News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Idiot godine

Started by zlenzlla, May 27, 2009, 01:52:08 PM

Previous topic - Next topic

dexnsk

WTF??? Jel ovaj to namerno uradio, mozda ima nekih zivotnoh problema pa je hteo da si skrati muke?

zlenzlla

Ma debil upalio upaljac da vidi koliko ima goriva.  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

DiDaN

~LoneWolfs~Extreme

dzabe to sto je kreten na kvadrat nego je sad jos i sprzen :ne_razumem :ne_razumem :ne_razumem kako ljudi mogu biti tako glupi

Funkerman

buhahaha...koji bolid....ccc....kako ljudi mogu biti glupi   :worth

Lider

* ThE JoKER *

Quote from: Lider on May 27, 2009, 09:13:42 PM
IQ vinske mushice :clapping
a i manje  :wink2 omg da li stvarno neko moze ovo da uradi....

zlenzlla

Ovo je bilo u Hrvatskoj, mislim, prosle godine. Stvarno je retardiran. Pa ne mozes upaliti upaljac iznad goriva.  :suicide
Mada dobro je to proslo da nije eksplodiralo sve .

* ThE JoKER *

no comment just :suicide and save as from disaster  :icon_confused:

husky

Quote from: zlenzlla on May 27, 2009, 11:31:50 PM
Ovo je bilo u Hrvatskoj, mislim, prosle godine. Stvarno je retardiran. Pa ne mozes upaliti upaljac iznad goriva.  :suicide

Ma u kakvoj Hrvatkoj? Ovo je SAD 100%. Mi nemamo takve kamione ni benzinske.... a ni tolke mulce.  ;D

El Muerte

Ma da to je napolju.....ali ovaj je biser, ali najgore je ne sto je koristio upaljac sto je samo po sebi kretenski, nego ga imbecil do kraja i ispustio !!!  :worth

zlenzlla

Quote from: husky on May 29, 2009, 02:58:51 AM
Quote from: zlenzlla on May 27, 2009, 11:31:50 PM

Ma u kakvoj Hrvatkoj? Ovo je SAD 100%. Mi nemamo takve kamione ni benzinske.... a ni tolke mulce.  ;D

Moze biti, nisam siguran. Neko mi je tako rekao. Ma ako mi na Balkanu nemamo takve mulce, ko ima?! ;D

spdR

Ovo nije mentol,ovo je mentol & eukaliptus...Koji konj mroas da budes da upalis upaljac iznad goriva...e eeee ima nas svakakvih