News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ClanBase for FUN!!!

Started by STEK, September 17, 2009, 07:36:24 AM

Previous topic - Next topic

STEK

http://clanbase.ggl.com/laddernews.php?nid=326883  :bad2  :bad2  :bad2...

.... samo da kazem kolko je taj CB ozbiljno takmicenje...srednje zalosno...tragedija....umro sam od  :rofl... od svakojakih komentara...
...fakticki upalis CHEAT i ne mislis!!!xD

zato www.esl.eu i sam opusteno... :worth  :worth  :worth

:happy

IronC

Djubre kao sto i je uvek i bio  :doc

$tring

Strasno... a pazite vi to saopstenje:

With the (not so) recent decline in quality and support for Xray Anti-Cheat, we have decided to pull the plug in CoD2. This means you will no longer have the option to use Xray on the challenge form and you will find nothing about it in the rules. XAC GUIDs are no longer required.
We will be looking into alternative A/C applications, CoD1 already has UAC2, we'll see how that works out.

Now to the 2nd change. The script rule was also removed from the CoD2 rule books. This rule was misused in most cases as a last resort "lets lame the opponent" card. This means server logs will no longer be checked, server logs can no longer be used as evidence in conflicts.

The changes are live.

... I onda se ekipa fura na CB.. Pa stvarno su pljunuli sami na sebe.... uzas... Ne znam koja je svrha onda uopste igrati COD2 CB? Nema skripti, nema provera.. pa kako se onda priznaje rezultat? Sto ne ukinu COD2 onda... ma..... kao sto sam i mislio - CB drzi grupa klinaca kojima je sada dopizdelo sve to da rade... to je to...

IronC

Ne brate nego im se jebe vise za cod 2 i sve sto ga prati...

*SPARTANAC*

Ja mislim da je to odradjeno da bi ljudi presli na cod4 ili MW2. Jednostavno tim ljudima iz CBa je stalo samo do para. I sad gledaju samo da idu ka novijim igrama.

Ali kao sto stek rece "zato www.esl.eu i sam opusteno" nice 1 buddy  :happy
I btw, pocele su prijave za 1 v 1, 2 v 2 i 5 v 5 cup na ESLu :)

$tring

Quote from: IronC on September 17, 2009, 03:38:27 PM
Ne brate nego im se jebe vise za cod 2 i sve sto ga prati...

Zato sto su blesavi..... Ta prica 'cod2 je stara igra' je potpuno van pameti... Recimo to ovako : 'cod2 je stara igra, koja se jos uvek masovno igra i u svetu gamera je popularna'. Na kraju krajeva, sta je bitno kada je koja igra izasla? Da li su bitne godine ili kvalitet?  Pa i The Godfather je film koji je izasao 1972, pa je jos uvek drugi film na TOP 250 IMDB  ( http://www.imdb.com/chart/top?tt0068646 ) COD2 je treca igra po xfire koja se igra online... Pa i CS je preeeeeeestara igra, pa se igrala 10 godina. Evo spiska od danas (sa xfire) koliko se koja igrala u minutima.

World of Warcraft
2,516,788

Call of Duty 4: Modern Warfare Multiplayer
1,562,928

Call of Duty 2 Multiplayer
845,617

Silkroad Online
362,003

Counter-Strike: Source
269,267

Battlefield 2
232,016

Warcraft III - The Frozen Throne
181,536

Heroes of Newerth
164,209

Need for Speed SHIFT
157,808

Metin 2
151,915

... WOW je van konkurencije, posto je i tip igre drugaciji i mnogo se lezernije igra nego sto je to slucaj u pucacinama. COD4 vodi, i tu nema price.

Nije problem CB i sto su oni naprasno odlucili da prestanu sa cod2 podrskom. Na kraju krajeva - njihova stvar. Veci je problem sto su se ljudi toliko godina lozili na CB i dozivljavali celu tu skupinu kao ne znam kako ozbiljnu. Takmicenja ce uvek biti, samo je stvar koliko ko poklanja paznje za odredjeno takmicenje. Iskreno, nisam nesto puno cackao taj ESL, ali ne vidim razlog da se klanovi tamo ne prijave i nastave takmicenje, lige itd...
:awm

spdR

Quote from: *SPARTANAC* on September 17, 2009, 04:42:01 PM
Ja mislim da je to odradjeno da bi ljudi presli na cod4 ili MW2. Jednostavno tim ljudima iz CBa je stalo samo do para. I sad gledaju samo da idu ka novijim igrama.

