News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

humani cruz

Started by Lider, November 12, 2008, 12:01:41 PM

Previous topic - Next topic

Lider

Znam vec duze vrijeme da je on kreten ali je juce na Garagaam presao svaku granicu i sve nas koji smo tada igrali iznervirao. Psovao je majke, vrijedjao sve nas tako da sam odradio par SS, a isto to je uradio i  "i zona tony". Psovao je majku Sasi, medari, Fallen Angel-u, a nama ostalima je govorio da smo idioti u vise prilika. Evo SS-ova pa vi odlucite sta cete :wink:, nadam se da se vidi

[WC]=CyClops=

Pa ti si humani parvi pravcati mother fucker  :icon_bad:

Staljin

Ostade humani bez droge,pa se malo sekiro

~LoneWolfs~Extreme

Nemozes banat maskotu servera!

PsiHoman

hahhaha ma ljudi to je humani kako mozes njega da banujesh??? :hat

Lider

Ne trazima ja da ga banujete, on meni uopste ne smeta i to sto on psuje to me uopste ne dodiruje. Samo sam htjeo da svi vide kakva je to konjina, da znate na cemu ste kad ga sretnete. :wink: :drinks2

zlenzlla

E moj Lideru, pa to svi znaju vec jako dugo. A mislim da bi bitange trebale da urade bilo sta po ovom pitanju. Ljudi, pa pogledajte ove ss-ove. Zar je dozvoljeno da neko nekom psuje i da ga vrijedja?!

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

Lider

Quote from: zlenzlla on November 13, 2008, 10:13:06 PM
E moj Lideru, pa to svi znaju vec jako dugo. A mislim da bi bitange trebale da urade bilo sta po ovom pitanju. Ljudi, pa pogledajte ove ss-ove. Zar je dozvoljeno da neko nekom psuje i da ga vrijedja?!

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr
Znam da znaju ovi starosjedioci na Bitangama, ali ima novih ljudi koji dolaze. Uglavnom sam tom logikom isao :wink2

~LoneWolfs~Extreme

pa ljudi moji uvijek ce bit ovakvih rec ce nesto jedanput ako ignoriras rec ce mozda drugi put ali 3 nece on samo ceka da se neko nalozi :icon_bad:

zOn4|Tony

Da evo to je razlog zasto vec par tjedana nejgram na garagi gdje i on igra.... Nema smisla igrati ako ti neko cjelo vrjeme kampa a jos gore jebe mater svima i vrjeda neprestano....Nzm zasto mu nedate stalni ban jel je ovo pretjerano... Tjera igrace sa svojim vrjedanjem i nije cudo sto moji iz klana nejgraju vise na garagi... Mislim da se to mora nekako rjesit.... Al ok odsad igram stalno na MAINU jer je tamo najbolja ekipa i kvalitetni igraci tako da me vise garaga nezanima..... Ali drugim igracima ce biti lakse ako se trajno udalji sa servera.!!!!!!1

STEK

Quote from: Lider on November 13, 2008, 07:43:11 PM
Ne trazima ja da ga banujete, on meni uopste ne smeta i to sto on psuje to me uopste ne dodiruje. Samo sam htjeo da svi vide kakva je to konjina, da znate na cemu ste kad ga sretnete. :wink: :drinks2
pa ti lider imas 60 fps a ne hvalis se... :bye2

Lider

Quote from: bakitos on February 13, 2009, 06:23:03 PM
Quote from: Lider on November 13, 2008, 07:43:11 PM
pa ti lider imas 60 fps a ne hvalis se... :bye2
Pa desi se da imam i 60fps-a ;D, a u zadnje vrijeme mi nesto bolje radi tako da sad cesto imam 60 :spiteful  :rofl :rofl :rofl

Zver

Naravno da cemo reagovati na vredjanje, makar to bilo i od maskote servera, necete ga videti jedno vreme  :rofl

zlenzlla

Lider

A sto tako kasno reagujete? Pa Zver vidi kad sam ja to objavio, Tony je digao topick iz mrtvih ;D

zOn4|Tony

Jbg meni je dopizdilo prije se nisam obaziro na njega ali ovo je vec pretjerano..........Pa eto ZVER ce to rjesit!!!!

PsiHoman

ma dajjjjj bre shta bismo mi bez humanog nemojte njega da banujete jbt

zOn4|Tony

ZVER moze pitanje :icon_question: sto si tocno ucinio sa HUMANIM zanima me zato sto sam jucer igrao na garagi i opet je odredenim ljudima jebo mater i psovao a ja sam bio jedan od njih.......tomosu i belick su mi svjedoci, podici cu naravno SS da se uverite ako nevjerujete, iako mislim da nije potrebno zbog toga sto svi znaju za to a sad ostalo je na vama..........

//LoneWolfs//kamiX

hahahhah ahahahh
E moj Humani .... Najjaca njegova meni izjava je kad sam ga pitao ... Humani pa mozes li se pomaknuti iz te kuce (Ruska mapa), a njegov odgovor je bio - Odvec je hladno vani  :wah :wah :wah :wah :wah :wah :wah :wah

Pa to je legenda kakve nema, al priznajem masu puta se u mojoj sobi moglo cuti spominjanje njegove bliznje rodbine zbog nacina igre heheheh .... Al lik je ... jednostavno ------ Enigma servera ......  :rnr :rnr

jogi d medvjed

Meni ne smeta njegov način igre, ali mi smeta kad počne s jebavanjem matera.

Jedno vrijeme sam mislio da su on i Grave ista osoba, jer koriste isti rječnik.

SOLID

Quote from: jogi d medvjed on February 21, 2009, 12:47:39 PM

Pa naravno da ti ne smeta njegova nacin igre, posto praktikujes isti ili slican nacin....  ;D

//LoneWolfs//kamiX

al na kraju krajeva ... mislim da svakom kom smeta njegov nacin igre i nije neki igrac ... Jer koliko ja znam on kada cucne u neki kutak tamo je dok ga ne ubiju ..
Pa i ako te ubio 1. put kada si naletio na to njegovo tajno skroviste, pa znas valjda di se nalazi ...
Onda to i nebi trebo bit neki problem rjesiti ga i eliminirati po kratkom postupku ...

A sto se tice vrijedjanja .. tu se definitivno slazem ... Mislim da nitko nema pravo vrijedjat na bilo koji nacin
ostale sudionike u igri ... te mislim da bi svaki takav cin trebo bit rezultiran kickom...
Bar tek tolko da onaj koji je kickan da mu dodje iz dupeta u glavu da to vise ne radi ...

Mali je problem toga sto nema toliko admina uvijek online da to rade ....

PsiHoman

E kamix ovo si dobro rekao ja sam 1000 puta pitao neke od admina da kikuju ili da skrenu pznju nekome ali oni igraju na nekom serveru i nmg-u da odgovore...

Grave

Quote from: jogi d medvjed on February 21, 2009, 12:47:39 PM

Grave te nista ne dira,zato pazi sta pricas.Ja psujem samo kad neko pocne da me maltretira svojim ponasanjem. A tebe nisam ili se bar ne secam da sam psovao. Zato,zajebi me! :-[