News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Bitange Serveri

Started by Luda Krava, July 07, 2009, 11:10:11 AM

Previous topic - Next topic

Luda Krava

Juce negde oko 18:00 pogledam na xfire-u bitange servere kad ono iznenadim se main prazan,sd pro prazan,sd whis prazan,jedino garage 18 igraca.Sta se desava pre 2-3 meseca bilo je sve prepuno sada i ctf odumire ili mi se cini?Mislim da je ovo poslednji voz da se pokusaju nekako vratiti igraci na servere ili se blizi kraj serverima.Od nesretnog postavljanja sd na org izgleda da nikako da se vrate igraci ja sam izmedju ostalog prinudjen da igram na zoninom serveru sd koji je sve osim sd-a.Mislim da vam nisu konkurencija samo da trebate nekako privuci nazad igrace da se naviknu da ponovo dolaze makar na crack sd ako nece na org.

*SPARTANAC*

Nisi daleko od istine. :down Ali ne treba zaboraviti de je leto pa ljudi manje igraju.
Btw. sto se tice SD-a evo mozes pogledati kad obicno ima ljudi http://www.gametracker.com/server_info/217.26.75.58:28963/ pa nam se pridruzi i ti.

Skelety

Leti Manje Igraju Posteni Igraci klinci zavrsili skolu pa igraju samo na Cracked Serverim-a da bi mogli da koriste sve i svasta :)

spdR

interesantno,ja sam klinac pa nikad nisam igrao preko leta (bar ne do sad)...dal ce ovo da bude izuzetak :D

ne pije ti vodu ta tvrdnja

$tring

Quote from: Luda Krava on July 07, 2009, 11:10:11 AM
Juce negde oko 18:00 pogledam na xfire-u bitange servere kad ono iznenadim se main prazan,sd pro prazan,sd whis prazan,jedino garage 18 igraca.Sta se desava pre 2-3 meseca bilo je sve prepuno sada i ctf odumire ili mi se cini?Mislim da je ovo poslednji voz da se pokusaju nekako vratiti igraci na servere ili se blizi kraj serverima.Od nesretnog postavljanja sd na org izgleda da nikako da se vrate igraci ja sam izmedju ostalog prinudjen da igram na zoninom serveru sd koji je sve osim sd-a.Mislim da vam nisu konkurencija samo da trebate nekako privuci nazad igrace da se naviknu da ponovo dolaze makar na crack sd ako nece na org.

Uvek postoje crni minuti, ali mislim da MAIN i GARAGE ok rade... Desi se da je MAIN prazan.. Sad smo podigli jos nekoliko servera, i podici cemo statistike i za njih. Pa polako... SD smo svesno stavili na ORIG i to ce tako i ostati. WISH tek treba da zazivi... :)

m.shadows

Quote from: string on July 07, 2009, 01:10:07 PM
Quote from: Luda Krava on July 07, 2009, 11:10:11 AM

Uvek postoje crni minuti, ali mislim da MAIN i GARAGE ok rade... Desi se da je MAIN prazan.. Sad smo podigli jos nekoliko servera, i podici cemo statistike i za njih. Pa polako... SD smo svesno stavili na ORIG i to ce tako i ostati. WISH tek treba da zazivi... :)

E string tu si u pravu, sad ljudi koji su igrali stalno pre na SD serveru kad je postao ORG ljudi su se sklonili i nasli nove favorite, jer su mislili da ORG server nemoze da bude dobra zabava (sto nije tacno), ili jednostavno nemaju ORG key.
Sada kada se podignuo SD wish server moramo dati ljudima da vide da i na njih Bitange misle.
Jednostavno treba vremena   :clapping :this :this

husky

Radi se na rjesavanju problema.... Cinjenica je da su mnogi na moru, na selu, vani.... svaka cast onima koji po ljetu mogu opalit na odmor, i jos bez kompjutera. Meni nije falio 4-5 dana na moru prije 2 tjedna. Pocetkom 9. mjeseca ce opet biti boom posjete, dotad moramo odluciti sto i kako sa serverima. 2 SD ne mogu opstati. Garage ne dirati, taj server je takav od osnutka i zato uuuuvijek posjecen. Main treba vidjeti sto se to desava da ponekad pukne prazan. A ja sam predlozio jedan server umjesto orig. SD-a da bute sa garage modom, ali u vote da se stave sve mape i svi modovi. Pa kad zavrsis mapu imas vote npr:

Carentan (SD)
Toujane (CTF)
Carentan (DM)
Burgundy (HQ)
Trainstation (TDM)
Replay this map.

