abruzzi citer?

Started by zOn4|Tony, June 22, 2009, 10:42:27 PM

Previous topic - Next topic

zOn4|Tony

sh!k!` 8D - rmzjEE -

Opaaaa... AbRu3z1 uhvacen sa chitom(sharpom)!!! haahah!! ......  :-\
Covece!!... pocelo je chitanje!! abruzi poceo si da palis malo na i.zon4 pub serveru!!! oleeee....

zOn4|Tony

Mislim da nije shyrp ali je chit tako da!

VIP.er

Eh, a sve sto je trebao da uradi je da flomasterom nacrta tackicu na sredini ekrana  ;D

m.shadows

Quote from: shikisd on June 22, 2009, 10:45:57 PM
Covece!!... pocelo je chitanje!! abruzi poceo si da palis malo na i.zon4 pub serveru!!! oleeee....

Sta?

m.shadows

Quote from: VIP.er on June 22, 2009, 10:59:52 PM
Eh, a sve sto je trebao da uradi je da flomasterom nacrta tackicu na sredini ekrana  ;D

Kao Tomo_SU ;D, kod njega lepo na monitoru onako mali ciljac, i nema problema ;D

*SPARTANAC*

Prvo pitanje cemu convertovanje u .jpg?!
Drugo dajte orginal fotku u rar formatu da pogledam.

Preme slici koju ste dali to je klasicna namestaljka. (ne mogu da potvrdim 100% jer je ftoka u .jpg formatu)

zOn4|Tony

Pa daj mi jedan razlog zasto bi ja to laziraoooo! Pa zar nemislis da imam pametnijeg posla, isse sta jos necu cuti!

spdR

o boze spartanac,kome da namesta neko ? alooo bre,sitna je riba abruzi :D

a i zna nije takav tip coveka da to uradi.....

zOn4|Tony

Eo ovdje ima malo vise citera i seljacina koji se zabavljaju citevima http://www.internet-zona.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?4420

SOLID

HAhahaahahahaahh ko se javlja!!! hahahah :suicide :suicide :suicide

*SPARTANAC*

Quote from: zOn4|Tony on June 22, 2009, 11:14:50 PM
Pa daj mi jedan razlog zasto bi ja to laziraoooo! Pa zar nemislis da imam pametnijeg posla, isse sta jos necu cuti!
Evo izvinjavam se sto ovo izgleda ovako licno.
Ali stvarno ako vec optuzujes coveka optuzi ga sa jakim dkazima. Mene iskreno taj abruzzi decko ni ne zanima. Ali ovaj SS me zanima.
Stoga ako nije problem uploadujte sliku u png formatu (orginal) i okacite ovde.

Jos jedna sitnica, cemu upitnik na kraju topica? :ne_razumem

jape

Quote from: *SPARTANAC* on June 22, 2009, 11:11:34 PM
Prvo pitanje cemu convertovanje u .jpg?!
Drugo dajte orginal fotku u rar formatu da pogledam.

Preme slici koju ste dali to je klasicna namestaljka. (ne mogu da potvrdim 100% jer je ftoka u .jpg formatu)
Epic fail

domohomo

* ThE JoKER *

:-\ lame...

spdR

jel taj fckn sharp postao tako dostupan ! svi to koriste,nisam video jos nijedan pravi wh :)

btw albina jos uvek koristi,uhvacena opet

Belick

ovo je pomocni nisan koliko sam shvatio a ne neki cheat

spdR

hmmm
ANYTHING THAT INCONFEERE WITH A GAME,IS NOT ALLOWED ADN WILL BE CONSIDERED HAX !

Znaci to je cheat,jer on mene lakse cilja kada se pucamo u trku jer ima nisan !

VIP.er

Quote from: spdR on June 23, 2009, 01:20:20 PM
hmmm
ANYTHING THAT INCONFEERE WITH A GAME,IS NOT ALLOWED ADN WILL BE CONSIDERED HAX !

Upravo tako.

*SPARTANAC*

Viperu banaj ga, vidis da provocira.
Evo ti pravila thededed http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=735.0 za slucaj da zelis da se vratis na nas forum.

Zver

Spartanac, kakve veze ima da li je ss u jpg ili png ili nekom trecem formatu ???

Sto se tice dede, smatraj se upozorenim.

