News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BITANGE HQ SERVER

Started by VindFakeR, March 31, 2009, 12:03:45 PM

Previous topic - Next topic

VindFakeR

Posto nijedna bitanga nije nista postovala o ovom serveru evo da se ja oglasim
otvoren je novi bitange hq server

217.26.75.58:28962  12 slotova

pa navalite

SOLID

Super je server.  Jos samo da se skupi dobra ekipica pa da sabijamo... :D

STEK

nadam se da ce se ljudi okupiti u dovoljnom broju za  :icon_bad:
:hat

BloX

ajde da i taj server zaоivi....kad se ekipa ufura, posjecenost ce biti dobra  :rnr

*SPARTANAC*

Quote from: SOLID on March 31, 2009, 01:04:52 PM
LoL, danas je bilo ludilo...svaka ti cast solide  ;D

$tring

Ma server sam postavio kao test-server... cisto da vidim kako HQ radi... uopste nije sigurno da ce ostati online.

VindFakeR

ma daj ostavi neka radi nekosta te nista

SOLID

Quote from: *SPARTANAC* on March 31, 2009, 05:13:50 PM
Veze ti nemas :D

*SPARTANAC*

Quote from: SOLID on March 31, 2009, 10:18:32 PM
Quote from: *SPARTANAC* on March 31, 2009, 05:13:50 PM
Veze ti nemas :D
Jao solide ima da te :aug :aug :aug  :vava

I ono danas sto smo igrali ispalo super ^^ team work. :rnr

Rotation za probu: map mp_dawnville map mp_rhine map mp_tobruk map map mp_burgundy map mp_carentan map mp_decoy map mp_tobruk map mp_matmata map map mp_trainstation mp_railyard map mp_toujane map mp_rhine map mp_tobruk map mp_burgundy map mp_carentan map mp_valente....................
Pa nek neko nesto doda-oduzme (:

SOLID

BaNaNaMaN

server je full... polje iskljucite jedan ctf pa ubacite HQ, mislim ako hocete da ga gasite...

Citadel of Pain

Quote from: xXx on March 31, 2009, 09:08:25 PM

Jeste, sve je to besplatno....

a internet na drveću raste.. ;D

~LoneWolfs~Extreme

Ako vas zanima meni je server super i nisam za to da se ugasi :hat :hat

*SPARTANAC*

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on April 01, 2009, 03:37:42 PM
E tu mogu da se slozim sa extremom.  :happy

SOLID

X_ice_X

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on April 01, 2009, 03:37:42 PM

HQ RULES!!!!

$tring

Ako ga i ostavimo svakako ce biti limitiran na 12-14 slotova. I cilj je da bude mali server... a ne 28 igraca da se nakrkaju..... HQ postaje glupav vec preko 5 igraca realno.

*SPARTANAC*

Quote from: string on April 01, 2009, 07:30:54 PM
Ako ga i ostavimo svakako ce biti limitiran na 12-14 slotova. I cilj je da bude mali server... a ne 28 igraca da se nakrkaju..... HQ postaje glupav vec preko 5 igraca realno.
Yep...ali niko ne moze da garantuje da ce biti uvek 10 ljudi na serveru tako da je bolje da bude otkljucan koji slot viska... 14 slotova je taman.

VindFakeR

Quote from: Citadel of Pain on April 01, 2009, 01:31:34 PM
Quote from: xXx on March 31, 2009, 09:08:25 PM

Jeste, sve je to besplatno....

a internet na drveću raste.. ;D

of kors

[WC]=CyClops=

Pa još samo da to isto primjeniš na CTF. Bolje par manjih servera 14+2 nego ovo kako je sad.

*SPARTANAC*

Quote from: [WC]=CyClops= on April 02, 2009, 12:06:24 AM

Pa još samo da to isto primjeniš na CTF. Bolje par manjih servera 14+2 nego ovo kako je sad.

Nope... mozda jeste najzabavnije ALI to nikad nece uspeti kao public
A kao primer uspesnog CTF servera navodim UN ~ united noobs server from UK 2. na gamertrackeru CTF 62 slota ORG!!!!!!! 24h pun...
prema tome da ne izmisljamo toplu vodu.

Belick

Quote from: [WC]=CyClops= on April 02, 2009, 12:06:24 AM

kiklope malo si otisao off u topic.... ovo je hq a ne ctf...

[WC]=CyClops=

Pa dobro kakav je to argument? Ima milion malih servera koji su popunjeni 24/7, sigurno više nego takvih sa 60 igrača. Mnogi od njih su rifle toujane only. Je li onda prema tebi sve što nije rifle toujane only izmišljanje tople vode?

COD2 mape su uglavnom rađene za 10-16 igrača, a sad koga veseli, nek igra tamo na tom sa 60.

Shooter

$tring

Ma ja sam server iz zajebancije podigao, a posto vec imamo CTF servere mozda nije lose da bude bas mali (kao sto je cyclop predlozio). HQ je meni najbolji 3v3, kao sto je Husky jednom prilikom rekao. Ako se igra 5v5, 7v7 ... mozda bi trebalo biti rifle only...

BloX

apsolutno rifle only !!!!!!!!!!!!

jogi d medvjed

Nikako da naletim kad ima ljudi, kad obično igrate?

husky

HQ je odlicna ideja, ali je prazan zbog prevelike ponude. 2 CTF i 1 SD ipak su popularniji. Vise otvorenih slotova jamci cescu popunjenost, jer uglavnom po danu ne pada ispod 10, sto je oko 40% kapaciteta. Dok recimo server sa 14 ako ima 40 % popunjeno, to je 6 ljudi, i cim jedan-dva izadju, a niko ne udje, odu i ovi. To je glavni problem malih servera.

Za HQ radije napraviti neku laganu mini ligu sa po 3 igraca sa 1 zamjenom, pa svaki dan 1-2 wara da se baci.