News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Anketa: Original ili ne

Started by Lun, May 03, 2009, 08:01:28 PM

Previous topic - Next topic

Da li imate original COD2?

Imam
58 (79.5%)
Nemam
15 (20.5%)

Total Members Voted: 66

Lun

Langova tema o promeni postojećih servera u original me podstaknula da napravim anketu, pa da vidimo koliko nas ima original COD2. Ostavio sam opciju da korisnik moоe da promeni svoj glas u slučaju da u međuvremenu nabavi original.  :drinks2

Š teta samo što ne moоe da se vidi ko je kako glasao, bar je ja ne vidim u opcijama.

spdR

zlenzlla

Nemam, voljan da kupim ako se planira preci na original

Funkerman

Quote from: zlenzlla on May 03, 2009, 08:13:06 PM

Takodje,samo ne znam gdje cu ga nabaviti,posto sam iz Doboja.......

Lider

Nemam ni ja, nabavicu uskoro kad ka'ne neka finansijska inekcija.
Zlenzlla, jel ima ovde kod nas u shopovima kupiti?

Funkerman

Quote from: Lider on May 03, 2009, 10:30:44 PM

Ajd ako nadjes tamo u Banja Luci javi mi na xf...svejedno planiram ubrzo doci da se raspitam za FAX,svake sedmice odlazem....

zlenzlla

Quote from: Lider on May 03, 2009, 10:30:44 PM

Mislim da nema. Nema ovde ni originalne igre tako da ne vjerujem da ima key. Ako hoces, javicu ti ako nadjem negdje pa da uzmem i za tebe.

HeadHunter

Imam, smatram da jedan server treba da se prebaci na org...!!! :)

@zlenzilla, @Lider :) !!! Ma ljudi imate da nabavite samo org cd key, sta ce vam igrica??? Ista fora, samo sto je cd key, mnogo lakse nabaviti, od igrice...Raspitajte se ljudi po serveru, sigurno postoji neko ko moze da vam nabavi...:) Toliko... :)

Pozz svima, Krk! :)

zlenzlla

Quote from: HeadHunter on May 04, 2009, 12:04:38 PM
    Imam, smatram da jedan server treba da se prebaci na org...!!! :)

@zlenzilla, @Lider :) !!! Ma ljudi imate da nabavite samo org cd key, sta ce vam igrica??? Ista fora, samo sto je cd key, mnogo lakse nabaviti, od igrice...Raspitajte se ljudi po serveru, sigurno postoji neko ko moze da vam nabavi...:) Toliko... :)

Pozz svima, Krk! :)

Pa to i planiramo. Uzeti samo CD kay. Zasto bih kupio igricu kada mogu kupiti kay jeftinije

~LoneWolfs~Extreme

Imam i cijeli lone.wolfs imaju osim 2 igraca 8) 8)

spdR

Jel neko probao da pogadja key :D

zlenzlla

Quote from: sp1deR on May 04, 2009, 01:21:16 PM
Jel neko probao da pogadja key :D

Aj ti pa nam javi kako si prosao  :rofl

Belick

komara

Nemam i vec trazim 2 nedelje i ne mogu da nadjem,imaju sve igrice osim COD.

ToTo

Quote from: Funkerman on May 03, 2009, 10:26:42 PM
Quote from: zlenzlla on May 03, 2009, 08:13:06 PM

Takodje,samo ne znam gdje cu ga nabaviti,posto sam iz Doboja.......
Hvala Bogu, nema coveka sa ovih prostora koji nema strica ili tetku u miloj nam Nemackoj republici. Eto, ja imam druga, koji je za 10 â,¬ kupio original igicu i mailom mi poslao kljuc. Kasnije kad se vidite platite i gotova stvar. Ne moze biti prostije od toga  :ne_razumem

zlenzlla

Quote from: ToTo on May 04, 2009, 10:16:03 PM
Hvala Bogu, nema coveka sa ovih prostora koji nema strica ili tetku u miloj nam Nemackoj republici. Eto, ja imam druga, koji je za 10 â,¬ kupio original igicu i mailom mi poslao kljuc. Kasnije kad se vidite platite i gotova stvar. Ne moze biti prostije od toga  :ne_razumem

