News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

SD server!

Started by Labello, February 02, 2009, 07:10:12 PM

Previous topic - Next topic

Labello

String, ti bi mogao da razmislis o tome da ovaj SD server stavis da bude orginal, iz jednostavnog razloga da se izbegnu oni igraci koji prvi put sednu da igraju cod2 i dodju na server, i nerviraju otale igrace time sto se kao izgubljeni setaju po mapi ili stoje na spawn i pucaju u nebo.... :dummy

~LoneWolfs~Extreme

i naravno vrijedanje koje je cesto tu uz sd server, potpisujem :yahoo

ToTo

STEK

Lider

Mislim da to ne bi rjesilo taj problem, imas hrpu novih igraca koji imaju org. key, a isto tako hrpu starih igraca koji su redovno tu bez ogr. key (u tu grupu spadam i ja :)), a nikad me niste vidjeli da nekog prozivam nooobom, lowom, a kamoli da psujem nekome nesto.
Mislim da to nije rjesenje za taj problem, eventualno neko glasanje za kick da se stavi, ma da se i to moze zloupotrebljavati.

BaNaNaMaN

PREDLOG TI JE GLUP !!!... to sto kaze lider to je tacno, sta je to 10 eura za org key to moze svaka budala da priusti toliko para...a i za te "LOW" igrace kako kazete....  kako bi se ti oseco da dojes na server i da te kikaju ljudi , ili da ti se podsmevaju ili zezaju zato sto  drugi  put igras cod2?  ti kad si se rodio znao si da igras cod? :ziveli

Zver

Predlog za prelazak na original se moze jedino zasnovati na vecoj kontroli koju admini imaju nad serverom i nad korisnicima, jer u tom slucaju se ne banuje ip adresa nego se banuje igracev pb guid i ne moze da se vrati na server dok ne kupi novi kljuc koji kosta 10 evra. Priznacete 10 e je puno za jedan kick, sto znaci da bi se korisnici morali striktnije pridzavati pravila bilo bi manje vredjanja, kao i onih likova sto dodju pa opale po nacionalnoj osnovi.

A sto se tice likova koji igraju 1 put cod pa ne znaju, ni njih nece biti, jer onaj ko prvi ukljucuje cod, sigurno nema original, ali kako bi neko naucio da igra ako ne proba. Meni ti likovi uopste ne smetaju jer ipak ovo je public server (a javni server je dozvoljen svim igracima sa dobrim namerama).

Over and Out

tomi11

ma lako za te sto neznaju igrat,nego uzasno me nerviraju pojedinci koji ne znam,recimo na carentanu ne igraju nego se penju po krovovima,ili oni koji ne zele plentat ili ti defusat,nego se cuvaju.

tako da odmah najavljujem da ce takve ubuduce kikat,nema smisla da 30 ljudi igra dok se njih nekoliko zajebava i hebu sve nas ostale u zdrav mozak.

zbog takih i treba smanjit rundu na 2 min,a za ove pocetnike nema problema ,treba pustit ljude i dat im vremena da nauce igrat.sto kaze zver najbitnije da su namjere dobre a sve ostalo je nebitno

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: BaNaNaMaN on February 03, 2009, 01:53:43 PM
PREDLOG TI JE GLUP !!!... to sto kaze lider to je tacno, sta je to 10 eura za org key to moze svaka budala da priusti toliko para...a i za te "LOW" igrace kako kazete....  kako bi se ti oseco da dojes na server i da te kikaju ljudi , ili da ti se podsmevaju ili zezaju zato sto  drugi  put igras cod2?  ti kad si se rodio znao si da igras cod? :ziveli

da frende ali ovako na "crack" serveru ti ga mozes samo kikat..,a na org banas mu cd key i moze se pozdravit sa igranjem jos pogotovo ako je banan na nekom "jacem" serveru koji je streamovan ili tako nesto nece moc vise nista igrat

Lider

Quote from: tomi11 on February 03, 2009, 03:27:40 PM
ma lako za te sto neznaju igrat,nego uzasno me nerviraju pojedinci koji ne znam,recimo na carentanu ne igraju nego se penju po krovovima,ili oni koji ne zele plentat ili ti defusat,nego se cuvaju.

