Pripreme za WOTW2 - Chat i Primjedbe

Started by husky, May 12, 2009, 07:18:19 PM

Previous topic - Next topic

husky

.

~LoneWolfs~Extreme

Hus nisam ja ljut na svoje suigrace...stovise ja sam zadovoljan njihovom dobrom igrom,ja sam puko zbog ucestale nepravde prema axis igracima.Ali nema veze ipak je ovo napravljeno da allies pobjedi...stoga mi nije nista ostalo nego da odustanem jer nije vrijedno mojih zivaca.

husky

Tko se prijavio do 22, a tko dosao na server? Jos sam otvorio toniju topic i reko da se prijavi da vas ima, a moji su se pobunili. Tako smo i na proslom rekli, da udju 2 (!!!) fejkera pa da igramo i dobili ste. Tjedan prije isto se niste skupili.... sorry, ali ne znam o cemu ti. Ko da se meni da cijeli dan pisat i molit da ljudi dodju, a onda da ne igramo, nego pisemo pobjedu, jupiiiiiii, husky sretan. Tako sam mogo i sam kod kuce se igrat, ne skupljat 26 ljudi, koliko ocito nije dovoljno.

Sad si ti mene raspizdio, pa cemo fino ispocetka ako vi imate takav stav. Puno smo toga naucili, interesa ima, novih igraca, pa cemo poceti ispocetka, ali sada cu maknuti prijave, tako da tko ne dodje do 22:30:00 na server, forget it. Bodove, oruzja i mapu cu ja voditi, jer ne mogu  svi sve pohvatati u pravilima.

Danas cemo napraviti xfire grupu u koju ce uci svi koji sudjeluju tako da se zna tko je online i tko igra. Do ppn sve org pa ispocetka i da je naglasak na igri, manje na papirologiji. Koncept je ok, ali organizacija 26 ljudi je nesto sto ni najbolji klanovi ne mogu ispraxati.

~LoneWolfs~Extreme

daj molim te hus o cem ti pricas? Hahaha pa pokro si njemce ko niko...prvo stavis onaj war u subotu..znas ljudi izlaze van i tako subota 22.30 sigurno se nece niko skupit za war,druga stvar istina dozvolio si fejkere,ali jesi zaboravio da si dozvolio mijenjanje oruzja u svojoj ekipi?viper za harbor nije prijavio sniper,didan je dao viperu trench na caru,a ostali su uzimali thompson,garand sto su god htjeli...jel to fer s obzirom da allies ima jebeno jaca oruzja?Ali i to nema veze istrpili smo i porazili vas 2 puta...i taman smo se malo oporavili i htjeli krenut dalje puni bodova i samopouzdanja,ali tad dolazis ti i uvodis nova pravila....gdje njemci mogu igrat gewerom,karom i svemogucnim mp40 dok allies moze birat evo navest cu samo ona najbolja thomspon,sten,ppsh42,mossin,enfild...jel vidis ti razliku?u periodu gdje allies nema bodova da kupi jebeni carbine,a axis se moze razbacivat bodovima ti mjenjas pravila...kaj da moji napadaju mp40 vs ppsh42? hhahahaha,
a sto se tice ne dolazenja na war u starim pravilima pise da treba imat minimalno 5 igraca i da se moze igrat znaci onaj nas harbor 5 vs 6 jer masterblaster nije imo vazecu prijavu se mogo odigrat,ali ne gazda hus je jos jednom promijenio pravila...gle boli me briga za taj turnir i znam da je tebi u interesu da se sto duze igra,a nebi se jos puno igralo jer smo bili jaci,ali kad jednom stavis pravila onda se drzis pravila.Necu vise nista pisat o tome niti sam ljut na tebe, sve 5 hus,samo ti zelim pokazat neke stvari,mnogi djele moje misljenje samo ne zele napisat.Pusa