I meni ce isti taj nabaviti.  :D

lang

mislim da imam par komada cod 2 cena je oko 1200-1300 din!Mada ima po Beogradu  u games radnjama ...pozz :aug

lang

Original  imam , normalno ! :aug

Staljin

original,nego sta,sve servere prebacit na original!!!! Nema ovo vise smisla 

m.shadows

sve s3rver3 na org vise nece bit chitera, samo udju sa chitom, i ode CD key xDD.Ja nemam  ORG, al cu nabavit od rodjaka, u subotici xfire mu je tomosu, ako oce neko.

dexnsk

zlenzlla

Quote from: dex^NSK***SRB on May 05, 2009, 03:39:38 PM
Imam 4 komada...

Znaci, tri puta te mogu banovati zbog varanja.  :rofl

Belick

dexnsk

Quote from: zlenzlla on May 05, 2009, 04:09:24 PM
Imam 4 komada...

Nema sta da me banuju kad ne koristim nista od tih gluposti...

zlenzlla

Ma salio sam se, nemoj da se odmah lozis.  :bye2

dexnsk

Quote from: zlenzlla on May 06, 2009, 12:38:23 PM
Ma salio sam se, nemoj da se odmah lozis.  :bye2
Ma neljutim se  :icon_grrr: :suicide :this :tongue2

SOLID

Quote from: dex^NSK***SRB on May 06, 2009, 11:33:43 AM
Imam 4 komada...

Samo undetected hahaa :D

dexnsk

Quote from: SOLID on May 06, 2009, 03:22:16 PM
Quote from: dex^NSK***SRB on May 06, 2009, 11:33:43 AM
Imam 4 komada...

Samo undetected hahaa :D
To se podrazumeva :D :D :D

zlenzlla

Evo vidis kako Solid zna. Visegodisnje iskustvo je za njim.  :tease2

SOLID

Quote from: zlenzlla on May 06, 2009, 03:35:09 PM
Evo vidis kako Solid zna. Visegodisnje iskustvo je za njim.  :tease2
:rofl

GuRuGeoRge

Belick

Zver

Ne,  nema 77 posto, nego ima 77 posto ljudi koji su odgovorili na ovu temu, mnogo je onih koji ne posecuju nas forum, i tu bi trebao biti veci procenat od 23 % ljudi koji nemaju key, main jos nije zreo za org, ali SD jeste.

Leeman3

Quote from: Zver on May 07, 2009, 08:12:39 PM
Ne,  nema 77 posto, nego ima 77 posto ljudi koji su odgovorili na ovu temu, mnogo je onih koji ne posecuju nas forum, i tu bi trebao biti veci procenat od 23 % ljudi koji nemaju key, main jos nije zreo za org, ali SD jeste.

ja mislim da je zreo

budimo realni, ovo je matora igra, ne usudjujem se ni da izracunam koliko godina ima
ko nije dosad skontao sta znaci org i nabavio key, sigurno nece ni sada
kome je stalo do igre, a ipak nema key, taj ce ga kupiti i u roku 3 dana kad predje na org, biti back in the game

SOLID

Prebaciti prvom prilikom na org!  :icon_grrr:

zlenzlla

Zreo i to odavno. Dobro kaze Leeman, cim se prebaci na org svi ce kupiti za 3 dana. Samo ga legalizujte, ali tamo od sledece sedmice, ja dobijam original za vikend.  :wink:

m.shadows

I MAIN I SD NA ORG.LEEMAN JE U PRAVU.OVO VISE NEMA SMISLA :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
NABAVICU CIM SE PREBACE.

Belick

husky

Hehe.

A kad se prijedje na original, morat ce se kupit jos jedan hard disk, bar od 500 GB, kolki ce bit popis banovanih.  ;D

zlenzlla

Dobio sam original veceras. Prebacuj na org sto se mene tice.  :wink:

PS: Ne mogu da promijenim glas na anketi

zlenzlla

Quote from: malamaja13 on May 10, 2009, 02:20:14 AM
pa ti bi shto pre na org kad ga imash...ja nigde ne mogu da nabavim,a i da mogu moracu da kupim 2 org-a zbog brata...i eto...meni ne odgovara...al ok...ako ce main i sd u isto vreme da se prebace na org...  :flag_of_truce necu onda ni da igram...