tako da odmah najavljujem da ce takve ubuduce kikat,nema smisla da 30 ljudi igra dok se njih nekoliko zajebava i hebu sve nas ostale u zdrav mozak.

zbog takih i treba smanjit rundu na 2 min,a za ove pocetnike nema problema ,treba pustit ljude i dat im vremena da nauce igrat.sto kaze zver najbitnije da su namjere dobre a sve ostalo je nebitno
Zato smanjite FPS, a ne ovako s 250 jbt. jos malo pa ce na oblake krenuti da se penju. X puta se desilo da me ubiju s nekih krovova gdje mi na pamet ne bi moglo pasti da se neko popne. U ostalom ljudsko oko ne zapaza vise od 70-80 FPS-a tako da je sve iznad toga cisto proseravanje. :wink:

SOLID

Quote from: Lider on February 03, 2009, 06:38:59 PM

Zato smanjite FPS, a ne ovako s 250 jbt. jos malo pa ce na oblake krenuti da se penju. X puta se desilo da me ubiju s nekih krovova gdje mi na pamet ne bi moglo pasti da se neko popne. U ostalom ljudsko oko ne zapaza vise od 70-80 FPS-a tako da je sve iznad toga cisto proseravanje. :wink:

ma 250 bre! :D

Lider

Quote from: SOLID on February 06, 2009, 02:42:20 AM

Pa kad budem imao 333 i ja cu zagovarati 333 :D, do tada cu pokusati da vas sabotiram  :rofl :rofl :hat

STEK

sto se tice tih fps-a....ja sinoc nesto zajebavao graficku htedoh da joj gurnem neki driver...umesto toga ja nadjem neke viruse u direktx 9....i svatim da me je to jebalo vekovima...te nadjox stari dobri direktx 7 i naravno meni COD 2 PROSVETLI....postanem zajeban....i sad posto neki nisu navikli da ja sabijam.... nabedeme da sam citer...i to je moju malenkost razljutilo....posto ne koristim te pilule i ostala sranja...i to me jos BITANGA napadne...kao da mi se to vise neponovi....ccc...ja mislim da se vodi neka hajka na TiT@nS-e....ali mozda se i varam....ocekujem izvinjenje....unapred zahvalan..... :doc                       :hmm                :down :down :down

Zver

Kakva crna hajka na titanse, stek, odnosno srek nemoj da dramis, energy je upisao garand script u konzoli i zbog toga bio banovan nekoliko dana.

STEK

sto je najgore ranije sam bio instaliro cod5 i u njemu je bio direktx9 pa sam ga izbriso sa sve igricu...... :suicide...mislim strasnooo.....i automatski mi ostao 9...i ja naravno svih ovih godina sam mislio da igram na 7.....o bozee
:bad2

BaNaNaMaN

Quote from: Zver on February 06, 2009, 11:42:24 AM
Kakva crna hajka na titanse, stek, odnosno srek nemoj da dramis, energy je upisao garand script u konzoli i zbog toga bio banovan nekoliko dana.
zver, dolazim u subotu da se ti i ja druzimo  :rofl :rofl :rofl :rofl

SOLID

Ma hajka je sigurno! ;D JBT Stek uspeo si u zivotu ako su te prozvali citer   ;D...veruj mi i to je meni odavno smetalo pa kad me neko prozove da sam citer ja krenem u svadju...ali u poslednje vreme mi godi kad kazu da sam citer!
Mozda i ja dodjem zver da  :ziveli :ziveli ako ozdravim  ;D

Zver

Na zalost ja ne mogu da dodjem na zurku, pa se vidimo sledecu zurku na leto (rodjendan bitange servera)

zlenzlla

Quote from: SOLID on February 06, 2009, 02:42:20 AM

Solid, veze ti nemas.  :rofl

hajae

Hmm... Meni je SD server ok jedino cemu samo 1 snip pa stalno svade oko toga ajde neka bar 2-3 budu u timu. Nema razlike izmedu snipa i obicnog kar98k samo nekome je bolje jedno a nekom drugo. Razgledajte to jer ce vam se sigurno povecat broj ljudi^^

