News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

WoW na deathknellu!!!

Started by SIKI, May 30, 2009, 01:56:42 PM

Previous topic - Next topic

SIKI

El hoce neko da igra WoW LK na deathknell serveru!Sever je za 3.0.9 patch Deathknight nije podrzan a max lvl je 70!!!Ako neko hoce da igra nek napravi acc na www.deathknell.cc i stavi realm list-set realmlist logon.deathknell.cc i set patchlist logon.deathknell.cc kada napravite add me za frienda Srbknight!!! ;D ;D ;D :super

dexnsk

Nema boljeg servera od WoWscape u proseku ima 3000 igraca na svakom od tri servera.

set realmlist logon.scapegaming.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal eu

Pridruzite nam se i vi...

SIKI

Ma j**** ti ja server kad samo za registraciju acca treba 20 min!!!! :( :( :-\

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: s1k1 on May 30, 2009, 10:20:23 PM
Ma j**** ti ja server kad samo za registraciju acca treba 20 min!!!! :( :( :-\

šiki moj ti igras sa 100 ljudi na serveru plus bugovi,mi imamo bugova par ali zato po danu ima po 6000 ljudi,a ispod 3000 ne pada :yahoo, i pa ti nastavi uzivat tamo :tease2

dexnsk

Samo vi dodjite kod nas i necete se pokajati...

SIKI

Nisam ja Shiki....to mi je drug iz odeljenja ja sam s1k1.....postoje siki i šiki!!!! ;D :icon_razz: :icon_lol: :tongue2

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: s1k1 on June 05, 2009, 06:45:59 PM
Nisam ja Shiki....to mi je drug iz odeljenja ja sam s1k1.....postoje siki i šiki!!!! ;D :icon_razz: :icon_lol: :tongue2

jbg ko ce vas sve znat xD

domohomo

postoji li shitty? :flag_of_truce

Darkman Ki-Ninja

Quote from: dominik on June 09, 2009, 05:52:39 PM
postoji li shitty? :flag_of_truce
I Shinter  :flag_of_truce :tease