Jeli ovo normalno....?

Started by PHH, March 27, 2013, 08:07:48 PM

Previous topic - Next topic

PHH

Pa ovako,iz dana u dan citera sve vise,a kickova sve manje...

kao npr 27.03 oko 18:50 minuta,nas admin ili subadmin Gigiman,radi malo na svoju ruku,zašto??

pa ovako,igrac Darkx,koji je u njegovom pristusvu haxao,i cjeli srw se zali,lik kroz dim ubija,nema smetnji....

gdje nas admin,samo igra i nista ne poduzima...

nakon vise puta sto sam rekao gigimanu da prati ovog lika,on me kickao....

pa sad ti CUBE reci jeli ovo ok,sto radi nas admin...

ovamo ljudi se zale,psuju dzaba,al on nista ne poduzima,samo nastavlja sa igrom,sto ce njemu admin uopste??

ja bi da pohvalim neke od admina kod kojih se ovo nebi desilo,jer sam vise puta to vidjeo:

Tubifeks-najbolji admin
Livnicar-isto lik najaci
Lang-ma momak je za svaku pohvalu
Fila-isto

i samo bih napomenuo da se coco vrati na admina ako je moguce,jer dokje on na serveru nema citera ni psovke,a aktivan je..

Toliko,LP  :)

MakiMDSS.rs

Moram da dodam NAJJACI , ne NAJACI!!!

tubifeks

Mnogi se pitaju zašto su dobili kick kada upozoravaju na čitera, odgovor je vrlo jednostavan, upotrebili ste nepotrebnu reč ili rečenicu, a moоda i više njih.

Ne znam zašto si dobio kick ali najčešće je to razlog, zapravo drugog razloga i nema.

Toliko od mene...

P.S. Za pohvale se zahvaljujem ali daleko sam od najboljeg, svi imamo loš dan.

I da, navedi i svoj nick koji koristiš u igri.

PHH

Quote from: tubifeks on March 28, 2013, 03:30:28 PM
Mnogi se pitaju zašto su dobili kick kada upozoravaju na čitera, odgovor je vrlo jednostavan, upotrebili ste nepotrebnu reč ili rečenicu, a moоda i više njih.

Ne znam zašto si dobio kick ali najčešće je to razlog, zapravo drugog razloga i nema.

Toliko od mene...

P.S. Za pohvale se zahvaljujem ali daleko sam od najboljeg, svi imamo loš dan.

I da, navedi i svoj nick koji koristiš u igri.

[PH] Badr Capone je moj nick

pa eto uslikajte nick Darkx preko onog sto slikate nzm kako se zove,pa cemo vidjeti koje u pravu,a ko ne..

tubifeks

Darkx ili Darkix?

Taj tvoj nik mi je slabo poznat, još neke nikove si koristio.

peckosd

pa to je onaj capone... skoro uhvacen!

vd|cube(im)

Quote from: PHH on March 27, 2013, 08:07:48 PM

Ja se pitam šta je moj nick crvenom bojom istaknut, a to je jer sam ja momka uslikao kako pošteno igra na serveru  :facepalm: :facepalm: :facepalm:

PHH

Quote from: vd|cube(im) on March 28, 2013, 07:59:04 PM
Quote from: PHH on March 27, 2013, 08:07:48 PM

Ja se pitam šta je moj nick crvenom bojom istaknut, a to je jer sam ja momka uslikao kako pošteno igra na serveru  :facepalm: :facepalm: :facepalm:

onda sam ja lud,ili je neko drugi lud...  :ne_razumem

a to sto se tice tvog nicka,jer si administrator pa onako :)

tubifeks

peckosd

e to je taj sa slicice... samo kmeci

P!ck 'n roll

evo druze, ako nisi iz Srb, bukiracu ti ja flight preko burazera, ti samo rezervisi sobu i krevet, mada kontam da ces ubrzo tamo postati VIP :)

http://www.sbpb.kovin.info/

PHH

Quote from: peckosd on March 29, 2013, 04:26:19 AM
e to je taj sa slicice... samo kmeci

naporan si momak,u cemu je tvoj problem?

muce te kuci,ili sta??

tubifeks

Quote from: Batman on March 29, 2013, 10:06:26 AM
evo druze, ako nisi iz Srb, bukiracu ti ja flight preko burazera, ti samo rezervisi sobu i krevet, mada kontam da ces ubrzo tamo postati VIP :)

http://www.sbpb.kovin.info/

Bane, nemoj ga blizu mene  8|

vd|cube(im)

Evo debil opet uslikan na Garage sa haxom prije 10-ak minuta.  :||  :||  :facepalm:  :facepalm:  :suicide

vd|cube(im)

Evo ga opet momak je uporan  :|| :|| :|| :|| :||

peckosd

PACIJENT

Prvo poz svim adminima i sub adminima koji rade "blago" receno tezak posao i pohvale za svakog posebno one koji navrate na garazu.... :hooray:
Rijetko kad dolazim na forum skoro nikad ne komentiram, evo citam ovo i ne mogu vjerovat da u 90% slucajeva koji su kao slikali i zale se ovdje i sami su citeri???Fakat mi nije jasno?Ma nek su vecina i djeca :baby, zar stvarno misle da ih se nece otkrit :||