News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kickanje

Started by dmc, June 10, 2013, 02:58:48 PM

Previous topic - Next topic

dmc

Molio bih da oduzmete rcon maloumnim ljudima koji kickaju bez razloga i objašnjenja.

Hvala,bok.

Vennoxia

Ko,kada i zbog cega?  Ne mozes tek tako nekog optuziti..a admini te nece kikati bez razloga.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Reci prvo koje ime koristis i na kojem serveru si igrao tada. Pa ces dobiti razlog.

DexonDee

Jack mislim da je igrao na SD-u jer je tema otvorena "BITANGE FORUM » CALL OF DUTY 2 PUBLIC SERVERS » PUBLIC SERVERI » BITANGE SD » KICKANJE" :D

STEK

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: DexonDee on June 10, 2013, 04:12:18 PM
Jack mislim da je igrao na SD-u jer je tema otvorena "BITANGE FORUM » CALL OF DUTY 2 PUBLIC SERVERS » PUBLIC SERVERI » BITANGE SD » KICKANJE" :D

Pogledao sam dole na pocetnoj da je otvorena tema. Nisam primetio da je u SD delu.   :acute
Mozda je postavio u pogresnom delu foruma. Ima takvih.

Nego, da se vratimo na temu...   :peace:

filadendron

Quote from: dmc on June 10, 2013, 02:58:48 PM
Molio bih da oduzmete rcon maloumnim ljudima koji kickaju bez razloga i objašnjenja.

Hvala,bok.

Nemoj biti bezobrazan, ljudi koji održavaju ove servere i forum sigurno nisu zaslužili da ih pojedinci nazivaju pogrdnim imenima.
Neko je možda samo manje kompetentan od drugog ali malouman sigurno nije, pa stoga te savetujem da pripaziš kako se izražavaš.

tubifeks

Quote from: filadendron on June 11, 2013, 12:40:48 PM
Quote from: dmc on June 10, 2013, 02:58:48 PM

Hvala,bok.

Nemoj biti bezobrazan, ljudi koji održavaju ove servere i forum sigurno nisu zaslužili da ih pojedinci nazivaju pogrdnim imenima.
Neko je možda samo manje kompetentan od drugog ali malouman sigurno nije, pa stoga te savetujem da pripaziš kako se izražavaš.

Pojedinci ne shvataju da zbog ponašanja na forumu ne zaslužuju da igraju.