BAN APPEAL

Started by Sorrow, May 22, 2009, 09:41:47 PM

Previous topic - Next topic

Sorrow

Danas (22.5.2009.) pokusam uc na server i vidim "you have been banned from this server by server admin"...
jel mi netko moze objasniti o cemu je rijec...jeli moguce da banujete ljude bez ikakvog razloga???
ne haxam, ne svadam se, ne psujem (ukoliko meni netko prvi ne opsuje)...
jeli moguce da ne banujete haxore koji igraju na serveru i koji su ociti haxori... a mene
koji igram na bitangama vec skoro dvije godine banujete bez ikakvog razloga???

imam cak i ss od par igraca koji su bili kikani zbog haxanja od strane pb-a poslije 20.5. kada je
server prebacen na org...ne vidim da su oni dobili ban...

ocekujem odgovor...

hvala

*SPARTANAC*

Moguce da te kikao LKP na 5 minuta. :hmm
Ne znam sta jos moze da bude u pitanju... posto cela ban lista je obrisana. Jedino ako ti guid nije banan na PBBANs

spdR

ja mislim da je to zbog banna na pbbansu,proveri jel ti tamo guid banan
imam 1 od public org keyeva pa mi to ispissuje na serverima koji se strimuju na pbbanz !

$tring

Quote from: Sorrow on May 22, 2009, 09:41:47 PM
Danas (22.5.2009.) pokusam uc na server i vidim "you have been banned from this server by server admin"...
jel mi netko moze objasniti o cemu je rijec...jeli moguce da banujete ljude bez ikakvog razloga???

Server je danas streamovan sa PBBANS skriptom. Moguce je da ti je key banovan sa njihove strane. Mogu proveriti.
Posalji mi u Private message GUID pa cu ti reci tacno sta je u pitanju.

Niko do sada nije banovan sa servera od kako je postao orgiinal (od strane admina).

Desava se da ljude banuje zato sto su key koristili drugari. Po njih 20 isti key. Neko je palio cheat-ove pa je to nahvatano na nekom drugom serveru koji streamuje PBBANS skriptu. Global ban. Ja takve banove mogu skinuti, ali se opet sami upisu kada igrac pokusa da se konektuje.

*SPARTANAC*

Proverite na http://www.pbbans.com/
Sa leve strane upisite vas guid (zadnjih 8 znakova) i videcete da li ste cisti ili ste banani ( i kad ste banani i zasta ste banani i na kom serveru....)
PBBANS RULZZZ :rnr

spdR

tako je ,pbbans kosi a gv vodu nosi :)
suplji cb,bolje da se strimuju na pbbans

$tring

Quote from: sp1deR on May 23, 2009, 08:09:54 AM
tako je ,pbbans kosi a gv vodu nosi :)
suplji cb,bolje da se strimuju na pbbans

PBBANS neuporedivo bolje radi nego GV skripta... Samo sto ovi iz CB-a imaju neki deal/šemu sa ljudima koji rade GV skriptu. Server SD je sada odlično zaštićen, i koliko god da je sada ekipe otpalo mislim da će pravi igrači kupiti CD-KEY i igrati se na jednom potpuno novom serveru. Novom u smislu atmosfere koja je tamo. Š to reče Husky, sada krećemo iz početka i svako sebi gradi reputaciju.  :thankyou

spdR

Ziva istina ! CB se strimuje na GV,a ESL,E-Dom i mnoge druge lige na pbbans...Medjutim dual striming je dozvoljen.
PBBans je deo EVENBALANCE,proizvodjaca pba - zato i jesu bolji.
Ne znam da li je iko od vas cuo,ali je bila prica da je gv skripta u mnogocemu kopirala pbbans...Sve u svemu,GV vodi nekadsnji haxor/ka (nisam siguran),mislim da joj je nadimak fruity.

$tring

Quote from: sp1deR on May 23, 2009, 03:27:25 PM
Ziva istina ! CB se strimuje na GV,a ESL,E-Dom i mnoge druge lige na pbbans...Medjutim dual striming je dozvoljen.
PBBans je deo EVENBALANCE,proizvodjaca pba - zato i jesu bolji.
Ne znam da li je iko od vas cuo,ali je bila prica da je gv skripta u mnogocemu kopirala pbbans...Sve u svemu,GV vodi nekadsnji haxor/ka (nisam siguran),mislim da joj je nadimak fruity.

Sve sto si rekao je tacno...... Nisam samo znao da je dual streaming dozvoljen. Za CB .... to je sjajno ako je tako....

spdR

Video sam od mnogih iskusnijih server admina i igraca (Npr SARDAX iz PTSP CLANA ) da su rekli da je dual striming dozvoljen,naravno gv skripta obavezna i PBBANS po zelji...