News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CoD2 CFGz

Started by spdR, May 05, 2009, 12:08:27 AM

Previous topic - Next topic

spdR

Mislim da je jedna tema o CFG-ima dobrodosla.Postajte tu linkove na dobre CFGe,naravno ne one haxorske za koje dobijes ban (ima i takvih nazalost).www.bashandslash.com
Tu skinite "danzig.cfg",dobar - pre sam ga koristio.Naravno,uslov jako dobrog lepljenja metaka je konstantan FPS (nazalost).

*SPARTANAC*

Zasto, zasto zasto?
Da li vam je tesko da odvojite sat vremena i napravite CFG kakav vama odgovara. Nikad nisam skidao CFG sa tog sajta pa necu ni sad!

Mislim da tema treba da se izbrise i da se napravi tema "you'r CFG" tu bar ima nesto da se pise.

Podpredsednik

Ja sam blentav sam da ga napravim, koristim tudj koji sam malo preradio a metci mi obilaze metu u sirokom luku, ko zna u cemu je problem!

$tring

Quote from: sp1deR on May 05, 2009, 12:08:27 AM
Mislim da je jedna tema o CFG-ima dobrodosla.Postajte tu linkove na dobre CFGe,naravno ne one haxorske za koje dobijes ban (ima i takvih nazalost).www.bashandslash.com
Tu skinite "danzig.cfg",dobar - pre sam ga koristio.Naravno,uslov jako dobrog lepljenja metaka je konstantan FPS (nazalost).

Sa ovog sajta nekoliko config-a imaju nedozvoljene cvar-ove... Svaki config je poprilicno star, a u medjuvremenu se dosta toga izmenjalo pa treba paziti.... Da ne dobijete ban neki bez veze....  :this

spdR

@String
Istina,ali zato kada skines config otvoris ga u wordpadu i proveris,a kasnije namestas kako ti odgovara...
@Spartanac
Mozda neko ne zna ? Ja ne mogu reci da znam,razumem se sad vec dosta ali ne da bi slagao sam sebi cfg (osim amaterskih naravno).
Zato uzmes od nekog,prepravis par stvari,istestiras i ako ti se svidja,zadrzis ? Zar ne ?
Pre se nisam tolko kacio za cfge,sad malo vise :)

*SPARTANAC*

ko ne zna da napravi nek koristi default. :flag_of_truce

Podpredsednik

Quote from: *SPARTANAC* on May 06, 2009, 08:27:37 PM
ko ne zna da napravi nek koristi default. :flag_of_truce
Jel mozes samo da mi napises sta da cackam da mi metci ne zaobilaze metu i zasto svaki 2-3 metak pogadja. Ranije mi je sve to bilo normalno a sad kad pucam na nekog izgleda kao da hocu da ga tusiram sa 10m razdaljine!

spdR

Cekaj,tebi je znaci problem u lepljenju metaka ? Posto imas konstantan fps,to sredi ovako.Dakle,za tebe najbolja kombinacija komandi za "lepljenje metaka". com_maxfps 200
cl_maxpackets 100
cl_packetdup 3
i displayrefresh na 100 ili 110 (koliko monitor moze da ti podnese).
Evo ti jos par korisnih komandi za vidljivost
r_polygonOffSetBias 16
r_polygonOffSetScale 4
r_multiGpu 1 (povecava fps dodatno)
r_gpuSync 0 (povecava fps dodano)
...ima jos par,ali to posle :)

Podpredsednik

Sad cu da probam, HVALA!

clumsy

polygoni koliko ja znam nisu dozvoljeni....
r_multiGpu 1 vam je za crosfire ili sli... ako nemate to nemojte koristiti. moze doci do laga tastature i misa.

