News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kako promijenit izgled glavnog menija?

Started by Rasta Warrior, November 17, 2009, 10:09:37 PM

Previous topic - Next topic

Rasta Warrior

Zna li itko kako se to moоe promijeniti? Iskreno, ovaj BIHnet me оivcira što tu stoji...  :icon_grrr:
Kad budem da bitange serverima i stisnem escape sve je lijepo od bitangi, a ovi linkovi čak ni ne rade.
Ako netko zna pomogao bi mi :) hvala.
Nemojte samo odgovorit pa obriši bihnet fajlove jer njih nema pod nazivom bih net il bilo sta slicno...

m.shadows

Pa samo tako moze...odes i obrises...e sad...nemora biti pod nazivom BiHnet...moze biti pod drugim nazivom...e sad odi u main folder u folderu gde je installan CoD2 i lepo pogledaj sve sto imas...
Mape i modove nemoj brisat...mape obicno idu sa mp_ime_mape i tako.
Kada imas vise "osumljicenih fajlova" skloni jedan po jedan i udji u igru i vidi dal se promenilo...
Koliko ja znam ovo je jedini nacin...sem reinstall igre...e sad odluci sta ti je lakse.
Pozdrav  :mahanje :mahanje

Rasta Warrior

pročešljo sam cijeli main i opet stoji :(
morat ću reinstall samo nez di ću nabavit cd moj je izgubljen :(

m.shadows

Probaj jos izbrisati sve fajlove sem localized_english_iw01.iwd i iw_01 fajlova(nebrisi fajlove te vrste,sa tim nazivom,bilo 01,02 ili dalje)...udji na bitange server i skinuce ti se meni i imaces taj mislim...
Javi ako si uspeo  :mahanje

Darkman Ki-Ninja

trebalo bi da tise fajl zove zzz_bihnet_meni

Coyot

QuoteHehe..imao sam isti problem.Evo kako da resis:
1.Odi tamo de si installirao cod2,i udji u main folder.
2.Nadji fajl koji se najcesce zove :zzz_pa ime menija( npr zzz_bitangev1.6)
3.Napravi backup od tog fajla.
4.Udji u igru i ako nebudes imao meni znas da si dobru svar izbrisao.
5.Ako budes imao meni vrati fajl i nadji drugi.
6.I tako dok nenadjes taj fajl.
QuoteIzbrisi sve custom mape, i sve custom stvari iz MAIN foldera pa se samo konektuj na neki nas server. Meni ce ti se sam instalirati.

Izvor-> Topic:Bitange menu v7.5pub  :wink2
P.S. mrzilo me da pisem pa sam prekopiro :D

darkbgd

i kod mene je isto tako stoji to sranje BiH  ali ko ga jebe navikao sam a nesmem da cackam da nesto ne zajebem  :hat