IZABRANIH 16 TIMOVA ZA NASTUP NA VWL '09

Started by Zver, January 03, 2009, 02:10:55 PM

Previous topic - Next topic

Zver

Grupe ce biti objavljene uskoro.

Timovi  izabrani da sudjeluju u VeratNet Winter League su sljedeci:

PIMPEKiii
ptsp ( 1 squad )
Masters At Work
Tarantula Clan
TEH.BOWNED
RIP
DIAMOND
Lone Wolfs
Trojan FUN
premade
RELOAD
RAGE
outlaws
SRB    
I ZONA
BITANGE

Izvinjavamo se ostalima koji su se prijavili a nisu izabrani, razlozi su sljedeci:

-Prioritet imaju klanovi koji su aktivni na nasim serverima.
-Nepotpune prijave.
-I na kraju licni izbor bitangi.

Od timova koji sudjeluju ocekuje se da ce aktivno sudjelovati u ligi i kulturno se ponasati. Prostacenje nije dozvoljeno, kao ni odustajanje. Liga je zamisljena da bude probno/zabavnog karaktera, nagrade su zahvalnica na ucestvovanju.
Ukoliko se klanovi budu pridrzavali pravila, moci ce ucestvovati na sljedecim turnirima organizovanih s nase strane, koji ce biti bogatiji na nagradama, savrseniji u sistemu takmicenja i kvalitetniji po jacini i broju timova.

Ukoliko neki klan slucajno zeli odustati,sada je vrijeme da to objavi putem foruma.

Lideri klanova koji ucestvuju i WA (a ostali igraci ako zele) ocekuje se da join grupu na xfire:
http://www.xfire.com/clans/vwl2009/

Za sve informacije imate forum, ili xfire kontakti:
7sani7
zverso

hejzy

mislim da niste fer odabrali klanove ali hf...
moj klan kao 3 prijavljen sa potpunom prijavom nije primljen, ja ne znam zasto je to tako...
također i DOW koji je bio jedan od cjenjenijih klanova na codHR sceni nije primljen...   GL

MDSS

Svaka cast momci i svaka cast momcima koji su uspeli da upadnu u ligi zelim svima puno srece i fer igre tokom celog turnira HF and GH all!!!

a za bitange ako bude zatrebao nekad sudija sa CB slobodno mi javite tu sam za sve da se pomogne sorry sto nisam bio tu kad ste igrali na CB imao sam nekih problema pa tako ako bude opet nekih turnira za CB tu sam sigurno!!!

Zver

Klanovi koji  nisu  primljeni na turnir, nisu primljeni samo zbog nedostatka slotova. Potrudicemo se da za sledeci turnir otvorimo vise mesta, odvojimo vise admina i posvetimo vise vremena, svi koji su na ovom turniru ostali osteceni, njihova prijava na sledecem turniru ce biti uzeta u obzir sa prioritetom.

Sry Guys

vas bitange staff

hejzy

dobro, a sta je onda sa #fLight-om?
ima li ikakav razlog osim sto nemamo web?
ako pogledate članove klana to su svi manje vise poznatiji ljudi na codHR sceni..
brainzy(Nikon-team),aerzy(eTigers),battery(merc$),kopzy(CW),putnik(poznatiji u cod4)

panther

po meni si ti upravo naveo razlog sto ste odbijeni a to je da vi uopste niste klan nego mix....

Al_Capone

Quote from: hejzy on January 03, 2009, 03:12:11 PM
dobro, a sta je onda sa #fLight-om?
ima li ikakav razlog osim sto nemamo web?
ako pogledate članove klana to su svi manje vise poznatiji ljudi na codHR sceni..
brainzy(Nikon-team),aerzy(eTigers),battery(merc$),kopzy(CW),putnik(poznatiji u cod4)

Nedostajao vam je xfire link klana i cb link klana, pa je pretpostavka bila da ste se okupili samo radi ovog turnira. Prednost naravno ima klan a ne neki mix, ma koliko oni poznati i jaki bili.
Nije to nista licno,te nemojte shvatiti tako, cilj je okupiti timove dobre,jake postene da zabava bude zagarantovana i borba dobra.

saNkt

$tring

Hej,hej,hej... nema razloga za ljutnju.  :this  Ni jedan klan nije odbacen iz nekog posebnog razloga, niti se bilo kojem klanu ista zamera. Prosto je turnir zamisljen sa 16 timova, a prijavilo se preko 20. Naravno da je neko morao biti izostavljen. Sledeci turnir ce biti svakako veci i obuhvatice verovatno i CTF. Tako da ljudi, hvala vam svima na prijavi i vidimo se na sledecem turniru.

Klanovi koji nisu primljeni u prvom krugu ostaju rezerva u slucaju da neko odustane. Tako da ste svi jos uvek u igri.

Peace.  :hat

$tring

Quote from: MaKiDaNcEr on January 03, 2009, 02:54:36 PM
Svaka cast momci i svaka cast momcima koji su uspeli da upadnu u ligi zelim svima puno srece i fer igre tokom celog turnira HF and GH all!!!

a za bitange ako bude zatrebao nekad sudija sa CB slobodno mi javite tu sam za sve da se pomogne sorry sto nisam bio tu kad ste igrali na CB imao sam nekih problema pa tako ako bude opet nekih turnira za CB tu sam sigurno!!!

Hvala na podrsci, racunamo na tebe!  :happy