~LoneWolfs~Extreme

momak jesi li ti normalan? :o :o :o :o :o :o

Labello

Quote from: Tarix on February 08, 2009, 06:15:48 PM
Hmm... Meni je SD server ok jedino cemu samo 1 snip pa stalno svade oko toga ajde neka bar 2-3 budu u timu. Nema razlike izmedu snipa i obicnog kar98k samo nekome je bolje jedno a nekom drugo. Razgledajte to jer ce vam se sigurno povecat broj ljudi^^
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG :down :down :down :down :down

*SPARTANAC*

Quote from: kopzZz on February 08, 2009, 06:15:48 PM
:dummy
no comment

SOLID

Quote from: *SPARTANAC* on February 09, 2009, 05:15:38 AM
:dummy
no comment
Nemojte ga slusati nije bas bio pri sebi kad je ovo pisao... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

X_ice_X

bit ce bolje... da nema razlike izmedju scope-a i obicnog karabina, ne bi bilo limited SIGURNO... 
da se prihvati tvoj predlog, mislim da bi se SMANJILA igrivost na serveru NA MINIMUM.. svatko bi uzeo snip i ustekao se u SVOJ COSAK... pa ti igraj mile, ako mozes!!!!

APSOLUTNO NE PODRZAVAM OVAJ PRIJEDLOG...

PsiHoman

LoL ovo mora da si bas razmislio cim si ovako nesto napisao a? :-\ :-\ :-\

Belick

Neka ovako ostane da bude do 11... Ali bi trebalo da bude samo org :aug :awm :camper :icon_grrr:

zOn4|Tony

Ma nista nemjenjaj, neka ostane ovako kako je, naravno ako postoji mogucnost da se server prebaci na ORG nek se prebaci. Apsolutno to podrоavam, mislim da bi igra bila puno kvalitetnija, bez humanog naravno...

*SPARTANAC*

Mislim da treba jos malo da se priceka za ORG....
I treba ubediti ove sto nemaju org keyeve da ih kupe...iako igraju 4 fun nije lose da se ima org! :)

SOLID

Dajte neku akciju deljenje besplatnih org key.... :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

spdR

Evo moj prvi post i predlog jedan...Nije potrebno da se prebacuje original,jer bi serveri zjapili prazni.Verujte,to se desavalo sa svakim 'popularnim' pub serverom.Bez ozbira sto vecina ima originale.Ali je potrebno da se neke mape izbace - tipa rhine i slicno...Ostaviti popularne (toujane,carentan,burgundy,matmata,dawnwille) i jos 1-2 i to je to.Npr Decoy i jos neka :)

SOLID

A da li uopste ima vise  od pola ljudi sa org key?!?!?!?!?!
Mozda bi i trebalo prebaciti na servere da budu org i to sto pre(posto ja imam org key :D)....
Samim tim ljudi ce imati veci razlog da kupe org key...
Pozz..

Staljin

ili nek digne jos 1 ali original,more i to,pa cemo vidjet

brnjoliki

ja nemam da platim(org cd key)nisam vam ja za rat.ako neko ima viška para molio bih ga da uplati staljinu za bolesnu prostatu da moоe na lečenje u bangladeš(nije on zbog igre оivčan boli ga ta prostata)klumzi bi išao na liposukciju pa ljudi pokaоite koliko veliko srce imate za ove naše divne(fegete)ljude.p.s.clumsy me stalno vređa i piše mi da puš.. k....!!!!