Ja sam rekao da sto se mene tice mogu slobodno da predju na original. Jeli igrate na istom racunaru?
Pa vidi, Majo, mnogi su u takvoj situaciji. Ali ne mogu ostali da cekaju da svi nabave original. Onda nikada se nebi legalizovali. Ja sam se zalagao za legalizaciju i pre nego sam znao da cu moci nabaviti original. Jednostavno, igrao bih na Garazi dok ne nabavim. A sama legalizacija ce natjerati one koji zele da igraju da nabave kay-eve.  :wink:

Skelety

ah ako se radi o orginal cd key imam 2 komada :)  :wink:

Freestyler

moj glas za orginal  :super
bit ce manje cheatera, samo oni koji kupuju undetected   :icon_dick:
ako ništa drugo, testirati ga 2 tjedna i vidjeti posječenost
orginal moоete kupiti i online preko Steam-a,ako se znate  sluоiti  online kupovinom ,a ne оelite neke sumnjive transakcije od nekih nepoznatih firmi ili ljudi od kojih na kraju ili necete dobiti ništa ili je taj key prodan vec desecima ljudi i registriran je na cb-u ili u najgorem slućaju ima ban na sebi

spdR

Ovako.Za sve one koji zele org key,a nisu sigurni odakle i kako da uzmu,evo im predloga.
Dakle,za one iz Srbije dodajte xfire : tomosu,covek prodaje i niakd problema sa keyem (necete se sigurno pokajati).Uz to i jeftino,negde oko 1200 din ako se ne varam.Za one iz Hrvatske ,moj predlog da uzmu preko sardaxa (xf:sardax) odnosno preko sajta njegovog klana : www.ptspclan.com ili da uzmete preko ovog : www.eNabava.net
Oba sigurna...
Sto se BiH tice,u to nisam upucen :) Mislim da se moze preko sardaxa ili eNabave,jer imaju tekuci racun...Ili se varam :D

Funkerman

Mi iz Bosne"retardi" u svemu zaostajemo   :)
@ Zlenzlla,ti si iz BL-a ..gdje si ti nabavio?

Skelety

a ko zivi u austriji neka se javi :) 10 eura Cd key

Funkerman

Nabavio sam ga i ja hebem ga...rodjak mi iz Svedske posalo key imao ga ,nije ga ni koristio   :clapping2 :camper

zlenzlla

Quote from: Funkerman on May 10, 2009, 10:37:07 PM

Skoro u svemu.
Kod rodjaka u Njemackoj. On mi je kupio i poslao kay.

ToTo

Sta se jos ceka??? Originali su tu. :ne_razumem

Funkerman

Quote from: ToTo on May 13, 2009, 12:08:21 AM

Cekamo Lidera,ne mozemo bez njega  :doc :doc

Lider

Quote from: Funkerman on May 13, 2009, 10:20:51 AM
Quote from: ToTo on May 13, 2009, 12:08:21 AM

:rofl :rofl Nemojte da vas ja kocim...... nabavljam uskoro  :clapping

Belick

ako lider ne nabavi necu da igram :D

Lider

Quote from: belick!:) on May 14, 2009, 10:40:55 AM
ako lider ne nabavi necu da igram :D
Sta ti je drugarska solidarnost  :clapping :drinks2

$tring

Imate svi dovoljno vremena da nabavite original.....  :this

zlenzlla

Jesi li se ti i rodio sa Liderom?

String, samo legalizuj. Svi ce oni odmah nabaviti key

Funkerman

Quote from: zlenzlla on May 15, 2009, 12:30:06 PM

Jesi li se ti i rodio sa Liderom?

String, samo legalizuj. Svi ce oni odmah nabaviti key

Cekaj Lidera   :rofl :rofl :rofl

hz

Nisi ti ''retard'' zato sto si iz Bosne, nego zato sto nisi informisan.
Sad koliko znam ima bar 5 ljudi (sa, tz i ze) da prodaju cod 2 i cod 4 kljuceve, a bar jedno tri godine , svi ljudi iz cro,bih,srb cod zajednica su mogli preko FDS-a kupiti kljuc za bilo koju igru.........

