News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Evo najzad nove pesme

Started by BezobraznaDeca, January 31, 2009, 01:16:50 AM

Previous topic - Next topic

kako ocenjujete pesmu?

1
2
3
4
5

*SPARTANAC*

KO bre da pusi kurac?!?!?! Jebem ti rep kad na kraju opsujes sve koji ga odslusaju! :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick:

BezobraznaDeca

Cela pesma GOVORI o EUnet clanu....niko ne pljuje SLUSAOCE nego pljujemo EUnet Clan...tako da nemoj da se LOZIS....ponovo odslusaj pesmu pa skontaj o cemu se govori....

*SPARTANAC*

Hmmm ovako ide taj deo: I ZATO MOGU KUR** (da me opet neko ne cinkari kod admina) DA NAM PUSE SVI JER OVO PRAVE BEZOBRAZNA DECA MC! :hmm sto onda nerece "....i zato eunet..." !!!
Nauci da pises tekst pa se lozi sa pesmom, ona prva pesma je stvarno dobra, i ova druga je super (ako izuzmemo ovo njesra na kraju!)

BezobraznaDeca

Ok to je vise neko nase predstavljanje ne shvatajte to licno!
Ej zezamo se samo! ZAR NE?   :wah

Uradicemo onu Chunkyjevu pesmu (ako nam dozvoljava) imamo jos par ideja ali nece vise biti uvredljivih stvari.
Morali smo da prokomentarisemo ono sto Maki radi sad je DOSTA sa time IDEMO DALJE!!!!

ako neko ima neke ideje ili hoce da ucestvuje u radu moze da se pridruzi Cultu BezobraznaDecaMC na Xfire.
Prihvatamo sve dobre ideje.

>>BDMC<<

BezobraznaDeca

Vidim da ocene nisu samo 1 ili 5 ima razlicitih pa bi zamolio da kazete sta vam se nesvidja.
SPARTANAC je rekao sto mu cenimo sad nek ostali isto ostave komentar da znamo sta da menjamo.

>>BDMC<<

wOo3cA

ded4

Dobra pesma, a i lepo karakterise MaKiDaNcEra, kad gubi!!!  Samo tako nastavite...

Lesaa

Pesma vam je krajne smesna i glupa! i samo se pitam koji idiot je ovo smislio! :-[ bolje momci vezbajte malo vise cod a malo manje skripte koristite jer vam ove pesme neidi bas! pre bih vam preporucio ovo da uradite  :suicide
a ti deda nemoj mnogo da kenjas i da se mnogo ulizujes jer i dobro sam znas da si ti uvek kenjao kako neko ima skripte i uvek si se prvi bunio da ga izbacimo sa servera zato cuti bolje!

BezobraznaDeca

Tako Tako samo sto vise materijala za novu pesmu.

Nadam se da ce lessa da dobije vakcinu protiv BESA :icon_grrr:

Pozz svima >>BDMC<<

Stefan

nije mi jasno kako nemate pametnija posla nego da se mlatite nekim glupostima! Vi ljudi snimate pesmu!!! Ne mogu da verujem!

Mykel

Samo naprd momci ili je bolje da kazem deco i to bezobrazna,  :D  Radite ono sto volite to je poenta. Uzivajte. Nadam se da ce od vas biti nesto jednog dana.

kordoba

Dajem 5 iako ni u ludilu ne slusam ovakve stvari...
Medjutim, jako dobro mi je poznato koliko je potrebno rada i vremena da se bilo koja pesma snimi, makar bila i ovakvog "kvaliteta"...
Samo radite, jer su ukusi razliciti i ne postoji taj koji moze na prva slusanja sa sigurnoscu da kaze dali je nesto "hit" ili nije...  :hat

BezobraznaDeca

Hvala. Nadamo se da hocemo, doslo je do male svadje u okviru grupe ali bice to sredjeno pa nastavljamo.