Belick

jeli spider a sto ne izbace vasu mapu sa bitanga jeli? Ima ovde mnogo ljudi koji vole rhine

Labello

Jao belick pa ti si genije!!!! :scenic
Spider nabrijani da li si ti normalan! Rhine OSTAJE! Belick je tako rekao! :party2 To je njegova mapa!
Sve zemlje pokusavaju da smanje broj pirata, a jedino kao i po obicaju u Srbiji se to izbegava! Kupite originale! :party2

spdR

Ko ti brani da igras tu mapu na waru.Gle,ima ljudi koji vole tu mapu ? Da,naravno.Vas 5% je voli,nas 95 % se nervira zbog nje.

wOo3cA

Quote from: Labello on February 15, 2009, 05:57:54 PM
Jao belick pa ti si genije!!!! :scenic
Spider nabrijani da li si ti normalan! Rhine OSTAJE! Belick je tako rekao! :party2 To je njegova mapa!
Sve zemlje pokusavaju da smanje broj pirata, a jedino kao i po obicaju u Srbiji se to izbegava! Kupite originale! :party2
tako je,puknes 10ak evra i miran si

~LoneWolfs~Extreme

dunt tač rajna,hehe mapa je  dobra,a i smatram da ljudi trebaju znaz igrat sve mape legalne po cb-u.Masu puta igram war i odigram prvu tudu mapu toujan i onda kad stavim rajnu ili neku drugu mapu ekipa izade...pun k mi je tih tuzan playera koji samo toujan znaju igrat ili 4 osnovne naj igranije mape

spdR

E ljudi stavite i Brecourt,pa da bude full paket debilnih mapa :((

wOo3cA

samo izbacite decoy i bice sve ok,ili izbacite neki topic za glasanje pa da vidimo sta cemo..

*SPARTANAC*

Quote from: wOo3cA on February 17, 2009, 11:25:24 PM
samo izbacite decoy i bice sve ok,ili izbacite neki topic za glasanje pa da vidimo sta cemo..
iskreno ja bi pre izbacio CAEN, jer je mapa zesce odvratna....a dzabe stavljamo topic za galsanje kad se svodi sve na 10 registovanih usera koji ce glasati.....

STEK

Quote from: *SPARTANAC* on February 18, 2009, 12:02:00 AM
Quote from: wOo3cA on February 17, 2009, 11:25:24 PM
iskreno ja bi pre izbacio CAEN, jer je mapa zesce odvratna....a dzabe stavljamo topic za galsanje kad se svodi sve na 10 registovanih usera koji ce glasati.....
USERA..... :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

~LoneWolfs~Extreme

zasto pow camp nikad nije dospio na sd? :yahoo :yahoo :yahoo

zOn4|Tony

Ae i mene to pitanje muci :icon_question: :icon_question: :icon_question: :icon_question:

*SPARTANAC*

haha, svi zaboilaze tobruk a kao doalzili bi na powcamp gde ima 100000 coskova za kemp! xD
Al ajde za sam, da vidim bas ko bi igrao tu mapu.

spdR

Na serveru de se masa okuplja,vi drzite retardirane mape...Pa bar ostavite popularne : Matmata,Toujane,Carentan,Dawnwille,Burgundy...izbacite Breakout,Rhine...ostavite DECOY :D

SOLID

Tobruk je extra mapa  ;D
A voleo bi da stavite sve mape koje su po CB.....
Recimo taj powcamp, ne bi ga dzabe ubacili na CB......sigurno ima nesto dobro u tome! :D
Pozz...

:hat

spdR

Kazem ja lepo,ubacite i Brecourt i on je na cbu !

SOLID

Quote from: sp1deR on February 18, 2009, 11:43:01 AM
Kazem ja lepo,ubacite i Brecourt i on je na cbu !

Daj listu mapa koje su na CB-u .... posto veze nemam ... ipak sam samo low+  ;D

zOn4|Tony

istina :) :wink: :) :wink: hahah salim se.....

X_ice_X

Quote from: SOLID on February 18, 2009, 10:53:29 AM
Tobruk je extra mapa  ;D
A voleo bi da stavite sve mape koje su po CB.....
Recimo taj powcamp, ne bi ga dzabe ubacili na CB......sigurno ima nesto dobro u tome! :D
Pozz...