Funkerman

Quote from: hz on May 17, 2009, 12:49:47 AM

Nisi ti ''retard'' zato sto si iz Bosne, nego zato sto nisi informisan.
Sad koliko znam ima bar 5 ljudi (sa, tz i ze) da prodaju cod 2 i cod 4 kljuceve, a bar jedno tri godine , svi ljudi iz cro,bih,srb cod zajednica su mogli preko FDS-a kupiti kljuc za bilo koju igru.........

Upravu si   

HeadHunter

Koji vi problem i frku pravite oko tih cd key-eva, pa to nije normalno...Da li je moguce da stvarno ne mozete da uplatite pare preko banke, na racun, i da dobijete cd key ??? Sta vam je tu toliko tesko !!! Pa bre ljudi stvarno, lenstine ste one najgore...Ko kaze da ne moze da nabavi cd key ili je glup, ili je lenj...TOLIKO !!!  :shok

zlenzlla

Quote from: HeadHunter on May 18, 2009, 12:53:29 PM
Koji vi problem i frku pravite oko tih cd key-eva, pa to nije normalno...Da li je moguce da stvarno ne mozete da uplatite pare preko banke, na racun, i da dobijete cd key ??? Sta vam je tu toliko tesko !!! Pa bre ljudi stvarno, lenstine ste one najgore...Ko kaze da ne moze da nabavi cd key ili je glup, ili je lenj...TOLIKO !!!  :shok

:drinks2

$tring

Quote from: HeadHunter on May 18, 2009, 12:53:29 PM

Upravo tako. Imate gomilu cd-key online shop-ova platite preko kartice, paypal-a, moneybookers-a, ili nekim drugim putem. Nije nemoguce nabaviti cd key, ali se treba malo potruditi.

gallardo

milor@d

eo vam link pa kupite igru:http://www.euromarket.rs/?a=Katalog&p=5072&pomktk=
mislim da nije skupo ako neko voli igru,bolje je imati original igru nego samo key.

Hog@r $tr@sni

MILORAD JE POTPUNO U PRAVU,TREBA PRECI NA ORIGINAL STO PRE.JA SAM ZA.

Zver

Ja opet mislim (iako imam original igru) da je najbolje kupiti key, jer ostatak novca su bacene pare

MASTERBLASTER

Ja se slazem izuzev ako imate viska novaca!(bolje kupite piva za ostatak) :drinks2

Kriticar

Svi vi ovde pominjete da moze  preko nekih kartica da se kupi cd key, ali sta ja da radim sa 15 godina(da nadjem posao mozda).Ajd ako neko zna neki sajt il tako nesto nek kaze.

*SPARTANAC*

Quote from: Kriticar on May 21, 2009, 01:46:13 PM
Svi vi ovde pominjete da moze  preko nekih kartica da se kupi cd key, ali sta ja da radim sa 15 godina(da nadjem posao mozda).Ajd ako neko zna neki sajt il tako nesto nek kaze.
HAHAHAHA! bas te mrzi da citas forum jel da?
100 puta smo napisali da mozes i bez kartice da kupis, dodas "tomosu" na Xfire i narucis od njega key.
A drugo za pare, imas 15 godina mozes da ustekas kako god hoces, sad ce kraj skolske godine pa ce i tu da ti daju neke pare... a i cena CD keya NIKAD ne pada tako da uvek mozes da prodas za istu cenu (+/- 400dinara).

komara

Komara je nabavio COD2 org u Games u Novom Sadu  :yahoo

STEK

Quote from: komara on May 21, 2009, 04:08:52 PM
NICE one...... :acute :bye2 :party2

$tring

Za koliko para?

komara

Quote from: string on May 21, 2009, 05:30:57 PM

Za koliko para?
1.990 din a u pozitivu moze da se poruci za 1.800 din

zlenzlla

komara

U POZITIVU U Novom Sadu mi COD 2 org stize u ponedeljak a posto sam vec nabavio moze neko da ode i kupi cena je 1.800 din. Ko hoce neka mi odgovori a ja cu ovoj zeni u Pozitivu javiti da ce neko drugi da ga kupi ili samo otidjite i recite da je Milan odustao jer je vec nabavio, posto je rezervisan za mene.