I kada nema ljudi, votaju si DM i rokaj dalje dok se ne skupi opet vise....

husky

217.26.75.58:28960 // BITANGE MAIN SERVER
217.26.75.58:28961 // BITANGE GARAGE SERVER
217.26.75.58:28962 // BITANGE HQ SERVER - premalo zainteresiranih - otvoriti HQ 3 v 3 ligu, a po danu nek je pub
217.26.75.58:28963 // BITANGE S&D Pro Gaming - vratiti onaj stari server, bas kakav je bio
217.26.75.58:28964 // BITANGE S&D WISH SERVER - probati sa all round modom iz posta iznad

Za ova 2 nemam komentara, shema otvori pa vidi....

217.26.75.58:28985 // BITANGE DM Rifle SERVER
217.26.75.58:29000 // BITANGE COD4 PUBLIC SERVER | ProMod

Ovo bolja ponuda nego u shopping centru. Ali kada nesto kupujes, mozes kupiti sve navedeno. U ovome slucaju, koristis samo jedno, a ako se previse razvodne ljudi, nijedan ne valja.

SOLID

Quote from: husky on July 07, 2009, 03:59:32 PM
217.26.75.58:28960 // BITANGE MAIN SERVER
217.26.75.58:28961 // BITANGE GARAGE SERVER
217.26.75.58:28962 // BITANGE HQ SERVER - premalo zainteresiranih - otvoriti HQ 3 v 3 ligu, a po danu nek je pub
217.26.75.58:28963 // BITANGE S&D Pro Gaming - vratiti onaj stari server, bas kakav je bio
217.26.75.58:28964 // BITANGE S&D WISH SERVER - probati sa all round modom iz posta iznad

Za ova 2 nemam komentara, shema otvori pa vidi....

217.26.75.58:28985 // BITANGE DM Rifle SERVER
217.26.75.58:29000 // BITANGE COD4 PUBLIC SERVER | ProMod

Ovo bolja ponuda nego u shopping centru. Ali kada nesto kupujes, mozes kupiti sve navedeno. U ovome slucaju, koristis samo jedno, a ako se previse razvodne ljudi, nijedan ne valja.
:super

zlenzlla

Main je uvijek se prije praznio od Garege. Sta god da se desi ja znam da cu ja ostati na ovim serverima (konkretno na Main).  :awm

m.shadows

Quote from: husky on July 07, 2009, 03:54:22 PM
Radi se na rjesavanju problema.... Cinjenica je da su mnogi na moru, na selu, vani.... svaka cast onima koji po ljetu mogu opalit na odmor, i jos bez kompjutera. Meni nije falio 4-5 dana na moru prije 2 tjedna. Pocetkom 9. mjeseca ce opet biti boom posjete, dotad moramo odluciti sto i kako sa serverima. 2 SD ne mogu opstati. Garage ne dirati, taj server je takav od osnutka i zato uuuuvijek posjecen. Main treba vidjeti sto se to desava da ponekad pukne prazan. A ja sam predlozio jedan server umjesto orig. SD-a da bute sa garage modom, ali u vote da se stave sve mape i svi modovi. Pa kad zavrsis mapu imas vote npr:

Carentan (SD)
Toujane (CTF)
Carentan (DM)
Burgundy (HQ)
Trainstation (TDM)
Replay this map.

I kada nema ljudi, votaju si DM i rokaj dalje dok se ne skupi opet vise....

Dobra ideja  :super :super :super :super :super :super