Delusion vs iNFINITY - no show 21 : 0

Started by password, November 01, 2013, 10:55:02 PM

Previous topic - Next topic

password

Ovde se dogovorite za vreme igranja meča.
Napominjem da 1 tim može da odigra 1 meč u toku 1 dana.

Svi mečevi moraju da se odigraju do 23.novembra 23 h . 24 novembra kreće eliminaciona faza.

*Svaki meč mora da se zakaže u vremenskom periodu od 18 h do 23h
*NOW! Močevi mogu da se odograju pre 18 h, ali im ne garantujem Live Stream!

Dogovor.

Dogovor se vrši isključivo preko xfire grupe - http://classic.xfire.com/communities/eunetsdleague/roster/ gde su admini podeljeni po  grupnim fazama A, B, C, D.
Svi admini klana koji nisu u grupi, dužni su da izadju iz neke Xfire grupe i da se pridruže našoj xfire grupi EUNET Hosting maniji SD ligi

Nakon što se timovi dogovore za meč, timovi su dužni da potvrde vreme i datum meča na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.

Meč
Pre meča. admini timova su dužni da provere guide svome timu, u suprotnom igraju na svoju odgovornost.
posle meča Admini timova su dužni da okače screen shotove sa obe mape na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.
Demo se traži isključivo na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču. Mogu da zatraže najviše od 3 igrača demo.

Gregor` - House`

Nama bi odgovaralo u 18h danas cak,odmah da odigramo... Volio bih da se neko iz iNFINITY obrati nama...evo licno meni,moze i putem xfire-a,ako vec ne moze danas,da odigramo sto prije,jer smo mi u stisku vremena,vecinski studenti i svi razbacani po stranama - vikend nam odgovara :)

p.s. xfire : profdrady1

DiESEL. and smrT

mogli smo igrati danas ili veceras ali jbg nisam mogao stigi sry drug,dogovorit ce mo se na xf,pa ce mo stavit ovdje kad igramo,igrat cemo kad budete mogli vi i mi nije problem dogovorit ce mo se.

LP

Gregor` - House`

Ajde za vikend,s obzirom da meni nema 2 igraca do petka. Onda petak ili subota budite na xf-u,pa da se dogovorimo  :ok2

Gregor` - House`

Zakazano za nedjelju,mozda neki poslijepodnevni termin,ali svakako cemo se jos cuti,mozda bi odgovarao termin oko 18h i zbog streama i svega. :D

mightyraiden

Gregor` - House`

17:30 zakazan match,molimo da se potvrdi :)

DiESEL. and smrT

potvrda meca,vjerovatno necemo stici igrati,cb igramo,sry,ako nas ne bude a vjerovatno nece NO SHOW win for fds,pozz.

Gregor` - House`

Pomjerit' cemo do 18:00,pa ako stignete stignete :)

swilla