News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

GUID

Started by durd3n, January 12, 2009, 04:40:16 AM

Previous topic - Next topic

durd3n

Za one koji ne znaju (spartanac) na crack serveru ne moze da se vidi pravi guid  :D.
Uglavnom ispisuje razlicite koji nemaju veze sa pravim guidom....
Moras da proveris guid na original serveru ... :rofl
:doc : :computer

domohomo

istina, master server ne radi kako treba na crack serveru...... a ponekad neradi ni na originalnom pa treba pricekati...

*SPARTANAC*

MA STA JE OVO BRE SA VAMA!
Znam da se uzima na orginalu, ako hoces pokazacu ti svoj slucaju najmanji problem!!!!!!

sardax

Ako Vam se na cracked serveru pokaze tocan guid, to je cista slucajnost.
Zato, samo su original serveri mjerodavni, koji su usput i streamani.

*SPARTANAC*

Jel se vi svi trudite da me ubetite da sam ja glup ili vi pricate nevezano od mene.
evo jos jednom da ponovimo: Uvek uzimam na ORGu i uvek streemanom!
Pogledajte slike, oba SSa su uzeta sa jednim kljucem na 2 razlicita servera (neki put i na istom serveru imam 2 razlicita guida)!
uostalom "poraz" od i zone, cista komedija, a i drugi razlog sad ispada da je neko fejko moje ime a ja sam preko rcon toola menjao mape kako to obajsanjavate, al ajde pravila us pravila!

Zver

A samo mi reci spartanac od kad znas za taj problem sa duplim guidom?

sardax

SPARTANAC, na te dvije slike sta si stavio, imas isti GUID.
Na CBu ti guid ne valja :)

Kako i nize slike pokazuju, taj tvoj guid koji imas na tim serverima (72ac3a70) je pb_guid koji je OK i koji ima svoj log, a taj guid koji imas na CBu je guid od CRACKED key-a ili servera, te je nepostojeci na LOGu od GV-a. Dakle, ako odigras CB war, automatski gubi tvoja ekipa =)

Prema ovome, ti si igrao war, nije nitko fake-a, a tamo di si prijavio guid-e, tamo editiraj. Trebali bi dobiti taj war po svim pravilima.

ISPRAVAN GUID

NEPOSTOJECI GUID

*SPARTANAC*

Hmmm od skoro sam to zapazio tj. ima sigurno 2 meseca, al prilicno je skoro za mene jer vec 2 meseca ne igram CB.

Sardax opet ne kontam to sa keyem, sad uzimam opet nov, ako opet budme imao problema sa ovim odna stvarno :-\

Tony Narednik SRB

Takodje i meni kao i igracu Bitangi se desilo da sam imao drugaciji guid od prijavljenog. postoji i noko objasnjenje za to, naime dok sam na serveru imam pb guid:0ec93b82 http://www.xfire.com/profile/318073/ (pogledajte ss 1) a kada samo udjem preko ikonice (Call of Duty(R) 2 Multiplayer) u igru a ne na neki server onda imam pb guid:913ca4c6 http://www.xfire.com/profile/318073/. (pogledajte ss 2) Isto se moglo desiti i igracu iz //bitange// klana da je dao guid koji je izvadio kada nije bio na serveru.         Ja sam org key uzeo neposredno pred turnir (da bi mogao da ucestvujem na turniru) i nisam znao kako da pogleda guid.

sardax

@ SPARTANAC

- nemas zasto kupovati novi key. Tvoj key je uredu, samo si na CB dodao guid koji nevalja, odnosno, dodao si guid koji ti se pojavio na nekom cracked serveru.
- pogledaj tu sliku sta sam stavio, key ti je ok, log je uredan i eto. Samo na CBu to promijeni i igraj s tim keyem.

@ Tony Narednik SRB

- Sigurno dosta igrate po cracked serverima, pa Vam se zato to javlja.
- ono sta je potrebno i pozeljno napraviti prije svakog wara, ali kada se 10 ljudi spoji na server, to je restartati PB i skripte, te onda nebi trebalo biti problema.

Ovo Vam nema veze sa keyevima, vec iskljucivo sa serverima na kojima igrate, a josh ako su cracked, ... eto ti sra***nja :)

*SPARTANAC*

Znaci da ne komentarisem....ma meni krivo samo sto se ovi bunili da su elpo rekli nisu bili u redu guidovi odma u startu pa i da nesto preduzmemo ovako ja nisam imao pojma o guidu, a drgugo GUIDOVI SE UZIMAJU NA POCETKU ME CA A NE U RUP MODU!!! tako da ako sledimo CB pravila ni i zona nije u pravu, zato sto dok mi ne rupamo "nisamo se slozili sa pravilima servera" al da ne pravimo frku dalje....
sredicemo to valjda nekako!

sardax

Gle, bez obzira na pravila, to treba prominiti i trebao bi Vam se pisati WIN.
Naime, ocito je da nitko nije fake-ao ili slicno. Jednostavno, ti si u prijavi GUID-a na CBu stavio krivi GUID. Jasno je da si ti igrao war i :gg:.

Nista, ako I-Zona nema nis protiv, jer, izgubili su war posteno, da se bitangama pisu +3 boda.
moje misljenje, nhf nikome.

STEK

umesto da se puckate....vi se svadjate oko yebenog guida....pa mislim stvarno.....upropastice te turnir..... :drinks2