News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Sheshiri

Started by Belick, January 09, 2009, 01:23:51 AM

Previous topic - Next topic

Belick

evo ovo pricam ja sam mislio da ce te staviti po shesirima, jer je moglo u jednu grupu bitange, maw...

d1lo

Zver

Nema smisla, jer jednostavno ne poznajemo dobro sve klanove koji su se prijavili da bismo znali za sigurno koliko je ko jak, ovo je bilo cisto random izvlacenje.

panther

ma lagano je odredit jacinu al et...ova prva grupa je smijesna u odnosu na ostale jer teh bowned i pimepkii u istoj grupi... to je smijesno

Zver

ne razumem, zasto je to smesno, videli ste izvlacenje, nije namesteno da mi budemo u najslabijoj grupi, sta sad nije u redu ???

panther

ma uredu je sve....nije namjesteno al ovo je dobar prijedlog za iduci cup... da se naprave jakosne skupine pa izvlacenje.....
( 4 najjaca klana pa svaki u jednu grupu, pa druga 4 najjaca pa opet svaki u jednu... )

STEK

nije ti ovo liga sampiona.......zali se uefi :dummy :dummy :dummy :dummy :dummy :dummy :dummy :dummy :dummy

$tring

Mislim da je ovo bilo fer, pa kako je kome upalo...

STEK

hteo bi da pitam nesto......sto se tice pracenje meceva.....ne bi bilo lose da moze uzivo da se gleda.....mozete slobodno da prijavite meceve na hltv i on ce mozda da vam srede to.....jer znam da oni rade counter strike....ali ne znam  da li ce moci cod 2...tak oda ako imate vise vremena pa vidite....unapred zahvalan.....nadam se da ste nekad pratili neki mec na cs......i da znate o cemu pricam :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat :hat

panther

sad i ja tebi mogu dat isti odgovor ko sto si ti dao meni ---- nije ti ovo liga sampiona...

STEK

veze ti nemas.......useru nebeski...... :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo

STEK

$tring

Koliko vidim oni samo CS rade...

STEK

e do djavola........... :suicide