News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Shooter'S NEW Clan!

Started by .:Chunky:., March 23, 2009, 05:03:47 PM

Previous topic - Next topic

.:Chunky:.

Pozz...svima...

Osnovan je novi Clan za CoD2,CoD4,CoD5!Napravio sam ovaj Clan...jer hocu da pozovem sve najbolje igrace na bitange..serverima...
Posalo sam INVITATION za Clan jednim od boljih igraca...U clanu ce biti..Veky,jape,Spartanac,belick.dex'NSK,Guetta,Ironc,Husky,itd..ako hocete u Clan morate imati vise od 1000 sati...i..+ ..bicete..TESTIRANI..

ENJOY!

:sniper :sniper :sniper :sniper :sniper :sniper :sniper :sniper :() :() :() :() :() :() :() :()

spdR

Aj ti meni reci zasto bi igraci iz boljih klanova (kao neki ovde sto si naveo) dosli u tvoj klan ? Samo pitam :)

PsiHoman

BaNaNaMaN

Ne..ne..ne ...niste shvatili..ja hocu da napravim kao jedan cult gde ce biti svi najbolji igraci na bitange serverima sto igraju.....Razumes..?

Ako nisi onda jbg..!

Znaci ja sam hteo da napravim da bude zanimljivije naprimer da napravimo TURNIR najbolji igraci sa nekog servera protiv bitange servera..a oni njabolji na bitange serveru su ti koje sam zvao .....npr......!!!

BloX

pametan si ti momak....NOOOOT  ;D ;D ;D :suicide

Zver

Chunky ima 11 godina, tako da ga malo olabavite

clumsy

SOLID

PsiHoman

Lider

Jbg. decko je imao viziju  :rofl :rofl

~LoneWolfs~Extreme

*SPARTANAC*

joj ova je bila dobra, chunky mozda bi uso al nemam vise mesta za invate! ;D

BloX

spdR

Ili HAS :D ako ga jos ima ofc  :this

BloX

~LoneWolfs~Extreme

Jeste mene nasli jebat pa jedva 2 iz eng imam :ziveli :ziveli

* ThE JoKER *

Haahahah....nice english...and dream too... :yahoo :yahoo :scenic :icon_lol:

komara

Sta vam svima znaci 1000 sati moze neko i da ima 2000 sati pa nece znati da prangija

spdR

ne moze...taj je onda zaostao ^^

BloX

komara

ono sto sam hteo da kazem da ima igraca sa 500 sati koji igraju bolje od nekih iz klanova

FrozenNBG

gallardo

spdR

svako 2-3 nedelje se ova tema vaskrsne :DDD
ovaj liderov post je kraljevski :D