samo za Bananamana

Started by domohomo, November 09, 2008, 04:19:12 PM

Previous topic - Next topic

domohomo

decko, malo si krivo razumio, ne namjestam ja nikome nista, ja samo postam ono sta dobijem, kao sto je i gospodin Legija iz istog klana koji je i stRRR ili stunter govorio kad je netko igrao sa tagom zlemajke x dusica i kad ga je slikalo da dullom.... nisam ja jadnik da nekome namistam nista a ti ako si tako ćorav (da ne kazem glupav) vidio bi da nisam ja slikao tu sliku nego netko stoti uostalom neda mi se uopce prepirat s nekim poput tebe (nazalost dosli smo i do toga), jer znam da lik nema cheat (za Legiju nisam bas uvjeren), ali ovo sam stavio namjerno radi gore navedenog. a ti si se naso tu neki princ Valiant da rasvjetlis tu situaciju, ajde lijepo decko beri bostan negdi, mani se corava posla. na kraju krajeva, ja nisam ni reka da je citer, nego samo stavio sliku.... kissikiss

BaNaNaMaN

Quote from: dominik on November 09, 2008, 04:19:12 PM
decko, malo si krivo razumio, ne namjestam ja nikome nista, ja samo postam ono sta dobijem, kao sto je i gospodin Legija iz istog klana koji je i stRRR ili stunter govorio kad je netko igrao sa tagom zlemajke x dusica i kad ga je slikalo da dullom.... nisam ja jadnik da nekome namistam nista a ti ako si tako ćorav (da ne kazem glupav) vidio bi da nisam ja slikao tu sliku nego netko stoti uostalom neda mi se uopce prepirat s nekim poput tebe (nazalost dosli smo i do toga), jer znam da lik nema cheat (za Legiju nisam bas uvjeren), ali ovo sam stavio namjerno radi gore navedenog. a ti si se naso tu neki princ Valiant da rasvjetlis tu situaciju, ajde lijepo decko beri bostan negdi, mani se corava posla. na kraju krajeva, ja nisam ni reka da je citer, nego samo stavio sliku.... kissikiss
Sta stavljas sliku kad nemas pojma :icon_dick: :icon_dick:
i jos nesto ja napise post bitange izbrisu....hahahahaha :icon_dick:

domohomo

iman pravo stavit sta god me volja... kad ti budes odrediva pravila javi se... EOD

SOLID

Domooooo ne kenj...............ajjjjjjjj  :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick:

~LoneWolfs~Extreme

chick FIGHT!! ulaz 10kn/100 dinara

Staljin

jel mogu ja nesto da reknem?

BaNaNaMaN

Paradox

a da staljin ipak nesto kaze... ?

tihi

:yahoo :yahoo :yahoo

Staljine lud si ,odavno se nisam ovako nasmejao :hat

Staljin

Quote from: tihi on November 11, 2008, 06:54:37 PM
:yahoo :yahoo :yahoo

Staljine lud si ,odavno se nisam ovako nasmejao :hat
:spiteful   :yahoo   :this

korisnik2007a

ej staljine,ja jos uvek cekam...

nista reko nisi (istina malopre sam doso,ali jos uvek cekam)..

oces li reci,pa da citam?

:icon_eek: :shok

Staljin

idem sad,u tisinu skorih zima,starim vec sve od zena mora vina..............i ne mogu da govorim vise,reci ce netko STALJO TISE kad padaju kise,a  String ce ovo sigurno da obrise!!! tl d nekst miting!

Zver

Paradox

Tu si se zajebo Staljo, sad te ne pustamo dok ne izdas zbirku pesama  ;D

Staljin