News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BRINEM SE.....

Started by STEK, February 09, 2009, 11:23:14 PM

Previous topic - Next topic

STEK

Zelim da saznam zasto je cudan neki lag na vasim serverima....i nemoj te da mi kazete da je do kompa .....nije......jer sam juce gazio windows.....daj objasnite....unapred zahvalan u ime svih usera nebeskih.... :hat

SOLID

Quote from: bakitos on February 09, 2009, 11:23:14 PM
Zelim da saznam zasto je cudan neki lag na vasim serverima....i nemoj te da mi kazete da je do kompa .....nije......jer sam juce gazio windows.....daj objasnite....unapred zahvalan u ime svih usera nebeskih.... :hat
Ja tebe ne podrzavam!

Lider

I meni u zadnje vrijeme se javlja sjeckanje na vasim serverima, a nikad ranije nije bilo tako. Iako i nisam bas kompetentan da to kazem posto mi je ping velik uvijek, ali i ranije je bio pa mi nije sjeckalo :wink:

X_ice_X

istina, posljednjih nekoliko dana na bitange serverima se javlja nepodnosljiv lag, koji nije bio do sada.
ping mi je maksimalno 50, tako da nije do neta ili kompa.

SOLID

Quote from: Lider on February 10, 2009, 01:38:47 PM
I meni u zadnje vrijeme se javlja sjeckanje na vasim serverima, a nikad ranije nije bilo tako. Iako i nisam bas kompetentan da to kazem posto mi je ping velik uvijek, ali i ranije je bio pa mi nije sjeckalo :wink:
Kao i tebe!

Podpredsednik

Ja sam pisao o tom problemu jos pre mesec dana, ali mi niko nije verovao, najvise se desava da zalaguje kad pucas u nekog. Primetio sam da je sve vise i vise pocelo to da se desava i kod drugih igraca, vidim na kill cam-u da lagometar poludi kad pucaju na mene!  :scenic

Staljin

Pa da,covik je u pravu,meni ping 150-200,svuda ok,samo na bitangama velik,ko da udaram iz Rusije :). Ili sa serverom nije nesto u redu ili do verat neta

zOn4|Tony

I ja u zadnje vrijeme osijecam nevjerovatan lagg, nije mi do pinga, mozda do kompa ali nevjerujem jer je prije bilo sve normalno. Ako znate sto je u pitanju napisite, iako nikakav lagg me nece sprjeciti da igram na vasim serverima  :) :) :)

TaZa

Meni se desava da metak kasni pola sec do sec i lik nastavi da trci pa ga sastavi na drugom mjestu. ping dobar 40-60 tako da nije do toga...

Podpredsednik

Meni je ping 13 pa mi se isto desava!

wOo3cA

gomila crvenih bandera na lagometru... :(

Podpredsednik

Aj bandere, nego kad pucam na nekog pojavi mi se cela trafo stanica!  :suicide

Staljin

Moje misljenje----lag je 30 posto do servera a ostalih 70 do verat-neta. Sbb je bio bolji.  :doc A ti Zmijo..........znas ti vec sta......    :)

brnjoliki

meni se dešava kad trčim shvatim da ne znam uopšte gde sam pošao i onda gle čuda neko leоi na sred mape a uopšte se tu ne moоe ukopati(što bi on napravio da moоe naravno)što sam nakraju shvatio ko se šteka taj ne laga i sad i ja negde legnem znam kud da legnem(znam kud sam pošao)stignem piti i kavu dok igram tu i tamo nekog i ubijem i nemam razlaga da se оalim na lag!!! :spiteful

Belick

Isto kao i predsedniku desi mi se da kad pucam nekog zalaguje i naravno ubije me

Labello

Pa desava se ako kucate "r_multigpu 1" da laguje kad pucate, bar meni....Ovako nije lose....ali ipak laguje.... :hmm

spdR

Stari serveri su bili mnogo bolji.

$tring

Danas smo sredjivali masinu, pa cemo da vidimo kako sada radi.

STEK

Quote from: string on February 18, 2009, 02:47:22 PM
Danas smo sredjivali masinu, pa cemo da vidimo kako sada radi.
mmmmmmmm nista....i dalje crvene bandere na lagomettru....jer to zbog VELIKOG BRATA sto nam slika pb login.... :spiteful

zOn4|Tony

:computer  ovaka masina il bolja  :) :)

STEK

nemoze covek posteno da beshhaaa od onog laga od servera....daj sredite to ....  :bye2

*SPARTANAC*

Quote from: bakitos on February 19, 2009, 02:26:23 PM
nemoze covek posteno da beshhaaa od onog laga od servera....daj sredite to ....  :bye2
hahaha, sredjeno je, a ti si toliko aktivan na serveru pa nisi primetio! :dummy