News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Novi turnir

Started by Staljin, November 25, 2008, 05:27:44 PM

Previous topic - Next topic

Staljin

Ocel bit neki turnir? sd po mogucnosti,a? ocel?

~LoneWolfs~Extreme

ja bi rado ali da napravimo neki mali turnircic samo klanovi koji igraju na bitangama to bi bilo mozda 6 do 8 klanova netrebaju bit nagrade nek nagrada bude sama pobjeda:) ali ne vise ono sa svima pa na kraju njih 248436549360 odustane i nastane sranje!

Staljin

tako je dugi,sd tour,samo mi koji udaramo na bitangama,ajmo Bitange,odgovorite

$tring

Heh... u pripremi je zapravo turnir koji bi obuhvatio cod2,cod4 i cod5 ... ;) Takav je barem okviran plan. Mislim da ce se tako nesto desiti u januaru.... :)

Citadel of Pain

mada bi smo mogli i jedan mali novogodisnji turnir opizditi kao najavu za nesto ozbiljnije...ali samo za klanove koji vise na serverima..
da bude onako friendly, radi zajebancije.

IronC

" Novogodisnje Bitange "
Za sve one koji ma je do zabave, nema odustajanja i slicnih sranja znaci samo veselo.
Nagrada: majce sa logom bitangi x 5
;D

DiDaN

Staljin

kilo rakije  :-\  litra kruha   :shok     :suicide

Staljin

eto,neka se poglavice klanova jave i da vidimo koliko ih je za! tour 5-5 sd! naravno ako se string slaze

Zna!!!!

eo I-Zona osigurava server za one sa boljom vezom sa njemackom:))

Staljin

e pa da,mogli smo na vasem serveru,jbt,aj stvarno.ako bitange nece mozemo i na vasem serveru

Zver

Bitange su naravno za da se organizuje neki mali turnir, jedino sto bi bilo jako bitno je da se svi Clan lideri ukljuce u samu organizaciju, da rezultati budu upisani, screenshotovi uhvaceni i tako dalje. Ako ste vi spremni da radite, i mi smo.

$tring

Quote from: Staljin on November 28, 2008, 06:14:30 PM
eto,neka se poglavice klanova jave i da vidimo koliko ih je za! tour 5-5 sd! naravno ako se string slaze

Ma naravno. Tako ce se nesto i dogoditi... :) Hvala I-zoni sto ce dati servere pa ce ljudi igrati gde im je bolji ping.

Staljin

pa i Mr ce dat svoj server,nego ajmo, sta se ceka?String,novi topic za prijavu pravi i to je to

SOLID

Quote from: Staljin on November 29, 2008, 04:12:48 PM
pa i Mr ce dat svoj server,nego ajmo, sta se ceka?String,novi topic za prijavu pravi i to je to
Ajmoooooo ajmooooooo!!!  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Evo i MENE... hihiihihihih .. Dakle i mi JEDVA CEKAMO TAKO NESTO... Pomocicemo oko svega.. Samo da se dogovore termini, to je to....
:yahoo..    Pozzz svima, A NAROCITO GADU!!!! Koji je sve i zapoceo...   ZIVEOOOOO GAD!!!!!   E IGRAMO I MI AKO MOZE.... :ziveli

Staljin

hahahhahaah pa vi ste nam poslastica :)

husky

Ajmo, prijave:

http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=1079.0

Turnir klanova biti ce organiziran cim se ovaj dotjera i pokrene.

Staljin

jbg husky,za taj nemam cd key  :down

husky

Mora biti da se suzbije fejkanje i dupli nickovi.

Al_Capone

Quote from: Staljin on November 30, 2008, 09:30:38 PM
jbg husky,za taj nemam cd key  :down

Mozda da za njega se napravi iznimka :)

husky

Hehe, al ak je original server, moze se slikat.  :||

Staljin

niste mislili na sirotinju jebem li vam..................... :icon_grrr:

Al_Capone

A jbg:/ Jedino da posudis od nekog cd-key ili da ti da koristiti za vrijeme turnira pa cemo srediti nekako. Vidi pa javi.
BTW

Ovo ce vise liciti na klanski war, pa mozda bi bilo zanimljivije grupisati ucesnike u allies ili ax nasumicno umjesto da mi sami biramo stranu.

???

husky

Svi imaju tjedan dana vremena da se dogovore di ce. Zasad 13/40.

Lun

Mislim da je mafiozo u pravu što se tiče random biranja strana, koliko vidim po prijavama ovo će biti Bitange=Axis protiv ostalih, i iskreno sem iоivljavanja nad ostalima(Allies) ne vidim svrhu ovog "turnira". Svi vrlo dobro znamo šta se na Pam-u dešava kad sve Bitange budu u jednom timu. Jedan od načina biranja strana bi moоda mogao da bude parno/neparno rangiranje na statistikama za određeni mesec.

tihi

oops,pa ni ja nemam legalan key....to znaci da otpadam iz prie,a bas sam hteo da pojacam allys :||