:hat

moguce da je extra mapa na CB-U, kada se igraju warovi, kada je sve organizirano... ali na publicu bi bila druga prica, IAKO JA SAM ZA DA SE UBACI, PA CEMO VIDJETI

spdR

Dignite jos jedan server sa custom mapama pa nek uzivaju oni koji hoce :)
by the way,evo lista mapa sa cba
mp_brecourt
mp_breakout (Villers-Bocage,France)
mp_burgundy
mp_carentan
mp_dawnville (St.Mere Eglise,France)
mp_decoy (El Alamein,Egypt)
mp_downtown (Moscow,Russia)
mp_farmhouse (Beltot,France)
mp_harbor (Rostov,Russia)
mp_leningrad
mp_matmata
mp_powcamp
mp_railyard (Stalingrad,Russia)
mp_rhine (Wallendar,Germany)
mp_tobruk
mp_toujane
mp_trainstation (Caen,France)

E sad vi meni recite koji normalan covek bi stavio sve offical sa cba ? Ja bi ove : burgundy,carentan,dawnville,decoy,matmata,toujane,tobruk (ok je mapa) i jednu rusku : leningrad ili harbor,svejedno...

PsiHoman

Quote from: sp1deR on February 19, 2009, 12:14:40 PM
mp_brecourt
mp_burgundy
mp_carentan
mp_leningrad
mp_matmata
mp_powcamp
mp_rhine
mp_tobruk
mp_toujane

E sad vi meni recite koji normalan covek bi stavio sve offical sa cba ? Ja bi ove : burgundy,carentan,dawnville,decoy,matmata,toujane,tobruk (ok je mapa) i jednu rusku : leningrad ili harbor,svejedno...
Potpisujem!!!

spdR

Zaboravih da napisem da je mp_rhine WALLENDAR,pa sam to ispravio tacnije dodao :D

Belick

Moj predlog za sd je da bude org i da kao na garage ima glasanje na kraju mape :D

SOLID

Quote from: belick!:) on March 02, 2009, 10:03:34 AM
Moj predlog za sd je da bude org i da kao na garage ima glasanje na kraju mape :D
To mozda i nije tako lose, ali mislim da mozda nije moguce...ili se varam?!?!
Quote from: PsiHoman on March 01, 2009, 04:56:08 PM
mp_brecourt
mp_burgundy
mp_carentan
mp_leningrad
mp_matmata
mp_powcamp
mp_rhine
mp_tobruk
mp_toujane

Potpisujem!!!

A recimo igras CB, i neki klan trazi kao svoju mapu(brecourt, Stalingrad ....) i sta ti ces otici sa war-a???
Pozz  :rnr

-------------------------------------

VIP.er

Pa posto u samom challengeu postave svoju mapu,ukoliko stave neku od glupavih mapa,ti ih samo odbijes. Prosto.

SOLID

Quote from: VIP.er on March 02, 2009, 02:15:44 PM
Pa posto u samom challengeu postave svoju mapu,ukoliko stave neku od glupavih mapa,ti ih samo odbijes. Prosto.
Ebes ti to! Meni licno je sve jedno koja ce mapa biti pa makar izgubili s nulom!
To jest uopste nije profesionalno! :D Iako nisam pro...  :cray

spdR

Pa da,rece ti viper.Sigurno da necu da se pucam sa likovima koji su za svoju mapu uzeli Moskvu ili Brecourt ? Odbijes challenge,ili ako si glup acceptas im a da su izabrali "hide map choice untill ch is accepted"...

Zver

Pa u cemu je poenta, te sve mape su official na cb, to sto nisi prihvatio challenge znaci da ne znas da igras tu mapu, i sta sad, zar svi moraju da igraju jebeni toujane, burg???

spdR

Ne moraju svi,ali cu ja igrati...Mislim igracu sve mape sem tih par :) BTW ae ljudi idite na helpdesk i procitajte moj posT !!!

Zver

Pa u tome je i stvar, neces igrati tih par OFICIJALNIH MAPA a zapitaj se zasto >>>> ZATO STO NE ZNAS DA IH IGRAS i znas da ces izgubiti na njima, serem se ja na tu filozofiju.