Ali kao sto stek rece "zato www.esl.eu i sam opusteno" nice 1 buddy  :happy
I btw, pocele su prijave za 1 v 1, 2 v 2 i 5 v 5 cup na ESLu :)

STEK

od sledece godine i srbija ce dobiti licencu za ESL....e sad ja mislim da su u pitanju igre CS i DOTA...a za COD 2 treba neka cimka...xD

:spiteful

//LoneWolfs//kamiX

Neki dan smo igrali cb 3v3 (krasic, pdy i ja) i tocno vidis lika kako lezero puca iz garanda kao iz thompsona...
Znaci nemozes mu nista ako ima dobar ping, nemozes mu pobjeci...
Moja preporuka je - Svi koji igrate CB koristite SVE MOGUCE I NEMOGUCE skripte ... Jer ako ih svi koriste, zasto bi vi bili naivni idijoti koji ih nekoristite ... Al nastojite ih koristiti samo za vrijeme CB warova. ..

Leeman3

Quote from: //LoneWolfs//kamiX on September 23, 2009, 10:39:15 PM
Al nastojite ih koristiti samo za vrijeme CB warova. ..

uz moje duzno postovanje tebe kao igraca i osobe, ali ovo gore sto si napisao je potpuna besmislica....

spdR

ljudi moji pa danas svaki war na cbu barem 1 od 5 igraca ima hax...skripte su 5/5 ! jadno ali istinito...jbg cod2 je mrtva igra....nazalost =(

*SPARTANAC*

Quote from: spdR on September 23, 2009, 11:15:12 PM
ljudi moji pa danas svaki war na cbu barem 1 od 5 igraca ima hax...skripte su 5/5 ! jadno ali istinito...jbg cod2 je mrtva igra....nazalost =(
Mrtva na Cbu, na ESLu ovaj COD2 cup je vrlo posecen...

www.ESL.eu

STEK

Quote from: *SPARTANAC* on September 24, 2009, 12:01:00 AM
Quote from: spdR on September 23, 2009, 11:15:12 PM
Mrtva na Cbu, na ESLu ovaj COD2 cup je vrlo posecen...

www.ESL.eu
ahhh proso sam prvu rundu...tolko od mene!!! :drinks2

//LoneWolfs//kamiX

Quote from: Leeman3 on September 23, 2009, 10:51:13 PM
Quote from: //LoneWolfs//kamiX on September 23, 2009, 10:39:15 PM
Al nastojite ih koristiti samo za vrijeme CB warova. ..

uz moje duzno postovanje tebe kao igraca i osobe, ali ovo gore sto si napisao je potpuna besmislica....

Sto nije jasno limane? =)

Mephisto

Ah kamix jednom ces zaboravit ugasit pa ces doc na bitangin server pa ide kick :tease2.
Salim se.
Ma de i CB i ESL to nist nema smisla.
Lol cod je IGRA i treba da se zajebava.
Vi se zamarate tim bodovima pizdarijama.
Mislim svatko na svoj nacin jbg razmislja.
Meni je cod da se okupi banda i da se odigra waric tu i tamo i da se zajebava na ts-u.
I to je to.

//LoneWolfs//kamiX

Quote from: Mephisto on September 27, 2009, 01:27:12 AM
Ah kamix jednom ces zaboravit ugasit pa ces doc na bitangin server pa ide kick :tease2.
Salim se.
Ma de i CB i ESL to nist nema smisla.
Lol cod je IGRA i treba da se zajebava.
Vi se zamarate tim bodovima pizdarijama.
Mislim svatko na svoj nacin jbg razmislja.
Meni je cod da se okupi banda i da se odigra waric tu i tamo i da se zajebava na ts-u.
I to je to.

Pa iako nekim cudom zaboravis, shvatis u roku od 5 sekundi da imas skriptu i samo bindas mouse 1 na attack ponovno :)
A ni 1 server nema PB podesen da hvata skriptu - bar kolko ja znam ...  :'(

komara

Tako je STRINGONJA  :super :icon_dick:

S-V Nemanja77

Ovo je spisak sa x-fire  , koliko znam x-fire ne podrzava  canter1.6   koji se igra  u rangu sa  World of Warcraft  i 3-4 srpska servera su  u top 10 na svetu , gde broj igraca ne pada ispod 20  u toku 24h  evo linka   http://www.gametracker.com/search/cs/
a i jedino vi bitange u srbiji se trudite da odrzite cod2 na vrhu, igru jednostavno gazi vreme  ma koloko je vi voleli

Mephisto

Pa i nek ju gazi vrijeme i nek igra umire boli nas kurac.
Mi bar pruzamo zadnji otpor pored ovih helic, airstrike, kurcina no recoil, shield ispred flaga??? sranjima!
Cod2 mozd ide lagano u zaborav po nekima al jbg mi jos uvijek drzimo servere i jos uvijek imamo redovne musterije i relativno dobru posjecenost.
Vec sam vise puta rekao svatko ima svoj ukus i ne seri o tuđem ukusu zbog neceg sto nisi igrao ili si prestao.