VIP.er

Ja delim huskyevo misljenje, pa mi smo pustili da igraju vama 2 fejkera ( jako dobra ) na harboru i carentanu,i kad smo videli da su fejkeri prejaki, a rekli da cete naci 2 nooba koja vam prva 'padnu pod ruke' uzeli smo druga oruzja, vi ne biste ni igrali, uzeli bismo vam harbor i zadrzali carentan da su se pravila ispostovala bez ikakve borbe.
Kao da smo mi krivi sto vi ne mozete da se skupite, osim toga nije vas bilo 5 nego 4, ako se secas igralo se 6v6, a 2 fejkera, prosta matematika. Dalje, kako ti mozes da budes siguran da su allies oruzja bolja, po meni Nemci imaju bolja all-round oruzja, iz tog razloga sam se prvobitno i prijavio za Axis, nijedan allies automat se ne moze meriti sa mp44, sem toga Amerikanci nemaju ni karabin  :||  istini za volju Rusi jesu jaci, ali samo zbog ppsh, a to na CTF dolazi do izrazaja, na SD je korisno, ali ne preterano. A za onaj prvi war ( nazovi war, jer je osvojeno bez borbe ) ne znam stvarno o cemu pricas, da li se ti zalis da niste imali gde da se prijavite, u cemu je stvar ?
Ne zelim da se svadjam sa tobom, niti da stvaram neprijateljski odnos, znamo se odavno, samo hocu da vidis da prica ima i drugu stranu, i ne moras neopohodno ti biti u pravu.

husky

Jao extreme, pa cijeli tvoj tekst se svodi samo na jedno - da ti i ostali axisi mislite da ja sve vodim kako bi "moji" alliesi pobijedili na karti.  :worth

Ako vi zelite, ja cu sutra uci u axis, ti u allies i picimo dalje.

Ako to ne zelite, onda dajte konkretne prijedloge za izmjene pravila i oruzja pa da napravimo skupa nesto sto cemo i igrati sa smialom i zeljom, a ne se samo natezati na forumu.

Leeman3

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on May 13, 2009, 01:19:58 PM
daj molim te hus o cem ti pricas? Hahaha pa pokro si njemce ko niko...prvo stavis onaj war u subotu..znas ljudi izlaze van i tako subota 22.30 sigurno se nece niko skupit za war,.....

Hitler is pissed?!  ;D ;D ;D

Nema potrebe da se ljutis, kontam da jesi popizdeo sto gubite tako war, ali nema potrebe za tim. Uostalom sto niste ostali posle da odigramo friendly war kad je bilo jasno da se ovaj nece odigrati??? A besmisleno je da smatras da je husky naklonjen nekoj strani.

Pravila nisu sjajna, i ja jesam na to ukazivao, ali bolje da budemo konstruktivni i sredimo ih nego se ljutimo.  :tease :tease :tease
Nemoj  napustati turnir....

(zajebancija)Axis predajte se!!!(/end zajebancija)

SOLID

Ne verujem da bi Hitler tako lako odustajao......    :spiteful

husky

Dosad sam samo nailazio na sljedece: ja ne mogu igrat, ja ne znam pravila, ja ne mogu vodit, ne zelim, necu, neda mi se.... sad odjednom nis ne valja i svi se ljute. Hehe.

Dajte konstruktivne prijedloge da napravimo pravila kojih cemo se svi drzati.

~LoneWolfs~Extreme

Hahaha sta god ja napiso vi mozete dati protuargumente...prvo viper nije rijec o prvom waru gdje nas je bilo 4vs6 nego o ovom sad gdje smo bili 5vs7 (ako cemo gledat pravila 6),  mozda da malo naucis citat shvatio bi na sto sam ciljo jel ti lijepo pise...nije meni matematika losa, gle hus i ostatak ekipe boli me briga radite sta ocete ako ce njemci to i dalje trpit njihov problem, i da nemoj mi tu fore da allies nije stalo do pobjede nego da se igra jer nebi napadali harbor 2 puta zaredom,mapu koju prije ovog turnira nitko nije ni vidio.

p.s leemane pa nisam lud da igram friendly war harbor.

VIP.er

Za ovaj najnoviji war su vazila nova pravila, prouci ih pa ako ti se i dalje cini nepravedno ljuti se zbog huskyeve pristrasnosti...

husky

A vidite opet sta se desava - u ovom topicu, a i dosad, niko ziv (osim Extremea) iz Axisa da kaze bilo sto. Pa makar i smajli nabaci ili neki kooratz.