TaZa

Ma sranje potpuno .. muka mi je od toujane and rifle only likova i svih tih usranih mapa koje igraju 153 puta dnevno a seru kao ne valja rusija ne valja nista! Primjeticete da ima likova koji 3 puta dnevno prvi put u zivotu igraju tobruk :rofl ... sve komplexi i statsi...

SOLID

Quote from: Zver on March 02, 2009, 05:19:40 PM
Pa u tome je i stvar, neces igrati tih par OFICIJALNIH MAPA a zapitaj se zasto >>>> ZATO STO NE ZNAS DA IH IGRAS i znas da ces izgubiti na njima, serem se ja na tu filozofiju.
Quote from: TaZa on March 02, 2009, 05:52:54 PM
  Ma sranje potpuno .. muka mi je od toujane and rifle only likova i svih tih usranih mapa koje igraju 153 puta dnevno a seru kao ne valja rusija ne valja nista! Primjeticete da ima likova koji 3 puta dnevno prvi put u zivotu igraju tobruk :rofl ... sve komplexi i statsi...
Ovo potpisujem!  :rock3

Lider

Al bas kad na SD-u vidim Toujane muka mi bude, na CTF i kako tako ali vamo... To je sve na pamet nauceno, gdje da stane, gdje da puca i kad je dim... Ne znam sta je zanmljivo kad je tako na pamet nauceno... k'o botovi.

dexnsk

Sta mislite da se ubaci na server mp_bridge to je jedna od retkih mapa na kojoj nemci trebaju ta plantaju + mapa je exstra evo vam i link pa je skinite i pogledajte http://files.filefront.com/COD2+Map+mp+bridge/;6148626;/fileinfo.html

spdR

@Zver,po tebi ja treba da igram Moskvu ??? Daj molim te....Ili ako ne igram,to znaci da ne znam ? Ne,nego da je ne volim.

dexnsk

mp_brecourt
mp_burgundy
mp_carentan
mp_leningrad
mp_matmata
mp_powcamp
mp_rhine (Wallendar,Germany)
mp_tobruk
mp_toujane

Moj predlog je da se stavi na glasanje i da se izaberu 5 klasicnih mapa + da se doda makar 3 neke nove mape, i tako na od 3 do 4 meseci ponovo da se glasa i da se izaberu nove mape  i tako iznova i iznaova.

spdR

Ovo sto dex kaze je dobra ideja.Jedino ne znam jesi mislio 2-3 nove CUSTOM mape,ili STOCK mape ? Ako su custom,onda po meni bolje ne :D Al inace u svemu ostalom se slazem...

$tring

Slazem se da ima glupavih mapa za SD, i jednostavno su lose napravljene (iako su na CB). Tobruk to nije, Breakout nije, Rhine nije.... Glupava je Leningrad ako ste ikada probali. To jeste glupavo, a ove gore navedene samo ne znate da igrate kako treba i ne igraju je klinci koji se ne skidaju sa toujane, carentan, matmata... Da li neko moze da mi objasni zasto je RHINE ili BREAKOUT glupava mapa? Ali sa argumentima da objasni. Sta je to lose na tim mapama (osim sto niste naucili svaki nade sa youtube-a)? MIslim btw, da su ovde dve mape daleko bole od Stalingrad-a koji se isto tako masovno igra.

dexnsk

Quote from: string on March 10, 2009, 12:44:48 PM
Slazem se da ima glupavih mapa za SD, i jednostavno su lose napravljene (iako su na CB). Tobruk to nije, Breakout nije, Rhine nije.... Glupava je Leningrad ako ste ikada probali. To jeste glupavo, a ove gore navedene samo ne znate da igrate kako treba i ne igraju je klinci koji se ne skidaju sa toujane, carentan, matmata... Da li neko moze da mi objasni zasto je RHINE ili BREAKOUT glupava mapa? Ali sa argumentima da objasni. Sta je to lose na tim mapama (osim sto niste naucili svaki nade sa youtube-a)? MIslim btw, da su ovde dve mape daleko bole od Stalingrad-a koji se isto tako masovno igra.
Meni je rhine jedna od  omiljenih mapa dok su mi toujane i matmata glupe do bola jer se igraju napamet.

