vredjanje + spectator killer

Started by MDSS, April 27, 2009, 11:02:33 PM

Previous topic - Next topic

MDSS

danas na serveru se desavaju cudne stvari dodju momci koji su na slikama poznatiji kao SRB***Force klan ili te NOOB klan koji radi sledece:

1- psuje vredja po nacionalnoj i verskoj osnovi
2- proziva svakoga na serveru da je cheater
3- momci koji su se zalili na serveru su - ryooo , towelle , vladas , montenegrin , badboys igor , badboys , stefan , nastyyboi i ja mozda sam nekoga izostavio al nbt
4- i samoubice sa bombama tipa kad je baci kod nas pobegne u spec ili te nas juri bombama po mapi da nas ubije njima
5- namerno spamuju na serveru kako bi ometali igru sa porukama PICKE CHITERSKE , SMARAS NOOBE , KAMPERU USTASO , i ostale da ne pisem ovde a evo i SS od nekih delova

GARAGE server

Citadel of Pain

Zadnjih par večeri sam proveo na garaоi i u pravu si. Nastao je haos. Na mainu je ekipa navikla da su tu bitange pa su mirniji.
Na garaоi i sd postaje polako kaubojština i to treba sprečiti. Zato ajde kada neko vređa ponovo, pozovite nekoga od nas da ih čistimo sa servera. Zato smo otvorili bitange community xfire grupu da svi budemo na gomili i da nas lako nadjete, pa ajde svi koji se nisu prijavili neka to odma urade. Ja bi ih sve odmah banovao, posebno sam osetljiv na vređanje na nacionalnoj osnovi.

Hvala na postu, samo moram da primetim da se već dva dana mučim sa par prostačina koje skrnave servere a koji su na tvojoj listi igrača koji se оale. Eto posle sto godina koliko postojimo još uvek ima novih retarda koji dolaze i ne kapiraju da su bitange frendli serveri a ne kanalizacija za njihove frustracije. Pohvale za stalnu ekipu na svim serverima koji su tu radi druоenja i slobodno se, vi koji ste starosedeoci, uključite i pomozite da serveri ostanu mesto za opustanje i zajebanciju.

husky

Ajme kakva ti je grafika.... pa uzak ekran, uzi protivnici, teze za ubit nekog. Stavi drugu rezoluciju, ili ovu, ali u grapfic postavkama stavi "Standard".

Ja na SD ne toleriram psovke i sl. Tomi takodjer cisti redovno. Kako kaze cotadel, garage su prestale sve bitange igrati, pa si ljudi svasta dopustaju.

IronC

Resite to unutar klana, na nasim serverima se nece tolerisati ponasanje vidjeno na ss.