MASTERBLASTER

EVO SAD JE ORIGINAL I?Sto se mene tice ok ja imam original ali sad vise nema igraca ili je pun ili nema nikog(i sta sad).Treba da se i igrate to ste zaboravili!Sad sta je bolje igrati sa dosadnim spamerima klincima citerima i da ima pun server ili ovako ako ima (ima )dodju stalni, mi koji smo i dosad igrali!

MASTERBLASTER

E da ovaj potez jedino su bitange u prednosti sto se tice  odrzavanja pravila servera(sto se tice varanja i vredjanja)sad je puno lakse, a od vas tu pola sto postujete (nemate ni tri pisanja na cod-u)  vama je uglavnom svejedno!

Funkerman

Meni je ovako extra sad igrati,jedino ujutru nikada do 12 nema nikoga,a prije je bilo,takodje nije ni prije bilo bas sjajno kad je prepuno i igramo 15v15 ko TDM,a raja ce biti vise s vremenom

hz

To ti je balkanski mentalitet i mentalitet publik igraca :D Nemaju ni org a misle da su igracine svi do jednog, ko su ko oni a niko od njih nema iskustva bar par internacionalnih meceva. I sad kad je server orginal, nema ih, prvo nemaju orginal kljuc a najvecio dio njih ne zele igrati na orginalu jer ne mogu raditi ono sto rade na kreku, mislim na bezobrastinu, skriptanje, aimbot, hakove i slicno....Tacno, skoro pa uglavu, znam ljude sa relacije hr,bih,srb sto igraju na stranim serverima (orginal), ovo ostalo nula :D

spdR

ISTINA !
Ali ipak smatram da njih dosta ima org pa opet ne dolaze a ne znam cime je to uzrokovano....Al' meni licno je mnogo glupo otici na psyx-esports server ili na incredible gaming -osecam se ko da sam pao iz aviona u Tunguziju,stvarno debilno...Zato sa svojima je lepse :) Srb/Cro/Bih i svi se lepo razumemo makar i engleski jako dobro znam :)

Funkerman

Quote from: sp1deR on May 24, 2009, 10:04:50 PM
ISTINA !
Ali ipak smatram da njih dosta ima org pa opet ne dolaze a ne znam cime je to uzrokovano....Al' meni licno je mnogo glupo otici na psyx-esports server ili na incredible gaming -osecam se ko da sam pao iz aviona u Tunguziju,stvarno debilno...Zato sa svojima je lepse :) Srb/Cro/Bih i svi se lepo razumemo makar i engleski jako dobro znam :)

Za predsjednika !!!!   :drinks2 :worth

*SPARTANAC*

Quote from: sp1deR on May 24, 2009, 10:04:50 PM
ISTINA !
Ti se opametio od kad si poceo da igras CB samnom ;D

Svaka cast za post! :super

MASTERBLASTER

Po mom misljenju  ko god je cist igra i dalje ! Klinci skinu cit bilo gde i sad dok nisu bili banovani mogli su da eksperimentisu.E od sad je ovo postala skupa zajebancija jedan ban= 10 -12 eura pa izvoli.Mada nisam sa predhodnim postom to hteo reci prica je ta da treba da se igra! Steta je da server koji je imao dobar rejting u svetu zvrlji prazan( o tome se radi)

spdR

Meni licno je najbolje da se public igra 7v7 do 8v8,to je pravi PUB.15V15 je smesno,eh jedini je problem sto ujutru i redje preko dana nema igraca....Al' kad malo bolje razmislim,bolja je zabava koja kraca traje a koja ti je bas 100% bila zabava,a NE vredjanje....
BTW sparky polako,red je i da se ja opametim :D
Sto se tice bana,to nije global ban.Takvi dobiju ban samo na Bitangama i mogu igrati na ostalim org serverima,ali opet,kao sto sam rekao u proslom postu,na ostalim org serverima koji nisu iz srb/cro/bih nece im biti bas ugodno...Ko da te je neko na silu naterao da igras,meni je to retardirano...ZAJEBANCIJA na prvom mestu !

EDIT : Da bi se neko uverio u ono sta pricam,idite igrajte 10 min na COD Manija server koji je u hrvatskoj pored RABBITS puba najpopularniji...Ubijte slucajno nekog u glavu iz prvog metka,sve redom vam se psuje...Od Boga do porodice......Ili obrnuto!