spdR

Rhine je glupa jer ima previse pozicija za kamp....Nisam dosao na public da bi me neki panj sa mp 44 sacekao na nekom uber-camperskom mestu...Bar ja tako mislim.
A Breakout je mapa sa isto puno kampa,ma da moze proci...Rhine mi se licno gadi kada je vidim...EEE sad jedno pitanje...STA FALI BREACORTU ? Eto i odgovor - kao i ove 2 mape gore,nisu IGRIVE.

tnt74

Quote from: sp1deR on March 10, 2009, 03:58:44 PM
Rhine je glupa jer ima previse pozicija za kamp....Nisam dosao na public da bi me neki panj sa mp 44 sacekao na nekom uber-camperskom mestu...Bar ja tako mislim.
A Breakout je mapa sa isto puno kampa,ma da moze proci...Rhine mi se licno gadi kada je vidim...EEE sad jedno pitanje...STA FALI BREACORTU ? Eto i odgovor - kao i ove 2 mape gore,nisu IGRIVE.
Pa ako tako gledas i na carentanu se kampuje strasno,burg slicno itd. za to sam da se serv osvezi sa novim mapama bridge prvenstveno i nekim drugim mapama,jer posle nekoliko dana pocinje da biva monotono jer igra neka stalna ekipa i naucis gde se ko krece,kampa,rusha,baca bombe itd.Cak sam i za to da ako je moguce da se postavi mod da jednu mapu igramo sd,drugu hq,pa ctf,dm,tdm i sve tako u krug mislim da bi mnogo bilo interensantnije,npr bridge je  na only rifle mapa stravicno dobra(stvar ukusa,ali za mene je super)

spdR

TNT poenta mog posta nije da kazem da nema na carentanu campa.Ali  je igriva mapa,lepo je zamisljena i ima smisla...Rhine to definitivno nema.Ali opet,stvar ukusa.

dexnsk

ded4

I Bitange, sta bi na kraju, posle svih ovih glupavih raspravljanja, da li ce SD server biti original ili nece???  :doc

Zver

Kazes da je stvar ukusa, ali ti na cb kada te neko izazove sa tom mapom ipak neces prihvatiti izazov jer je mapa "uber kamperska",  a ti je u stvar ne znas igrati i imas 80% sanse da izgubis war zbog nje.

To meni vise lici na racunicu nego na pricu dosadna ili mapa bez smisla.....

Po meni je prava procena skilla jednog tima bas u improvizaciji, bilo bi dobro da se na takmicenjima igraju samo i iskljucivo NOVE mape koje jos niko nije igrao, pa da vidimo ko to ustvari nije kao neki "knjiski moljac" ucio svaku granatu kako i gde se baca. A ovako, ovaj sd je smesan ako neko nece da prihvati mapu samo zato sto ne zna da je igra.

ded4

jel video neko od bitangi sta sam pitao? :doc :doc :doc :doc

wOo3cA

ewo predlog od mene za admine servera...lepo recite da svi koji oce da igraju na original S&D serveru da kupe keyeve to tad i tad...(npr. 1.maj) i od tad stavite da server bude original...

$tring

Quote from: ded4 on March 12, 2009, 12:16:21 AM

Kao sto vidis niko od admina nije pokrenuo ovu temu. Kada budemo odlucili da prebacimo SD na original - to cemo i uraditi, a predhodno vas obavestiti.

wOo3cA

Quote from: string on March 12, 2009, 01:47:05 AM
Quote from: ded4 on March 12, 2009, 12:16:21 AM

Kao sto vidis niko od admina nije pokrenuo ovu temu. Kada budemo odlucili da prebacimo SD na original - to cemo i uraditi, a predhodno vas obavestiti.
weeeeeeeee,sto pre to bolje  ;D

~LoneWolfs~Extreme

Ljudi kako ne razumijete ako bitange prebace sve servere na org izgubit ce posjecenost za minimalno 60%,evo vam primjera za 7th division servere mozda ih znate po onim oruzjima za cod4...prebacili su na org, taj server koji je bio pun non-stop sad ima jedva 6 igraca,a njihov zombie mode gdje se igralo 30 vs 30 sad broji 10 igraca:) ipak smo tu radi zabave,ja se slazem da jedan server treba dignut org, ali sve nikako.