:sorry

DiDaN

Ljudi sta vam je,bitno je da se igramo (zezamo) sto je i poenta svega ovoga.........dokle vise rasprave.. :ne_razumem....ko je bolji a ko gori.......ako hocete ja cu da predjem u axis,stvarno mi je nebitno.......bitno mi je da se zezamo ..............i dovidjenja  :tease2

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: husky on May 13, 2009, 10:44:03 PM
A vidite opet sta se desava - u ovom topicu, a i dosad, niko ziv (osim Extremea) iz Axisa da kaze bilo sto. Pa makar i smajli nabaci ili neki kooratz.

:sorry

husky ja ne spammam svoje iz axisa da me dodu podrzat na forum,jer ja mogu sam protiv tebe i ostatka.Hahaha meni ovo smijesno sve, Ionako nece nista promijenit xd

husky

Evo, promijenilo je. Sve ispocetka. WOTW2 topic otvoren. Molim ispravke sto prije, a to su pravila onda kojih cemo se drzati.

husky

citadel
ironc
viper
didan
leeman
saltstone
woo3ca
solid
lun
masterblaster
stek
husky
njofra
picajzla
deno
staljin

Axis:

bzver
tomi
string
subzerou
capone
jape
tomosu
psihoman
extreme
joker
east
belick
fzver
silent
staljin
domo

Ovo je trenutno stanje. Extreme, izjasni se oces li odustati, oces mene u axis  ;D.... anything.

La_Famiglia_ZveR

ma de ljudi sam oda se igra i da se zezamo i druzimo :P.I jos samo da se naprave xf-grupe :D

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: husky on May 14, 2009, 12:16:43 AM
citadel
ironc
viper
didan
leeman
saltstone
woo3ca
solid
lun
masterblaster
stek
husky
njofra
picajzla
deno
staljin

Axis:

bzver
tomi
string
subzerou
capone
jape
tomosu
psihoman
extreme
joker
east
belick
fzver
silent
staljin
domo

Ovo je trenutno stanje. Extreme, izjasni se oces li odustati, oces mene u axis  ;D.... anything.

Hvala na lijepo ponudi i sprdanju, ali ja necu igrat gl & hf

husky

http://www.xfire.com/clans/wotw2/

Svi ovdje se joinati. Za nick na grupi staviti:

tim pa nick sa foruma i igre

Dakle ja sam:

allies husky

Na serveru za vrijeme wara jednako tako, boje, dekoracije sa // >> i ostali znakovi po zelji.

Lun

Ako sam dobro razumeo nova pravila, ako se na serveru u dogovoreno vreme skupi više napadača pobeđuju? Ako je tako, nije loše, to će naterati ljude da se malo masovnije odazovu. :super

Btw. trebalo bi odrediti i koliko pobednici dobijaju lvl-a ako se odbrana ne odazove u odgovarajućem broju.

husky

Krivo shvaceno. Igra se ako obje strane ima barem 5. Vise od 5 se igra samo ako obje momcadi ima vise od 5.

primjer

axis napada i dodje ih 8, allies brane i ima ih 6 - igra se 6 v 6. Igra se 6 na 6 i ako je alliesa doslo 13, a axisa 6. itd

$tring

Obavestenje za sve admine (za husky-ja pogotovo)... sredio sam, odnosno korigovao PAM MOD za WOTW server...
Mod se poziva regularno sa 'cb' ali ctf time je 30min bez poluvremena...
SD je 15 rundi... onda je poluvreme, ali nema veze... tu je kraj svakako pa nisam njakao dalje, posto sam i ovo jedva namestio... :D

komara

HUSKY posto se toliko nerviras i trudis idi na topic video klipovi imam tamo nesto da te oraspolozi.

husky

Posto vise nema primjedbi, pravila su valjana i nece se mijenjati bez dogovora obje strane ukoliko se uoci nedostakak ili nesto da je nedrzivo na dulji rok.

Pravila su kratka i jasna, pa molim da se to malo pridrzava, sto se tice tocnosti dolaska i sl. Nema popustanja nikome, pa ni meni ni vodjama strana. Nece ovo ni uspjeti ako ce opet axis misliti da je sve namjesteno da "moji"  :hmm (random odabrani) alliesi pobjede.

Sretno, i CoD2 forever.