Lun

Ove 2 komande za poligone ubijaju teksture na zidovima i prave veći kontrast. Provereno nema problema sa PB zbog toga, bar na Bitange serverima.

spdR

Na vecini  servera nema problema,neki forsiraju -1 i -1....Ali ti povecava vidljivost i lakse je igrati.
r_multiGpu 1 ,kao sto ti rece,jeste za SLI,ali isto tako povecava FPSe nenormalno...Ne znam ni ja zasto,bilo je vec rasprava na tu temu na drugim forumima...Sto se tice mouse lagga,ja ga nisam nikad osetio :)

* ThE JoKER *

Quote from: sp1deR on May 07, 2009, 08:25:07 AM
Na vecini  servera nema problema,neki forsiraju -1 i -1....Ali ti povecava vidljivost i lakse je igrati.
r_multiGpu 1 ,kao sto ti rece,jeste za SLI,ali isto tako povecava FPSe nenormalno...Ne znam ni ja zasto,bilo je vec rasprava na tu temu na drugim forumima...Sto se tice mouse lagga,ja ga nisam nikad osetio :)
oseti se lagg mali,ali samo ponekad,tako da je dobro ukljuciti ga samo kada si u englezima ili amerima,a onda 0  8)

domohomo

Quote from: sp1deR on May 06, 2009, 10:09:53 PM
Cekaj,tebi je znaci problem u lepljenju metaka ? Posto imas konstantan fps,to sredi ovako.Dakle,za tebe najbolja kombinacija komandi za "lepljenje metaka". com_maxfps 200
cl_maxpackets 100
cl_packetdup 3
i displayrefresh na 100 ili 110 (koliko monitor moze da ti podnese).
Evo ti jos par korisnih komandi za vidljivost
r_polygonOffSetBias 16
r_polygonOffSetScale 4
r_multiGpu 1 (povecava fps dodatno)
r_gpuSync 0 (povecava fps dodano)
...ima jos par,ali to posle :)
sv_fps 30 ili vise....

spdR

sv_fps 30 je server side komanda i ono sto ti upises nema veze.Dakle mozes upisati 1,ali ce biti 30 jer server forsira 30...Dok je na CoD4u sv_Fps 20 jer se na 30 timeri na sdu ubrzaju za 33% sto znaci da bomba ne pukne za 45 sec,nego za 30 sec (primer).Dakle zbagovan sv_Fps 30 u codu4...Dok se na cod2 igra na sv_Fps 30 a na 20 je jakooo loshe...

domohomo

Quote from: sp1deR on May 07, 2009, 11:38:19 PM
sv_fps 30 je server side komanda i ono sto ti upises nema veze.Dakle mozes upisati 1,ali ce biti 30 jer server forsira 30...Dok je na CoD4u sv_Fps 20 jer se na 30 timeri na sdu ubrzaju za 33% sto znaci da bomba ne pukne za 45 sec,nego za 30 sec (primer).Dakle zbagovan sv_Fps 30 u codu4...Dok se na cod2 igra na sv_Fps 30 a na 20 je jakooo loshe...
ili sam ja lud ili je default 20.... :ne_razumem

IronC

Sto neko negde na forumu pomenu, zbog ovakvih stavri to jest cfg, kvalitet i mogucnosti racunara, kvaliteta interneta i ko zna jos cega pitanje je da li ima dva igraca koji igraju istu igru.... ;D

hz

Slobodno zadaj sv_fps 1000, neces imati problema, dozvoljeno je i malo ce ti biti bolje  :wink:

spdR

hmmm,probacu,ali mislim i dalje da je to servr side !
ajte ljudi postajte cfge,ne budite pice :D

Shooter

Moze neka pomoc u pravljenu svog cfg-a?

Sorrow

Sva sreća pa imam Spartanca da mi daje svoje cfg-e  :worth  :hat

*SPARTANAC*

Quote from: Sorrow on July 04, 2009, 01:01:58 PM
Sva sreća pa imam Spartanca da mi daje svoje cfg-e  :worth  :hat
Dajem im ih ja jos nekima, a oni mi vracaju tako sto odu na public upale aimbot sa mojim nickom... :thumbdown