News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Stare mape

Started by Tasmara, July 29, 2013, 08:50:27 PM

Previous topic - Next topic

Tasmara

Izbacite nove mape, server zvrji prazan ceo dan... A vi se nemojte zaliti sto je burg svaka druga onda... Meni je staljin super za sd, al ocigledno ostalima nije  :wink: rhine smara, nebitno da l je sd/ctf/tdm....

Belick

Rhine je uvek pun, a railyard tera samo zbog Britanaca, moj predlog ubaciti trainstation umesto railyarda i gotovo...  :yahoo

tipico

Moskva ili Lenjin ... Po mogućnosti da ima ruska strana ... Sd od bitangi je recimo meni osobno vrh server samo matmata i staljingrad aut a nešto drugo in ...

LP :)

Black Hawk

Quote from: Belick on July 29, 2013, 08:56:20 PM
Rhine je uvek pun, a railyard tera samo zbog Britanaca, moj predlog ubaciti trainstation umesto railyarda i gotovo...  :yahoo

Nafurani mali,slazem se da treba ubaciti trainstation ali ne treba izbacivati railyard.Stvarno mi nisu jasni likovi koji bi cijeli dan igrali burg i toujane a kad dodje neka druga mapa onda bjeze sa servera,valjda zato sto ne znaju da bacaju utube nejdove i da ubijaju ljude kroz rupice koje su manje od metka :)

TaSmarice,ocigledno si bila u pogresno vrijeme na serveru,ja sam dosad uvijek "utrefio" kad je rhine pun :)

Tasmara

Ma nisam, po ceo dan je poluprazan .... A mozda i zbog vrucine jbg  ;D Pa se potrefilo :)

RedMan

to zato sto haxas po serverima  :diablo  :stoner:

Tasmara

Ja to samo kad nema admina i pod drugim nickom    8)  ;D

Black Hawk

Quote from: Tasmara on July 30, 2013, 10:48:05 PM
Ma nisam, po ceo dan je poluprazan .... A mozda i zbog vrucine jbg  ;D Pa se potrefilo :)

Slabo te vidjam na srv ili mozda igras pod drugim nickom jer tad haxas hahaha :)

RedMan

Quote from: Tasmara on July 30, 2013, 11:17:44 PM
Ja to samo kad nema admina i pod drugim nickom    8)  ;D

bbwahahahaha :) jel to onaj famozni nick sa M?    :super