News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

FPS 91 vs FPS 125

Started by $tring, December 20, 2007, 01:29:07 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Evo opet posta o staromdobrom FPS-u... ;) ... Posto se digla 'velika prasina' oko limitiranja FPS-a poslednja dva dana sam proveo u raznim chat-ovima i forumuma na tu temu. I misljenja su zaista podeljena....

CB igranje (Clan Base) podrazumeva igranje 125FPS pa i do 250FPS ... Gomila klanskih igraca igra na 125FPS,dok je default igre 91 odnosno 85 FPS....

Ako i budemo dizali FPS, ne bih zeleo da dignemo preko 125FPS posto stvarno nema smisla.

Bacite post o ovoj, vec zvakanoj temi... cisto da vidimo sta nam je ciniti... Zanima me vase misljenje, pa da dodjemo do otpimalnog FPS-a....

Istina je da je 91(85) default igre, ali isto tako je istina da nema servera koji to (kao mi sada) limitiraju... bar ne ovako nisko....

Eto.. budimo realni i napravimo server BITANGE jos boljim mestom za igru..... :)

IronC

Pa ja sam za 125 fps ako je to tako dozvojeno na CB. U sustini vise fps-a pomaze ali ne bas toliko da sad to od pocetnika napravi Ljubisu :)
Elem jeste da sto vise fps-a daje odredjenu prednost ali stojim iza toga da kvalitet veze ili sto manji ping je od presudnog znacaja tako da sta god izglasa vecina ja cu im se pridruziti :)

$tring

Zato sam i postavio ovu temu. Da vidimo sta cemo... Odlucimo za nekoliko dana i usvojimo... :)

clumsy

ma stavi 125. vidis da pola njih kuka. meni je u sustini svejedno, samo ne volim kada se neko pravi blesav kao njubinho.

mean

Quote from: "clumsy"kao njubinho.

Ljubisa clumsy........Ljubisa :lol:

125

clumsy

Quote from: "mean"
Quote from: "clumsy"kao njubinho.

Ljubisa clumsy........Ljubisa :lol:

125

e jebi ga! :)

ljubisa ce biti :P

El Muerte

Ko god je seo za moju kanturinu viede da ona ne ide iznad 60 PFS-a....a inace radi na 40- 50 tak.
vec sa 50 FPS igra je veoma glatka i uzivancija je igrati, prema tome ne vidim zasto bi se IKO bunio da ogranicenje bude na 91 FPS?!?!!

Sta je sa onim igracima koji imaju loshije mashine?!?!?Zar treba da ih ugrobarimo samo zato sto imamo bolje graficke!??!?
Poenta je pribliziti igrace tako da budu jednaki a ne da napravimo josh veci jaz.
AAA....ne....nema leteceg starta...ajde svi da krenemo od NULE....da svi imamo ISTE USLOVE....pa da vidimo onda ko ce isplivati a kome je framerate davao cistu prednost.

Znaci = 91 :)))))

clumsy

i muerte je ponovo u pravu.  8)   :D

vecina ljudi sto dolazi na server nema cak ni PCI graficke, a kamoli neki duo i ostala svemirska sranja za moj dzep. :)

i ja sam za to da svi budu jednaki. a ne ja dodjem sa 25 fps(dok mi string nije rekao kako mogu vise da stavim) pred njubinha sa 250 fps-a i opali garandom brze od svetlosti :)

to nije u redu.  :roll:

KIKI

91

sto se mene tice nit cu igram bolje ni losije meni svejedno
kako se niste bunili dok niste znali za taj fazon.
mislim da nije fer ako neko ima 200+fps

znaci ja sam za 91 posto moj krs nece vuce preko 91
ok oce ako malo kloknem GPU i dobijem 20fps-a

Alekre

FPS - Frame per Second? kako ja to da izmerim, jer ova moja kanta je starudija, ali, majku joj, kao Mercedes je, radi dan i noc  8)

clumsy

malo guglaj i nacices sve komande u konzoli za CoD

$tring

Quote from: "Alekre"FPS - Frame per Second? kako ja to da izmerim, jer ova moja kanta je starudija, ali, majku joj, kao Mercedes je, radi dan i noc  8)

Napises u konzoli:

/cg_drawFps 1

i pojavice ti se gore FPS

;) ... a ako ne znam ukljuci i lagometar... da vidis kakav ti je ping i kakva ti je veza:

/cg_drawlagometer 1

Alekre

Hvala :) Bas cu da proverim pa cu da vikam ovde kakva je situacija na mom ''Mercedes - Benz'' compu.

Alekre