spdR

@Extreme
Totalno si u pravu ! Tako je bilo sa svim serverima,ne vidim zasto bi bitange bili izuzetak...Rabbits klan (!_!) cod4 server je uvek brojao 28/28 igraca,kada je prebacen na org nije ih bilo 5 nikad a vecina je imala originale.Posle je vracen na cracked.Tako ce biti i ovde,ako vec nesto radite,bolje da dignete jedan org i da ostavite ovaj cracked...Po meni :)

*SPARTANAC*

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on March 13, 2009, 12:31:34 AM
Ljudi kako ne razumijete ako bitange prebace sve servere na org izgubit ce posjecenost za minimalno 60%,evo vam primjera za 7th division servere mozda ih znate po onim oruzjima za cod4...prebacili su na org, taj server koji je bio pun non-stop sad ima jedva 6 igraca,a njihov zombie mode gdje se igralo 30 vs 30 sad broji 10 igraca:) ipak smo tu radi zabave,ja se slazem da jedan server treba dignut org, ali sve nikako.
A od tih 60% je 5-10% citeri 10-20% skiptasi i ostatak koji igra 4 fun i nece da odvoje pare za CD key.
Mada meni sve jedno....meni odgovara da bude na cracked 4ever ako vi tako hocete :)

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: *SPARTANAC* on March 15, 2009, 02:02:44 PM
A od tih 60% je 5-10% citeri 10-20% skiptasi i ostatak koji igra 4 fun i nece da odvoje pare za CD key.
Mada meni sve jedno....meni odgovara da bude na cracked 4ever ako vi tako hocete :)

ajd fala bogu da se ja i spartanac u necem slazemo hahahaa

*SPARTANAC*

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on March 22, 2009, 07:02:14 PM
Quote from: *SPARTANAC* on March 15, 2009, 02:02:44 PM

ajd fala bogu da se ja i spartanac u necem slazemo hahahaa
:rofl

spdR

A realno majo,i retardirano je da kupis org key ako mislis da igras samo na org bitangama....

spdR

Znam da je OFF,al kakve veze ima shiki sa tim ?  :shok
@Topic
Najavice to bitange kada budu prebacivali...Tkd ja bar mislim da niko ne mora da se brine :)

$tring

Quote from: malamaja13 on March 26, 2009, 08:56:54 PM
e pa shiki ima velike veze sa tim...reko nam je ćale da će da nam kupi org samo ako on popravi ocene u shkoli...

Kakve to veze sa tobom ima? :) Neka kupi tebi...

Lider

Quote from: malamaja13 on March 26, 2009, 08:56:54 PM
e pa shiki ima velike veze sa tim...reko nam je ćale da će da nam kupi org samo ako on popravi ocene u shkoli...
:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

*SPARTANAC*

e crna majo, kako te muci taj tvoj brat... :rofl

spdR

Sta da ti kazem,odreci ga se... :D

* ThE JoKER *

Funkerman

Ne valja ovo sa povecanem broja igraca,stvarno je previse ..pogotovo npr. na Burgu onoliko ljudi da igra... :icon_grrr: :icon_grrr: :scenic

$tring

Quote from: Funkerman on May 15, 2009, 05:57:44 PM
Ne valja ovo sa povecanem broja igraca,stvarno je previse ..pogotovo npr. na Burgu onoliko ljudi da igra... :icon_grrr: :icon_grrr: :scenic

Meni je 7v7 za public odlicno... ali 15v15 ............. uzas.

Funkerman

Quote from: string on May 22, 2009, 11:54:06 AM
Quote from: Funkerman on May 15, 2009, 05:57:44 PM

Meni je 7v7 za public odlicno... ali 15v15 ............. uzas.

Maximalno 10v10

spdR

i ja najvise volim 7v7 :) ne previse,ne premalo...
15 v15 je smesno jer uvek bude neko ko digne trojicu bombom ;S