*SPARTANAC*

Quote from: sp1deR on May 25, 2009, 01:15:13 PM

EDIT : Da bi se neko uverio u ono sta pricam,idite igrajte 10 min na COD Manija server koji je u hrvatskoj pored RABBITS puba najpopularniji...Ubijte slucajno nekog u glavu iz prvog metka,sve redom vam se psuje...Od Boga do porodice......Ili obrnuto!
Znam o cemu pricas... nema tamo pravila, a drugo igraju na pingu 60 a mogu ovde na 30 pingu.

Na rabbits ne idem vise ni da mi plate, znaci ne daj boze.
Inace pricao sam sa nekim od NORMALNIJIH sa tih servera i par njih je resilo da predje kod nas na servere, pa mozda uskoro i na forum.  :rock3

$tring

Quote from: MASTERBLASTER on May 25, 2009, 12:36:33 AM
Po mom misljenju  ko god je cist igra i dalje ! Klinci skinu cit bilo gde i sad dok nisu bili banovani mogli su da eksperimentisu.E od sad je ovo postala skupa zajebancija jedan ban= 10 -12 eura pa izvoli.Mada nisam sa predhodnim postom to hteo reci prica je ta da treba da se igra! Steta je da server koji je imao dobar rejting u svetu zvrlji prazan( o tome se radi)

Jeste... Ali ovo je pokusaj da se napravi prvi posecen SD server u regionu koji ce biti original. A sa druge strane nije ni cilj da server bude u top 30 i prepun citera. Malo sve to onda gubi smisao. Meni je bolje da se na serveru igra 4v4 nego 14v14 (a da su citeri). Barem postoji oaza gde se necete nervirati. SD server je pre prebacivanja na original bio jedno posećen server, ali pun seljaka i nacionalista. Nama to ne treba, i to ne čini ovaj community. Ekipa koja se skupljalja na SD-u nema veze sa ekipom koja se skuplja na MAIN-u. Postalo je već nepodnošljivo.

Server se polako puni i verujem da ce ostati ziv. Ako se to desi, ode i MAIN na original. A citeri neka slobodno nadju crack servere i tamo neka budu problem nekom drugom... :) Mi smo ih se dosta nagledali.....

zlenzlla

Quote from: string on May 29, 2009, 11:59:25 AM
Server se polako puni i verujem da ce ostati ziv. Ako se to desi, ode i MAIN na original. A citeri neka slobodno nadju crack servere i tamo neka budu problem nekom drugom... :) Mi smo ih se dosta nagledali.....

Mislim da ne bismo trebali da cekamo toliko na prelazak Main servera na original. Ja bih to prebacio sto pre. Ipak, stara je ovo igrica i serveri dugo postoje, a vecina igraca koja igra na Main serveru ima originale. Tako da ne vjerujem da ce server da bude prazan.   :drinks2

zlenzlla

Quote from: malamaja13 on May 29, 2009, 07:12:26 PM
Quote from: zlenzlla on May 29, 2009, 01:10:20 PM

Mislim da ne bismo trebali da cekamo toliko na prelazak Main servera na original. Ja bih to prebacio sto pre. Ipak, stara je ovo igrica i serveri dugo postoje, a vecina igraca koja igra na Main serveru ima originale. Tako da ne vjerujem da ce server da bude prazan.   :drinks2

to kazi u svoje ime...  :thumbdown

Sta ti sad ovo treba da znaci -  :thumbdown?
I da, pa u cije ime govorim nego u svoje?  :||

*SPARTANAC*

Quote from: zlenzlla on May 29, 2009, 07:58:50 PM
Quote from: malamaja13 on May 29, 2009, 07:12:26 PM
Quote from: zlenzlla on May 29, 2009, 01:10:20 PM

to kazi u svoje ime...  :thumbdown

Sta ti sad ovo treba da znaci -  :thumbdown?
I da, pa u cije ime govorim nego u svoje?  :||
Do duse rekao si da vecina igraca ima org, a tu se maja osetila prozvanom. :rofl

A sto se tice maina na org, slazme se...samo prvo da se malo stabilizuje SD. :this

zlenzlla

Pa nema se ona tu sta osjecati prozvanom. Nije to njoj namjenjeno bilo. Ima i drugih igraca koji nemaju original pored nje.
Kada se jos prosle godine govorilo o prelasku na original, ja iako nisam imao original kay, nisam se ni bunio niti protestvovao. Logicna je stvar da ce se jednom preci na original, a ako budemo cekali da sve jedan igrac nabavi kay, nikada se nece preci na original.

