News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

zakucava cod kad loaduje mapu

Started by PICAj3La, April 08, 2009, 08:55:37 PM

Previous topic - Next topic

PICAj3La

je l zna neko sta tolko moze da baguje i kako se fixa ovaj problem..

kada resetujem komp i prvi put palim igru onda u 99% slucajeva ucita mapu kako treba .. medjutim vec kad se ta mapa zavrsi i krece da se ucitava sledeca.. tamo negde na drugoj polovini loadinga obavezno zakuca.. u vecini slucajeva zakuca tolko da ne moze ni alt tab ni da ubijam proces ni nista.. (ziveo programcic za ubijanje cod-a koji se poziva shortcutom).. sve u svemu po 20 puta pokusavam da se ukacim i onda eto tako nicim izazvano ucita mapu.. nekad 5-ti put proradi, nekad 10-ti nekad 20-ti .. nema pravila nikakvih..

ToTo

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Ja zbog toga hocu da poludim. Vec sam pitao ljude za ovaj problem i niko nije umeo da mi pomogne. Jedno vreme mi se to uopste nije desavalo, a posle reinstaliranja windowsa vrlo cesto. Mislim da neces ovde naci resenje  :hmm

PICAj3La

iritantno je do bola :))

al kanda si u pravu .. niko nista ne javlja.. izgleda da nema nekog resenja.. mada evo ja sam juce reinstalirala drajvere za graficku, stavila neke nove.. palila sam par puta igru od tada.. i jos uvek mi nije zakucalo (da ne cuje maler..) no videcu danas/sutra kako ce se ponasati..:)

anyway thanks.. nisam jedina kojoj se to desava:)

$tring

Ma ljudi pisao sam vec jednom o ovom problemu na forumu...

Pogledajte : http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=1378.msg13797#msg13797

To je resenje, i radi odlicno.....

Citadel of Pain

Ma nisi jedina picajzlić, meni se isto dešavalo mesecima, najgore je kada te PB kikuje u sred CB-a a onda ti se zblonka kada ponovo ulaziš i igru pa moraš restart pa opet pali ts,xf da ni ponovo ušao u igru i on se ponovo zapuca  :suicide Uоas kakav bag terorista.
Meni je prestalo to da se dešava, kao i mnogima drugima, ono, iz čista mira, nemam recept naоalost, ali je izlečivo.

PICAj3La

e beg, rekao mi je nidza kad je bio kod mene da si nasao taj programcic i ja sam ga isti dan instalirala.. ali to nije resenje bas potpuno.. super je sto ne moram da resetujem ceo komp.. al sine, ja po 20 puta ubijem igru sa tim programcicem i 20 puta pokusavam da se nakacim, al nece.. znaci nije mi problem vise da ubijem igru kolko smara taj rekonekt.. a da ne pricam o tome o cemu prica Nidza.. kad me u sred partije zvizne neki packet loss ili PB il sta ja znam.. pa nece da ucita onda sto godina..

nedavno me je clumsy cekao da se nakacim kako bi oboje usli na war u isto vreme da ne bi neko igrao sa igracem vise.. i to je trajalo i trajalo.. na kraju je ipak pao restart

medjutim sad videh na tom linku koji si postavio da pricaju o tome da gase Xfire pre nego upale igru i kao od tada ne ucitava.. ne gasi mi se Xfire doduse, jer cu po defaultu zaboraviti da ga upalim.. al istestiracu za svaki slucaj:)

dexnsk

Ja od kako sam uzo nov komp tako mi je pocelo to zakucavanje, makar jednom nedeljno. Dok na starom mi se desavalo dok igram da mi zakuca.

$tring

Pazi, to zakucavanje uopste ne mogu da skapiram. Na poslu imam instaliran nov Windows, i zakucava stalno. Vracao sam IMAGE na disk, ali ista stvar. Kod kuce na novom kompu mi ne zakuca NIKAD. Zakuca igra, ali jaaaaako retko. I kada zakuca, mozes je lako ubiti... Na poslu dok nisam imao onaj programcic killcod2, odlepljivao sam. Ne znam od cega sve to zavisi, i sta se tu zblonka.