News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Moj server private

Started by .:Chunky:., November 13, 2008, 10:31:16 PM

Previous topic - Next topic

.:Chunky:.

E ja sam napravio server na netu ali na x-fire pise:Server is not responding to information query.Da li zna neko kako da ga pokrenem??? :hmm

$tring

hajde malo pojasni kako si napravio server, pa cu ti pomoci.

Pa lepo otisao Calll of Duty 2  Multyplayer i otisao na Start new server podesio ping,rate i stavio deditected Internet.I posle toga on meni otvori concole i ja ukucam rcon_password ****** i lupim Enter.Odem na Google i kucam IP i vidim koji mi je IP odem na x-fire servers i idem add to favorites server ukucam moj IP i port 28960 i lupim Enter.POsle toga odem i nadjem na x-fire moj server i pise:Server is not responding to information query.Da li treba neki program ili d ana Rconu podesim da server radi???pls..odg. $tring

PsiHoman

hhahahaha ne mozes tako da napravis server trebati lova za to:)))))))))) ;D ;D

BaNaNaMaN

Quote from: .:Chunky:. on November 14, 2008, 11:26:38 AM
Pa lepo otisao Calll of Duty 2  Multyplayer i otisao na Start new server podesio ping,rate i stavio deditected Internet.I posle toga on meni otvori concole i ja ukucam rcon_password ****** i lupim Enter.Odem na Google i kucam IP i vidim koji mi je IP odem na x-fire servers i idem add to favorites server ukucam moj IP i port 28960 i lupim Enter.POsle toga odem i nadjem na x-fire moj server i pise:Server is not responding to information query.Da li treba neki program ili d ana Rconu podesim da server radi???pls..odg. $tring
hahahhahahahahahahha.... pa ne moze to tako za DZ!! moras da da das jedno 100 eura pa da pricamo :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Lun

Lepo ljudi kaоu da je Google majka a neki ne veruju:
http://www.google.com/search?q=cod2+dedicated+server+guide

Materijala koliko hoćeš, samo treba čitati. :doc

Evo da vidiš kako bi sve to trebalo da izgleda:
http://guides.tntblowout.com/cod2/index.html

E $tring gde si uzeo one War Servere i za koliko para???:S

Citadel of Pain

Quote from: .:Chunky:. on November 14, 2008, 11:26:38 AM

Pogledaj onaj guide, a pazi na to da ti main folder bude sto cistiji. COD2 se zaglupi kada imas gomile mapa i gomile izmesanih modo-ova. Ocisti sve sto nije originalna igra pa pocni da instaliras mod po mod ako zelis. Ovako ti je verovatno 'djubre' u main folderu pa ne moze da ti digne sever. Najbolje ti je da napravis ikonicu u desktopu i treba joj dodeliti da poziva config fajl.

Napravis shortcut i stavis na target posle onog exe:
+set dedicated 2 +set sv_punkbuster 1 +set net_port 28960 +exec server.cfg

Sve u svemu, tako ces podici server ali daleko do toga da tako mozes igrati sa ekipom na internetu. To jednostavno ne fukncionise tako. Ali za lan je ok znati.

Staljin

Quote from: Veverica on November 15, 2008, 02:19:11 PM
cek dali imas RCON TOOL
to trabs imati za server
da da,smo ti je jos to potrebno i server je spreman........ Ma nema sanse da ga tako dignes,moras platit,nema druge

Hvala svima sto ste mi pomogli.Nego gde mogu da nadjem jeftine te servere za Cod2 kao sto //bitange// imaju war3 server,war4 server...itd.

Znam za neke servere gde mogu da uzmem nego ja bih te sto bitange imaju.....

pls..odg.

Al_Capone

Quote from: .:Chunky:. on November 15, 2008, 06:29:59 PM
Hvala svima sto ste mi pomogli.Nego gde mogu da nadjem jeftine te servere za Cod2 kao sto //bitange// imaju war3 server,war4 server...itd.

Znam za neke servere gde mogu da uzmem nego ja bih te sto bitange imaju.....

pls..odg.

Posalji stringu pm ili mail.