A dobro sam i rekao - vecina igraca koji su stalni na Main serveru, imaju original.

*SPARTANAC*

Quote from: zlenzlla on May 29, 2009, 10:10:15 PM
Pa nema se ona tu sta osjecati prozvanom. Nije to njoj namjenjeno bilo. Ima i drugih igraca koji nemaju original pored nje.
Kada se jos prosle godine govorilo o prelasku na original, ja iako nisam imao original kay, nisam se ni bunio niti protestvovao. Logicna je stvar da ce se jednom preci na original, a ako budemo cekali da sve jedan igrac nabavi kay, nikada se nece preci na original.

A dobro sam i rekao - vecina igraca koji su stalni na Main serveru, imaju original.
Hehe sad imas org, pa se odma mocnije osecas, ha?!  :spiteful :icon_lol:

zlenzlla

Quote from: *SPARTANAC* on May 29, 2009, 10:22:00 PM
Quote from: zlenzlla on May 29, 2009, 10:10:15 PM

Hehe sad imas org, pa se odma mocnije osecas, ha?!  :spiteful :icon_lol:

Pa da.  ;D haha

Pa i da nemam ne bih imao nista protiv prelaska na original.

zlenzlla

Quote from: malamaja13 on May 29, 2009, 10:46:22 PM

ne osecam se prozvanom...nego me zlenzlla nervira...spamuje shta stigne,a ne zna ni shta pishe... :vava
i ja se slazem da main predje na org kad bude trebalo...

@ zlenzlla
a shto se tebi TOLIKO zuri sa tim org-om???ima i onih koji ne dolaze na forum,a nemaju org... :doc

Nerviram te zato što nemaš org?  :|| A ti ćes da me naučiš da pišem?  :suicide
Hajde ti sad nama reci koje je to pravo vrijeme da se pređe na original? Jeli onda kada ti nabaviš kay?
PS: Meni se ne оuri, uopšte.

Sve u svemu, neću da se raspravljam sa djetetom, zato iskuliraj malo.

zlenzlla

Quote from: malamaja13 on May 29, 2009, 11:05:11 PM
omfg?!? Da li ti znash da chitash?Nisam rekla da me nervirash zato shto nemam org,nego zato shto spamujesh sve shto stignesh...i nisam rekla da treba da se predje na org kad ja nabavim cd-key...nauchi da chitash...  :suicide ...rekla sam da treba da se predje na org kad bude potrebno,a to znachi kad bitange odluche...  :bye2

ccc

Ja spamujem? Objasni mi kako ja to spamujem forum i daj primjer (link). I prestani ti da spamujes ovaj topic i ako imas nesto da mi kazes reci na PM. 
Naravno da ce se to desiti kada bitange odluce.
Neka neko od admina pobrise ove postove posto su krajnje glupi.

budaletineGandi

Ko hoce dakupi org moze da vidi sa Ironc ili Tomo su ,oni prodaju ako vas zanima

budaletineGandi

Zverko je u pravu pola ljudi koji igraju nikad nisu ni posetili forum, a sto se tice za org nabavili bi ga za manje od 1 sata onima  kojima je stalo da igraju

spdR

Zlenzlla i ja kazem da je bolji org,al' mi nekako delujes mnogo vise za to 'zagrizen' nego dok nisi imao...Vise key stvarno nije skup,iako smatram da je to postalo lose,zasto ? Pa hbmu mater svaki haxor danas za 12 e nabavi novi key,a sta mu je 12 e kad vise od toga plati undetected hax koji se kad tad uhvati...
U tome je problem danasnje borbe protiv cheatera.Na pubu ce org da pomogne jer malo ko haxa na njemu,a na CBu nema pomoci...Jedino na ESLu AEQUITAS,to je extra stvar ...Vadi ti cfg,pregleda sve naredbe iz njega...I dobijas kaznene poene za skriptu,vredjanje i slicno.
Od 10-15-30 dana ban...Pa nek se ljudi zajebavaju.
ESL rulez,jos da ga vise ljudi igra ;)

