PONOVO RADI BIOSKOP!!! (COD2 original)

Started by Mr.Hyde, December 03, 2008, 05:35:08 PM

Previous topic - Next topic

Mr.Hyde

Najzad ga ponovo mozemo nabaviti!
   Original !!!
Ko hoce moze da mi se javi na mail... mozemo da obezbedimo bolju cenu na vise komata,aha
Eh,da treba i meni pa pozurite...

Mr.Hyde

Trenutno preko moje firme mogu da nabavim na akciji (ako nas bude dovoljno...) po 1990 di sto je cena na kolicinu.
Poskupelo poprilicno zbog ovog novog kursa eure...

BaNaNaMaN

Quote from: Mr.Hyde on December 04, 2008, 01:00:55 AM
Trenutno preko moje firme mogu da nabavim na akciji (ako nas bude dovoljno...) po 1990 di sto je cena na kolicinu.
Poskupelo poprilicno zbog ovog novog kursa eure...
imam da nabavim za 10 e :P

Mr.Hyde

to sto si naveo cena je za cd-key,koji i ja mogu da nabavi po toj ceni,a ja ovde govorim o originalnom pakovanju igre
sto je bitna razlika...

SOLID

U beogradu ima COD2 original za 2000 dinara ali je to neko kao specijalno pakovanje,
dok standardna varijanta COD2 originala kosta oko 1000 din, ali ih slabo ima kolko ja znam....

Mr.Hyde

nema ih!
original pokusavam da nabavim vec 3 meseca ali nikako ga nije bilo
sad ponovo ima ne znam koje je pakovanje,a nabavljam ga preko moje firme po distributerskoj ceni po kojoj su (racunajuci u evrima) i ostale bitange nabavile pre par meseci
sad nam se preko distributerskog kanala ponovo pojavio

SOLID

Quote from: Mr.Hyde on December 04, 2008, 03:16:22 PM
nema ih!
sad ponovo ima ne znam koje je pakovanje,a nabavljam ga preko moje firme po distributerskoj ceni po kojoj su (racunajuci u evrima) i ostale bitange nabavile pre par meseci
Ima u MEGA STORES ELECTRONICA NA NOVOM BEOGRADU  ;D ;D

Mr.Hyde

kod njih je 1999 din,sto je u BG pa dok odem po to...
kod nas je ista cena ali na kolicinu mogu dobiti bolju zato i pitam jel ima zainteresovanih?
ja cu ga svakako uzeti ali me zanima da li ima jos zainteresovanih pa da dobijemo bolju cenu!

SOLID

Quote from: Mr.Hyde on December 04, 2008, 04:45:22 PM
kod njih je 1999 din,sto je u BG pa dok odem po to...
kod nas je ista cena ali na kolicinu mogu dobiti bolju zato i pitam jel ima zainteresovanih?
ja cu ga svakako uzeti ali me zanima da li ima jos zainteresovanih pa da dobijemo bolju cenu!
kolika je cena od 10-20 komada ?  :rnr :rnr

Zver

Moj savet vam je da uzimate KEYEVE, a ne full pack game

Mr.Hyde

[/quote]
kolika je cena od 10-20 komada ?  :rnr :rnr
[/quote]
Ne znam kad se izjasnite koliko vas ima zainteresovanih pa ih pozovem sa vec unapred utvrdjenom cifrom koliko nam treba tada cu i znati cenu... zato se izjasnite ako ste zainteresovani,uostalom ja ga svakako uzimam tako da mi je svejedno ocet'l necete!
Rade kakva je razlika,odnosno sto da uzmem samo key?

GuRuGeoRge

Ima u GameS prodavnicama u NS i BG CoD2 sa 2 mape ubacene neko izdanje i to koshta 1999 dinara...

kazanova

Quote from: Mr.Hyde on December 04, 2008, 03:16:22 PM
nema ih!
Ja hocu da uzmem kome treba da se obratim od bitangi i komnre da saljem pare!?

SOLID

Quote from: Mr.Hyde on December 08, 2008, 12:21:13 PM
Meni a mozes i da porucis preko moje firme
Daj meni jedan  ;D

kazanova

Quote from: Mr.Hyde on December 08, 2008, 12:21:13 PM
Meni a mozes i da porucis preko moje firme
pa lakse mi je onda tebi ! evo ti moj xfire :1kazanova pa me aduj da se dogovorimo ja cu ti poslati pare i to je to!

GuRuGeoRge

I napokon kupio sam CoD2 Game of the Year... :yahoo

Sunce im jebem CoD4 Game of the Year 3899 dinara,a CoD WaW 5499 dinara... :-\ :icon_neutral: :-[  Jbt GTA IV 4499 dinara za PC..

SOLID

Quote from: GuRuGeoRge on December 12, 2008, 10:29:50 PM
I napokon kupio sam CoD2 Game of the Year... :yahoo

Sunce im jebem CoD4 Game of the Year 3899 dinara,a CoD WaW 5499 dinara... :-\ :icon_neutral: :-[  Jbt GTA IV 4499 dinara za PC..
Des uzeo???

GuRuGeoRge

Prodavnica GameS RK Bazaar 3. sprat,Novi Sad u samom centru,1999 dinara...

Mr.Hyde

ljudi imam istu tu cenu ali kazem treba da nas se nakupi bar 10 pa mogu dobiti popust na kolicinu...
stoga izjasnite se,a ako ne ja kupujem po vazecoj ceni!