News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Pomozite

Started by Garix, December 24, 2008, 11:06:42 PM

Previous topic - Next topic

Garix

Pozdrav svima!Nov sam na ovom forumu.Potrebna mi je pomoc u vezi COD WAW.Naime,kad pokrenem igru i krenem u solo kampanju,nigde mi ne pise "next",kao sto je bilo u ranijim delovima.Tako da ne mogu ni da igram.Moze li neko da mi pomogne oko ovoga?Hvala vam unapred.

neša profi

Zdravo, ja imam isti problem sa startovanjem CofD 5 da li si resio problem ?
Srećna nova godina svima !           :ziveli

$tring

Ja ne mogu da pokrenem COD5. Krene i nakon toga mi izbaci onaj cuveni prozor sa 'Don't sent' .... Ne znam sta je. A ovo sto vi pitate je verovatno neki drugi problem. Jel uspete da startujete igru?

Podpredsednik

Mislim da imas los crack! :)

VIP.er

Gorane desavalo mi se isto sto i tebi. Posle prve instalacije. I druge. E nakon 3. instalacije radilo je normalno. Ne znam o cemu se radi. A isti dvd sam dao i dvojici drugova, jednom je normalno radilo iz prve,a drugom nije xtelo ni  posle 5. instalacije,pa i dalje ne moze da igra. Stvarno nemam pojma sta se desava. Do configa nije,jer obojica imaju slabiji config on mene.

$tring

Quote from: VIP.er on January 07, 2009, 07:13:48 PM
Gorane desavalo mi se isto sto i tebi. Posle prve instalacije. I druge. E nakon 3. instalacije radilo je normalno. Ne znam o cemu se radi. A isti dvd sam dao i dvojici drugova, jednom je normalno radilo iz prve,a drugom nije xtelo ni  posle 5. instalacije,pa i dalje ne moze da igra. Stvarno nemam pojma sta se desava. Do configa nije,jer obojica imaju slabiji config on mene.

Hmmmm .. kada kazes instalacija mislis li na 'windows'?  :cray

VIP.er

Ma ne,instalacija igre.

neša profi

Evo resenja koja su meni pomogla :
Da bi mi igra uopste krenula morao sam da iskljucim modem- system properties/Hardware/Device Manager/Unimodem Full-Duplex Audio Device ( postaviti na disabled).
Glupost koja mi je resila da mogu da igram Solo je samo iskljucivanje interneta.
Nadam se da ce ovo pomoci jos nekom

ALL

Pozdrav svima. Molim malo pomoci, posto sam nevest  :|| Kada hocu da pokrenem COD WAW, javlja mi: ERROR DURING INITALIZATIO: UNHANDLED EXCEPTION CAUGHT. Ako moze neko da mi pomogne. Unapred hvala :hat

GuRuGeoRge

Quote from: ALL on February 15, 2009, 01:41:11 PM
Pozdrav svima. Molim malo pomoci, posto sam nevest  :|| Kada hocu da pokrenem COD WAW, javlja mi: ERROR DURING INITALIZATIO: UNHANDLED EXCEPTION CAUGHT. Ako moze neko da mi pomogne. Unapred hvala :hat

QuoteProblem #2 PC - Call of Duty World at War Error Message: "Error during initialization: Unhandled exception caught”

Solution : as posted by reeven on demonoid

You must do this:

To remedy this problem click:
Start>Control Panel>Sound

Right Click on the default playback device (e.g. Speakers) and click properties. From there select the Advanced tab.
To eliminate this error the default playback format must be set at 24 bit 48000Hz (Studio Quality). Simply select this from the dropdown list and apply the settings.

Try launching the game now-Everything should run fine.

source : http://www.gamingnewslink.com/2008/11/11/fixing-call-of-duty-5-world-at-war-errors-crashes-freezes-and-intallation-errors/

:bye2