News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Ludjosi vs Bitange

Started by [WC]=CyClops=, January 20, 2008, 11:16:58 PM

Previous topic - Next topic

[WC]=CyClops=

Mislim da je fight bio zaista zabavan, svaka čast svima koji su sudjelovali.

Jedino je malo CTF Tobruk bio rasulo jer je bilo previše igrača i prvo je bilo viška bitangi, a poslije je opet bilo viška bitangi (samo na našoj strani, valjda se netko zbunio :)). Ostale mape su bile balansirane uglavnom na 7-7 i kasnije 6-6 za S&D.

Trebalo bi to ograničiti na 5-6 igrača max po timu, pa ako je više ljudi zaineresirano isti dan za fight, moоda se mogu pokrenuti dvije fronte?

E i posebno zahvaljujem Zveri na 10 minuta smijeha kakvog nikakav komičar ne moоe izazvati...barem jednu S&D rundu nisam mogao do zraka, posebno kad je otišao gdje je zastava, a skroz na drugom kraju mape kuca bomba na tenku :D Zakon!  :lol:

clumsy

e juce je stvarno bilo zabavno. bila je skroz ok igra, a zver je bio extremno raspolozen. :)

trebali bi to cesce da radimo.  :wink:

Zver

:D bas sam bio raspolozen  :D

Citadel of Pain

ja sam se vise smejao nego sto sam igrao  :lol:

obavezno ponoviti :wink:

*SPARTANAC*

a opet neki su se nervirali....
ja mislim da se u zivotu nisam iznervirao kao na tom war-u
e sad da cujete zasto:
ubije me viper...cekm 10 sec, opet me stvori na njegov nisan, normano ubije me (respawn), cekam jos 10 sek, opet me stvori na isto mesto opet me skine...i posle jos 10 sek stvori me malo dalje padne bomba i opet respawn,...i posle jos 10 sek opet me stvori na VIPEROV nisan I OPET izginem..... /quit (enter) :evil:
nemam vise kmentara...
samo me zanimaju statisike da ih vidim...

P.S. sry onima koji su bili na TSu culi kako sam se iznervirao :)

VIP.er

xexe da imo sam priliku da ti vratim sto si me na waru Rr bitange onako "kukavicki"  :)  ubijao kao neki babanko iz pozadine  :D  , bez uvrede nadam se , ja se malo salim :P

Alekre

Quote from: "*SPARTANAC*"a opet neki su se nervirali....
ja mislim da se u zivotu nisam iznervirao kao na tom war-u
e sad da cujete zasto:
ubije me viper...cekm 10 sec, opet me stvori na njegov nisan, normano ubije me (respawn), cekam jos 10 sek, opet me stvori na isto mesto opet me skine...i posle jos 10 sek stvori me malo dalje padne bomba i opet respawn,...i posle jos 10 sek opet me stvori na VIPEROV nisan I OPET izginem..... /quit (enter) :evil:
nemam vise kmentara...
samo me zanimaju statisike da ih vidim...

P.S. sry onima koji su bili na TSu culi kako sam se iznervirao :)

Jooojjj, cuo sam kako si urlao. Zabrinuo sam se  :lol:

Sluzhba Vneshney Razvedki

kako moz' se smejes coveku ?!?
eee aj' napusti lagano i forum i server !
bilo bi najbolje tako  :wink:

korisnik2007a

sluzba, koji ti je djavo pa vredjas....

prosto ima te   :awm ..... nema  :D