News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

BITANGE COD2 MENU - V6

Started by $tring, December 12, 2008, 09:51:22 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Novi serveri donose i novi meni. Stare verzije izbrisite iz MAIN foldera i skinite novu:

http://www.bitange.com/download/map/main/zzz_bitange_v6_public.iwd

Prebacite ovaj fajl u main folder i to je to.

Stefan

ja ovo ne mogu da skinem! izlaze mi neke gluposi! ;D

Podpredsednik

To je do tvog download manager-a, probaj da skines bez njega, meni funkcionise i sa i bez! (inace koristim Firefox)

STEK

sto se tice meni-a....jer ste ubacili zolju????? :spiteful

Stefan

Quote from: Podpredsednik on January 17, 2009, 08:00:44 PM
To je do tvog download manager-a, probaj da skines bez njega, meni funkcionise i sa i bez! (inace koristim Firefox)
Eeee sad moze! Hvala predsednice!

m.shadows

Quote from: string on December 12, 2008, 09:51:22 PM
Novi serveri donose i novi meni. Stare verzije izbrisite iz MAIN foldera i skinite novu:

Samo jedno pitanje, di da prebacim fajl $tring? :hmm :hmm :hmm :hmm

m.shadows

Imam neki glupav meni gde mi ide neka jos gluplja muzika. SRANJE JE. Pa, skinuo sam fajl, kad ga prebacim u folder, sta da radim, nista?

zlenzlla

Skines taj file i iskopiras ga u "main" folder gdje si instalirao igricu (C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main) Onda pokrenes igru i kada se otvori prozor videces levo imas meni. Mada ti je najbolje da instaliras xfire i ukucas servere. Tako uvijek imas pregled koliko ima ljudi na serveru

m.shadows

Quote from: zlenzlla on May 03, 2009, 12:35:21 AM
Skines taj file i iskopiras ga u "main" folder gdje si instalirao igricu (C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main) Onda pokrenes igru i kada se otvori prozor videces levo imas meni. Mada ti je najbolje da instaliras xfire i ukucas servere. Tako uvijek imas pregled koliko ima ljudi na serveru

Dobro to znam, al kako ako imas neki prethodni meni??NPR imam neko sranje madjarsko od menua u cod2 izbrisem fajlove i jos je tamo??Kako to da sklonim, dal neko zna?

zlenzlla

Mozda ti je ostala neka starija verzija. Pregledaj malo. Jer kada ubacis meni od Bitangi, onda ce ti samo oni biti u igri. Znaci, samo mali od Bitangi neka ti ostane

Lider

Quote from: m.shadows on May 03, 2009, 02:21:01 PM
Quote from: zlenzlla on May 03, 2009, 12:35:21 AM

Dobro to znam, al kako ako imas neki prethodni meni??NPR imam neko sranje madjarsko od menua u cod2 izbrisem fajlove i jos je tamo??Kako to da sklonim, dal neko zna?
Imas servera koji automatski ubace svoj menu kad ulazis na njihov server. To ti je fajl u main folderu, nadji ga i obrisi ga i stavi bitangin menu. Pokusaj se sjetiti odprilike datuma kada si igrao na tom madjarskom serveru i vidi koji to fajl odgovara tom datumu u folderu, obicno ima u svom nazivu "zzz". To ti je taj "uljez".
Tako bi trebalo biti, ako nisam u pravu neka me neko ispravi :)

m.shadows

da lideru znam uradio sam pogledao meni i dole je pisalo nesto, pa sam skontao da je to naziv fajla, posle nadjem fajl izbrisem ga ali i dalje pokazuje taj glupav madjarski meni :|| :|| :|| :|| :|| :|| :|| :||.a nemogu se setit kad sam bio, bio sam ja na puno servera :down :hmm

m.shadows

ONO VAM JE MENI, ONO DI JE SVE NORMALNO SAMO IMA POPIS SERVERA???Znaci uspeo sam tooooooo :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo
Samo nema jos nesto sem toga????neka slika??i da sta ono prethodno da izbrisem??

Quote from: string on December 12, 2008, 09:51:22 PM

I sta da izbrisem?

*SPARTANAC*

I ja mislim da ne bi bilo lose da se stavi iza nas logo, a ne ona glupa monotonicna slika.

Oce li izaci private menu? :D