*SPARTANAC*

O bogami ima zver.... veruj mi.
znas i sam da jpg format "smanjuje" kvalitet slike, stoga se ne moze proceniti da li je cheat ili nije.
BTW. nekad je i u qb igraonici bilo tog krstica(tackice) da li znaci da kad sam igrao za njihovim kompovima da sam haxao? :tongue2

EDIT: na kraju sam se toliko smorio da sam napravio ovo, da bih pokazao u cemu je razlika u PNG i JPG PB SS-u, jednostavno se mora davati kao orginal(PNG) a ne kao lose odradjen fals. Ne zanima me vasi utisci i da li ja smnjam u nekog ili ne, jednostavno kad radis nesto radi kako treba. Zasto toliko cekamo na taj SS? :icon_confused:

http://img193.imageshack.us/i/abruzzi1.png/
skinite sliku zumirajte i pogledajte u cemu je razlika.

spdR

viperasi i ostali koji o tome raspravljaju,odjebite odavde
ovo je tema o abruziu
jel se to sad vidi sharp ? i odkud ti taj drugi ss kad ovaj nije uploadao
ne kontam

VIP.er

Evo spdR, obrisani su svi postovi nevezani za abruzzia, ako thededed xoce, neka napravi novi topic

spdR

E tako je vec bolje,ovo je moja tema !   >:( :D

dakle,ozbiljno razmisljam da zalepim crvenu tackicu na ekran :D
sto se tice pomocnog nisana
jedan lik je imao program reddot.exe koji stoji NEPOMICAN na centru ekrana (crvena tackica),i dobio je ban 3 meseca na cbu
znaci ovo je cheat,i to sharp (vidi se na drugom ssu,samo en znam i dalje sta ovi brojevi predstavljaju koordinate xD)

SOLID

Quote from: spdR on June 23, 2009, 11:40:02 PM

jedan lik je imao program reddot.exe koji stoji NEPOMICAN na centru ekrana (crvena tackica),i dobio je ban 3 meseca na cbu
znaci ovo je cheat,i to sharp (vidi se na drugom ssu,samo en znam i dalje sta ovi brojevi predstavljaju koordinate xD)

Ih ti ne znas.... 8|

Belick

ne znam o cemu pricate ali bio sam pre neki dan kod njega IZNENADILO ME JE DA JE CHEATER da vidim sta je to. i ukljuci mi on to i udjem u igricu i to je kao neki pomocni crveni nisan da ga lakse ubijes a ne nesto sto se vidi kroz zid...

ded4

Quote from: SOLID on June 24, 2009, 02:44:33 AM
Quote from: spdR on June 23, 2009, 11:40:02 PM

Ih ti ne znas.... 8|

Stvarno spdR, kako ti da neznas? :ne_razumem

* ThE JoKER *

ma odlicna fora  :\...

thededed

nesto slicno ove http://www.xraygaming.com/index.php?pageid=specific&id=7566301
btw ovaj pbss je beznacajan,guid ima samo 7 cifara.

spdR

belick,da l' se pravis glup ili si glup ;D

pomocni nisan je cheat,jer mu to olaksava igru !!! on zna brate odma de da cilja u trku,dok aj npr ne znam !

m.shadows

Quote from: belick!:) on June 24, 2009, 03:55:55 AM
ne znam o cemu pricate ali bio sam pre neki dan kod njega IZNENADILO ME JE DA JE CHEATER da vidim sta je to. i ukljuci mi on to i udjem u igricu i to je kao neki pomocni crveni nisan da ga lakse ubijes a ne nesto sto se vidi kroz zid...

Pa jel ti citas ;D
Quote from: VIP.er on June 23, 2009, 02:07:22 PM
Quote from: spdR on June 23, 2009, 01:20:20 PM
hmmm

Upravo tako.

Belick

shadows reko sam ne znam o cemu pricate jer me mrzi da citam a pod br. 2 @ majo pitaj ga

Muadib

Quote from: *SPARTANAC* on June 23, 2009, 10:38:01 PM
BTW. nekad je i u qb igraonici bilo tog krstica(tackice) da li znaci da kad sam igrao za njihovim kompovima da sam haxao? :tongue2

Pa ako ti svjesno sjedas za kompjutor na kojemu je ocito da je aktiviran cheat, onda da...

No, da neke stvari razjasnimo ovdje... Slika nije u .png formatu, ali nije iz razloga sto Tony i ostali decki nemaju full pristup serveru, ali ti je fino okacen link na stranicu na kojoj imas kopiju file-a (u .png formatu) ako ovo nije dovoljno.

Muadib

*SPARTANAC*

Quote from: thededed on June 24, 2009, 12:48:10 PM
nesto slicno ove http://www.xraygaming.com/index.php?pageid=specific&id=7566301
btw ovaj pbss je beznacajan,guid ima samo 7 cifara.
Nazalost tako je :vava
btw. bolje uzmite stavite tackicu na ekran, kupite 5.1 slusalice, 24 inc monitor,  i da vidis kako ce da igrate, bolje je od WH-a a cak je i dozvoljeno. :thankyou

domohomo

sh!k!` 8D - rmzjEE -

jbg... ipak je i taj crosshair(pomocni nisan) cheat! !!  Malo me je cudilo da  je tako ubijao sa tim govnom..
:ne_razumem sta ce mu to...

SOLID

Vidi ko se javlja..... :thumbdown    :rofl :rofl

*SPARTANAC*

To shiki isteruje pravdu, shiki ipak najbolje zna sta je cheat! :clapping

LOCK