zlenzlla

Quote from: sp1deR on May 29, 2009, 11:33:56 PM
Zlenzlla i ja kazem da je bolji org,al' mi nekako delujes mnogo vise za to 'zagrizen' nego dok nisi imao...Vise key stvarno nije skup,iako smatram da je to postalo lose,zasto ? Pa hbmu mater svaki haxor danas za 12 e nabavi novi key,a sta mu je 12 e kad vise od toga plati undetected hax koji se kad tad uhvati...
U tome je problem danasnje borbe protiv cheatera.Na pubu ce org da pomogne jer malo ko haxa na njemu,a na CBu nema pomoci...Jedino na ESLu AEQUITAS,to je extra stvar ...Vadi ti cfg,pregleda sve naredbe iz njega...I dobijas kaznene poene za skriptu,vredjanje i slicno.

Pazi, meni je svejedno kakvo je stanje. Ja cu i dalje igrati bez razlike. Jedino je tu bolje sto nece biti vrijedjanja sto moras priznati je svakodnevnica. Nije me briga ni za cheatere.

STEK

Quote from: sp1deR on May 29, 2009, 11:33:56 PM
cuo si ti za ESL...xD....slazem se u potpunosti da je CB propao kad tamo svako svakog moze da nabedi da je haxor a onaj x-ray je takva glupost od programa,dok je ESL daleko ozbiljniji.... zato ljudi ajmo svi da se regate na ESl i  :camper  :aug  :awm.....

:rock3 :rock3 :rock3

komara

Quote from: zlenzlla on May 29, 2009, 11:00:04 PM
Quote from: malamaja13 on May 29, 2009, 10:46:22 PM

ne osecam se prozvanom...nego me zlenzlla nervira...spamuje shta stigne,a ne zna ni shta pishe... :vava
i ja se slazem da main predje na org kad bude trebalo...

@ zlenzlla
a shto se tebi TOLIKO zuri sa tim org-om???ima i onih koji ne dolaze na forum,a nemaju org... :doc

Nerviram te zato što nemaš org?  :|| A ti ćes da me naučiš da pišem?  :suicide
Hajde ti sad nama reci koje je to pravo vrijeme da se pređe na original? Jeli onda kada ti nabaviš kay?
PS: Meni se ne оuri, uopšte.

Sve u svemu, neću da se raspravljam sa djetetom, zato iskuliraj malo.
Tu se nesto desava  :-* :rofl

spdR

Ma da na ESLu mogu da nadjem war lako kao na cbu,bez razmisljanja bi bio tamo:(
Svakako mnogo bolja liga od najigranije - cba..
ZATO SVI NA ESL :D

zlenzlla

Quote from: komara on May 30, 2009, 10:59:31 AM
]Tu se nesto desava  :-* :rofl

Nisi normalan. Pa Maja je dete, ,mladja je od mene 10-ak godina.

spdR

SOLID

STEK i ja igramo ESL 2vs2 pa ko hoce da igra tu smo... :aug

STEK

Quote from: SOLID on May 30, 2009, 10:55:30 PM
STEK i ja igramo ESL 2vs2 pa ko hoce da igra tu smo... :aug
ne kurci se na forum NOOb-e....nego lizi bonsek

:rofl

SOLID

Blajvi Shinu i Famfaj Kvaku u paketu! :thumbdown

spdR

solide i stek,ako ocete protiv mene i vezerka 2v2 cb (1300 poena :D) izazovite nas :)
esl ne igramo,malo je igraca tamo
o_O

STEK

Quote from: sp1deR on May 31, 2009, 01:13:24 PM
solide i stek,ako ocete protiv mene i vezerka 2v2 cb (1300 poena :D) izazovite nas :)
esl ne igramo,malo je igraca tamo
o_O
odakle ti to da je na ESL-u  malo igraca????a  za CB cemo se dogovoriti!!
regaj se na ESL pa ces videti......

spdR

ma regan sam,al nemam tamo ni klan ni nista,a ne snalazim se jos najbolje =)