SpiderPig***SRB cheater !!! ???

Started by IronC, May 23, 2009, 01:53:51 PM

Previous topic - Next topic

IronC

Nije citer.
Ovom prilikom se izvinjavam SRB klanu jer je zbog moje,  ponavljam licno moje greske i neozbiljnosti zbog koje je napravljena tragedija.
Mom dragom saborcu El Muerte-u nemojte nista uzeti za lose covek se samo jako zalaze za borbu protiv citera u tom pogledu je neumoljiv i beskompromisan.On covek u ovome nema nista i sve sto je rekao,rekao je zbog mene jer sam mu dao netacnu informaciju.
Jos jednom SRB klan ne zamerite ko radi taj i gresi a borba protiv citera zna da bude jako zamorna i frustrirajuca.
:drinks2

HeadHunter

Nema problema, prihvatamo izvinjenje jer sa tvoje strane nije bilo niceg uvredljivog za nas klan... :clapping2

A sto se tice, tvog saborca El Muerte-a, molio bih da se i on lepo javno izvine, zato sto je zaista  mnogo toga rekao, i Spider-u, i meni, kao i celom klanu...Da ne smaram sada, psovke, prozivke i ostale gluposti...:)))

by : HeadHunter***SRB, pussy'Krk! :)

IronC

Nema on sta da se izvinjava covek je to rekao jel je bio ubedjen da je vas igrac citer, mojom greskom, kpiras on je bio 100% da je ovaj citer zato se i tako poneo.
Moja je kompletna krivica tako da sve sto ej on rekao ja preuzimam na sebe.
Ajd sad an servere i rokanjeeeeeeeeeeeeeeeee  :aug
:drinks2

El Muerte

Quote from: HeadHunter on May 23, 2009, 02:02:12 PM
  Nema problema, prihvatamo izvinjenje jer sa tvoje strane nije bilo niceg uvredljivog za nas klan... :clapping2

A sto se tice, tvog saborca El Muerte-a, molio bih da se i on lepo javno izvine, zato sto je zaista  mnogo toga rekao, i Spider-u, i meni, kao i celom klanu...Da ne smaram sada, psovke, prozivke i ostale gluposti...:)))

by : HeadHunter***SRB, pussy'Krk! :)
Znaci sada cu da opsujem pa ces zaista imati razlog da se bunis.Prekini vise da lazes.Lagano izazivas moje strpljenje.
Da sam opsovao izvinuo bi se...ali posto imas fiks ideje u glavi, dzaba da te ubedjujem.
Uostalom, nikome ne dugujem obajshnjenje za savesno obavljanje posla na serveru.