. Tako je i sa BBC2 SP dosta los, ali MP je fenomenalan.

Mustang.

Moram li imat org key da bi igrao SP ?! Pitam jer nigdje nisam našo key na netu . . .

STEK

Quote from: Mustang. on March 30, 2010, 11:36:31 AM
Moram li imat org key da bi igrao SP ?! Pitam jer nigdje nisam našo key na netu . . .
nemoras imati org cd key da bi igrao SP...samo za MP...

Mustang.

Skuоio sam u međuvremenu, al' ipak hvala na odgovoru.  :)
Bio sam toliko očajan :|| da sam iš'o na youtube traоit key, nevjerovatno tamo sam ga i našao  :o

dexnsk

Ja vam ne mogu opisati kakav je utisak igra ostavila na mene... Ali naravno za sad imam par zamerki: mali broj mapa (svega 10 za sad), mislim da bi trebalo ograniciti broj snajpera (makar 1 po timu odnosno 4 po ekipi)

Ali ono sto me stvarno odusevi skaki put je zvuk (WAR TAPES) svaku cauru mozete cuti kako udara u pod, ili svaku ciglu kad padne na zemlju.

BRB vidimo se preko nisana, ako neko jos igra sa ovog foruma, moze me dodati u igri za prijatelja ( nick: dexnsk) vidimo se.

dexnsk

Malo kasnim sa ovom vescu. Naime 18 maja se pojavila vest da ce Battlefield Bad Company 2 biti i na filmskim platnu. Za sada jos nema puno vesti o tome, jedino sto se pojavilo je trailer.

http://www.youtube.com/watch?v=DmDI0X-3PKw&feature=player_embedded

Mada su ovo inserti iz same igre, sasvim je moguce da ce i film biti takav. Vreme ce pokazati svije i imacemo vise informacija o ovome.

dexnsk

Evo sta je jedan ruski umetnik naslikao na dva BMW X5 inspirisan igrom BC2.

http://www.youtube.com/watch?v=0mmPnqUBKko&feature=player_embedded

dexnsk

Do kraja godine izadje novi mod za BBC2 "Battlefield Bad Company 2 Vietnam"
http://www.youtube.com/watch?v=j76TUoswfTI

Eskimko

Quote from: Mustang. on March 30, 2010, 08:36:03 PM
Skuоio sam u međuvremenu, al' ipak hvala na odgovoru.  :)
Bio sam toliko očajan :|| da sam iš'o na youtube traоit key, nevjerovatno tamo sam ga i našao  :o

i jel ti radi mp sad,ako radi daj i meni leba ti trazio sam ceo dan i nista

Mustang.

Našao sam na youtube-u, ali nisam mp ni probao jer mi se nije baš svidila igra . . .

http://www.youtube.com/watch?v=5ojhHgmxc_o

Eskimko

vazi hvala u svakom slucaju   :peace:

// bitange // Wulle

Imam jedan problem. Tek sam danas instalirao BC2 i usao sam malo u Sp, ali mis mi samo radi na desno i na gore, odnosno kad ga pokrenem na lijevo ono ide desno, znaci i lijevo i desno micem a on ide desno, isto tako i na prema gore, ja micem i dole i gore, ali on uvijek ide gore i sa tim je nemoguce igrati, pa da pitam da li je iko imao takav ili slican problem i kako ga je rijesio? Hvala unaprijed! :D

Tomo_SU

Treba jos i dva txt fajla da kopiras u folder zajedno sa krekom pa ce ti mis dobrto raditi.

Probao sam single player, i osim dobre grafike nema nista zanimljivo, cak sto vise mnoge stvari nedostaju.
Nema lean (naginjanje), nema lay down (lezanje), nema aim down the site (nisanjenje jednim klikom)...

Mozda je ovakva igra zanimljiva za danasnju decu, ali ja za ovo sranje ne bih dao ni dinar.

// bitange // Wulle

dexnsk

Quote from: Tomo_SU on July 05, 2010, 03:08:32 AM
Treba jos i dva txt fajla da kopiras u folder zajedno sa krekom pa ce ti mis dobrto raditi.

Probao sam single player, i osim dobre grafike nema nista zanimljivo, cak sto vise mnoge stvari nedostaju.
Nema lean (naginjanje), nema lay down (lezanje), nema aim down the site (nisanjenje jednim klikom)...

Mozda je ovakva igra zanimljiva za danasnju decu, ali ja za ovo sranje ne bih dao ni dinar.
SP je los (katastrofa), ali MP je potpuno druga igra. To sto nema lean je lose, ali u zarnjih godinu dana to nema ni jedna igra, naprosto je izaslo iz mode (zapravo nije izaslo iz mode neko danas konzole diktiraju kakve ce igre biti, a lean je na konzolama suvisan zbog nedostatka tastera na dzojsticima). Za lay down  nisi u pravu, i na tome sam mnogo zahvalan tvorcima igre (zasto, snajperisti i ovako nose maskirna odela pa ih je jedva uociti i kad stoje, a ne jos da leze ko bi im sta mogao i ovako su nadmocniji u odnosu na druge, a postoji i resenje za to napravis krater u zemlji udjes u njega i samo ti glava viri (zavisno od dubine kratera sto dublji napravis manje se vidis)).
"Mozda je ovakva igra zanimljiva za danasnju decu" ovde u potpunosto nisi upravu, 62,47% igraca je starije od 35 godina, ukoliko neverujes idi na sajt od BBC2 pa se i uveri.

Tomo_SU

Age rating M 16+ pa verovatno svaki zvaljo stavi da ima vise godina :D Gde si nasao taj podatak da je 62,47% igraca starije od 35 god?

dexnsk