S-V Nemanja77

Quote from: Mephisto on October 01, 2009, 04:35:31 PM
Pa i nek ju gazi vrijeme i nek igra umire boli nas kurac.
Mi bar pruzamo zadnji otpor pored ovih helic, airstrike, kurcina no recoil, shield ispred flaga??? sranjima!
Cod2 mozd ide lagano u zaborav po nekima al jbg mi jos uvijek drzimo servere i jos uvijek imamo redovne musterije i relativno dobru posjecenost.
Vec sam vise puta rekao svatko ima svoj ukus i ne seri o tuđem ukusu zbog neceg sto nisi igrao ili si prestao.

na koga si mislio  da ne sere

thosl

Ovde http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=735.0 kaze sledece:
"Pravila Foruma

Strogo je zabranjeno:
- Flejm, psovanje, prostačenje i bilo koji drugi oblik nekulturnog ponašanja."

Mephisto

A kaj ti ovdje vidis "nekulturno ponasanje"  :hmm???
Ma na nikog određenog nisam mislio da sere.
Al ima ljudi koji misle da je cod sranje propala igra ovo ono da je cod 4 5 6 najbolje sto se sad igra.
Nemoj krivo shvatit volim ja i cod4 igram ga sad svaki dan.
Jedino na normalnim serverima zivciraju perkovi neki i tako to.
Zato vecinom igram na hardcore serverima jer su svi ravnopravni ono metak dva kill i da imas juger i te fore.
A marty last stand granade louncher su na tim serverima zabranjeni.
Ali cod je jos uvijek meni omiljena igra sto god netko rekao.
I ne samo zbog igre neg zbog ljudi koje poznam koji to igraju pa na ts-u bude nezaboravnih trenutaka tokom igre da mi je jbg prirasla srcu.
Osim spartanca vipera i jos nekolicine ljudi  :tease.

S-V Nemanja77

Quote from: Mephisto on October 04, 2009, 01:41:54 PM
A kaj ti ovdje vidis "nekulturno ponasanje"  :hmm???
Ma na nikog određenog nisam mislio da sere.
Al ima ljudi koji misle da je cod sranje propala igra ovo ono da je cod 4 5 6 najbolje sto se sad igra.
Nemoj krivo shvatit volim ja i cod4 igram ga sad svaki dan.
Jedino na normalnim serverima zivciraju perkovi neki i tako to.
Zato vecinom igram na hardcore serverima jer su svi ravnopravni ono metak dva kill i da imas juger i te fore.
A marty last stand granade louncher su na tim serverima zabranjeni.
Ali cod je jos uvijek meni omiljena igra sto god netko rekao.
I ne samo zbog igre neg zbog ljudi koje poznam koji to igraju pa na ts-u bude nezaboravnih trenutaka tokom igre da mi je jbg prirasla srcu.
Osim spartanca vipera i jos nekolicine ljudi  :tease.

ok :)
ni jedna igra nije propala !!!!

cod2 se igra  i to mnogo

ja recimo igram cod4 non-stop, ali isto tako igram i medal of honor spearhead
i drzim jedini server u srbiji za medal of honor spearhead
ja  volim ove dve igre u multy playeru,( a nemaju slicnosti)

samo ljudi previse ozbiljno shvataju  ove igre, previse emocija  unose  i svojih licnih stavova, ko je dosledan  originalu  a ko nije" gluposti

Po tome vi netreba te da igrate cod2  nego cod1, a ja samo  MoH-a 

a ako cemo dalje svi bi trebali da igramo  Medal of Honor ALLIAD ASSAULT!!!!! jer je to izvorna igra  i ekipa koja je napravila tu igru se raspala na pola  , pa je drugapolovina otisla svojim putem i napravila Call of Duty 1

Ali sve je to bezveze  svaka od navedenih igara ima svoju draz, a nas ima dovoljno  da svako moze da igra sta god pozeli

Bitange samo napred u COD2 serijalu :clapping2 :clapping2 :clapping2

Mephisto

A dobro sad emocije i te fore... mislim nije sad da je meni "stalo" do igre neg zajebava mi se i znam ekipu koja igra cod2 i jbg.
Ja nisam dosljedan igri nego ekipi.
Jbg mozd nas nekad spopadne nest pa zaigramo nest sto smo prije rokali kod mene npr unreal tournament i diablo 2.
Osli smo pun kurac off-topic al et skuzili smo se  :super.
Sve je okay dok netko ne pocne igrat simse to je onda stvarno tuzno...