News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Licitacija

Started by djubre, January 28, 2008, 03:34:30 PM

Previous topic - Next topic

djubre

Kad bih mogao birati, stvarno ne znam sta bih izabrao!  Koji klan?
Istina je da sam Bitanga od malena-to stoji,a kazu da sam u dusi i po ponasanju velika Budaletina!  Na vama je do izlicitirate,da vidim tko me vise zeli u svojoj ekipi!   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

vasili

ne zeli te niko ...sta licitiras  :D  :D  :D

Podpredsednik

Ja nudim teglu ajvara za DJUBRE, ako ti BITANGE ponude vise njihov si, ne daje mi mama vise da ulazim u spajz!

KIKI

e vala jedna tegla ajvara
ccccc

imam ja nesto tursije ako oces

djubre

Licitacija traje jos 2 dan-kao pravi prijelazni rok,za sada sam tvoj predsedniče

Podpredsednik

Videcu od babe da ukradem jednu teglu ako zagusti, jurim da kupim Djubre ko Real Kaku!!!

Zna!!!!

Nemojte ga uzimat on je najvece Djubre koje znam........

Zna!!!!

to vam je upakovano Djubre.......

djubre

Quote from: "zna!!"Nemojte ga uzimat on je najvece Djubre koje znam........

Nemojte njega slusati ,on se uvijek pravi pametan i misli da sve Zna!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Podpredsednik

Ma ne slusamo ga, ako udjes u  nas tim, bices zaduzen za higijenu! :)

mean

Sta bi?Da li si postao budaletina? :D

Zna!!!!

postao*??,rodio se on kao budala a tek koje Djubre........

djubre

djubre

Predsednik nam je na sluzbenom putu u Francuskoj,ali kako stvari stoje čini mi se da ni necu biti Budaletina,nisam siguran,ali mislim da drug Rambo ima prste u tome.Nesto je 100% govorio protiv mene,ko i ovaj ZNA!!,ko je on uopšte? Zna!! ko si ti ? Brat od Ramba?Sve u svemu čini mi se da je sklopljena i dogovorena neka urota protiv  mene! Neopisivo mi je zao Predsednice sto si podlegao pod utjecaj drugih i sto mi nisi dopustio da stanemo rame uz rame na bojnom polju,a vjeruj mi da bi poginuo za tebe. I ne samo to-nego bi Higijenu podigao ni visoki level,baza bi nam blistala,sto bi jos vise smetalo brojnom neprijatelju...ovako zao mi je ali sta je tu je,imas svog ramba,a mogli bi u redove staviti tog ZNA!!,pa da mu ja pokazem da neZNA!!
Sta reci:Djubre ostaje Djubre!

Zna!!!!

Zna!!!!

Podpredsednik

Quote from: "djubre"Predsednik nam je na sluzbenom putu u Francuskoj,ali kako stvari stoje čini mi se da ni necu biti Budaletina,nisam siguran,ali mislim da drug Rambo ima prste u tome.Nesto je 100% govorio protiv mene,ko i ovaj ZNA!!,ko je on uopšte? Zna!! ko si ti ? Brat od Ramba?Sve u svemu čini mi se da je sklopljena i dogovorena neka urota protiv  mene! Neopisivo mi je zao Predsednice sto si podlegao pod utjecaj drugih i sto mi nisi dopustio da stanemo rame uz rame na bojnom polju,a vjeruj mi da bi poginuo za tebe. I ne samo to-nego bi Higijenu podigao ni visoki level,baza bi nam blistala,sto bi jos vise smetalo brojnom neprijatelju...ovako zao mi je ali sta je tu je,imas svog ramba,a mogli bi u redove staviti tog ZNA!!,pa da mu ja pokazem da neZNA!!
Sta reci:Djubre ostaje Djubre!
Aj bre ne zafrkavaj, ja sam ovde glavno-komandujuci i spermio sam ti rame da stanes uz njega, a moze da ti posluzi i za plakanje! Ja sam mislio da si ti vec u klanu, nisam ni video sta si napisao ovde!!!!