News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Dim

Started by Kriticar, May 01, 2009, 09:49:20 PM

Previous topic - Next topic

Kriticar

Ne znam kako sad ide al mislim da kada tvoj baci dimnu onda je dim crven a kada protivnik onda je sivi.Moram priznati da si u velikoj prednosti ako vidis sivi dim jer je crveni dim mnogo gusci.Mnogo puta se desava da me ubije lik kroz dim ,a ja njega ni nevidim,al posle pogledam na kilcam i vidim da je on mene jasno video(zato sto je kod njega sivi).Moram priznati da to ume zesce da iznervira.Ovo bi trebalo da se promeni ako je moguce.

P.S Ovaj nick ne koristim u igri

clumsy

pretpostavljam da prichas za garage server.  :wink:
boje dima su stavljene zbog fore.... nema nikakvog posebnog razloga. samo jedino je sranje sto npr tebi je crven dim, a nekom tamo desetom je plav ili siv. to da li se vidi bolje u sivom ili crvenom nisam siguran... mislim da se vidi isto. mozda se tebi cini zato sto je kao crveni pa je kao gusci.
ne igram na garage pa ne znam 100%

P.S. sto ne kazes kako se potpisujes u igri  :wink:

Kriticar

Cekaj da ti objasnim ;D.Siva boja se sastoji od crne i bele i one daju boju koja je u kontrastu sa bilo kojom bojom pa ti zbog toga nije tessko da prepoznas siluetu vojnika(zelena boja)iza nje dok je crvena boja osnovna ,a sve osnovne boje su gusce od izvedenih pa je onda veoma tesko da vidis sta je iza crvenog ili plavog dima.

P.S Ne zelim da me smraju neki dok igram zbog necega na forumu

clumsy

hihihi. to si u pravu totalno za boje, nego dim je sranje u cod2. ko je jos u stvarnosti video da vojska najvise koristi sivi dim :)
jedno vreme je bio ukinut od strane cb-a zbog toga sto se razlichito vidi.
npr na pubu kada se baci 5. dimova i zadimi cela mapa, naravano da ce se pojaviti negde bug pa ces videti siluete ili se nece totalno razviti dim, pa onda sledi cuvena recenica: Kroz dim? chiter itd.
evo probacemo da stavimo samo crven dim pa cemo videti :)

Kriticar

Zver

Ja bih rekao da siva boja nije mesavina bele i crne boje (iako se tako dobija kada pomesas vodene bojice) nego je siva ustvari nezasicena crna boja, sto bi znacilo su sve nijanse izmedju 0% crne i 100% crne ustvari sive (u razlicitoj zasicenosti)

Kriticar

E ja tebe nista nerazumem al uglavnom siva je izvedena boja,a svi znamo da su one manje gustine od osnovnih(u ovom slucaju plave i crvene)