Vredjanje na TDM-u

Started by sd-Ganz, June 03, 2012, 12:30:19 PM

Previous topic - Next topic

|drug|password

Ker a sta kazes na ovo   :tease :peace:
{salim se malo} ali cisto drugarski kazem da je besmisleno da prijavljujes svaku psovku. Veruj mi da su svima nama svakodnevno upucene vise puta. Samo iskuliraj.
Osim ako te ne doticu decije provokacije. :)

' k e r r

Hahaha!  ;D To su deca njih razumem  ;D

sd-Ganz

Razumem to nego ne mogu igrati od njega... Non-stop : Ganz je*em ti mater, jeb*em ti sve... a nemama rcon da resim to  :doc

DexonDee

Ako moram da ponovim i ovde ponovicu nema problema...rcon neces dobiti jer ne znam ko si i rcon imaju ljudi koje mi znamo i tu je kraj...

Imas spisak subadmina http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6448.0.html pa ih lepo dodaj i uvek je neko online...

Grave

Quote from: |drug|password on June 03, 2012, 01:31:10 PM
Ker a sta kazes na ovo   :tease :peace:
{salim se malo} ali cisto drugarski kazem da je besmisleno da prijavljujes svaku psovku. Veruj mi da su svima nama svakodnevno upucene vise puta. Samo iskuliraj.
Osim ako te ne doticu decije provokacije. :)
Psovke ne treba da se kuliraju vec treba da se prijavi adminima. Niko nije dosao ovde da mu psuju siru i uzu familiju vec da se opusti, zeza i igra sa drugarima.

|drug|password

Hehe Grave. Jedva da se prikupe dokazi za svakog treceg citera. Dok se sve to snimi, iskumi i izmoli, prodje ceo dan :) Jedva da se iskamci neki kick za wh a kamoli za psovanje. :) tako da najradije kuliram to. A i ko ce decu umiravati. Kad ce i onako to raditi i sutra i prekosutra i tako u nedogled. Dete je dete, dok ne odraste.
hehe a i mislim da sam micku vec dosadio :) Sta cu kad je online  :fighting:

dokini

Znaci vama je toliko tesko da Xf pozovete bilo koga admina ako ga nema na serveru da se resi problem dobro.Pa onda neka vas maltretiraju svakakvi ali onda nemojte da dolazite na forum i placete a NAROCITO nemojte da kudite igrace koji ako to nisu uradili bar postave SS i video za takve . :smoke:

ToTo

Quote from: dokini on June 04, 2012, 09:13:24 AM
Znaci vama je toliko tesko da Xf pozovete bilo koga admina ako ga nema na serveru da se resi problem dobro.Pa onda neka vas maltretiraju svakakvi ali onda nemojte da dolazite na forum i placete a NAROCITO nemojte da kudite igrace koji ako to nisu uradili bar postave SS i video za takve . :smoke:
+1 Starce

|drug|password

Lepo to zvuci dokini, imas pravo. Ali nisi u nasim pozicijama, pa ne znas koliko je tesko izvuci kick. Veruj mi Micko mi uvek veruje na rec i nikad nisam pogresio, hvala mu svaki put na tome.
Ali cisto da samo nagovestim kako to izgleda: 1. Dosta admina radi, ne igra. I treba tako da bude. I ja sve redje igram.
2. Obicno kad  je neko online, je afk. Nije do njih.  Ili igraju pa ti izbacuje da nevide poruki na xfire. Ili pak iskuliraju jer verujem da se dopisuju sa nekim ili razgovara (nebitno).
3. Nije mi apsolutno nikakav problem da snimim snimak. I uvek usnimim kad mi zatreba. Evo sta je po mom misljenju problem. Problem je sto (ispravite me) na primer Grabe (ja ga apsolutno podrzavam u ovoj odluci) ne zali da kick nekog, (i ako mislim da smo tolike sate i sate odigrali zajedno na HQ i znamo se) dok god ne vidi record na forumu. (opet ponavljam ok je to)
Ali ne mogu da verujem da kad kazem da imam snimak, i da cu da ga uploadujem kasnije ( Jer je sigurno proslo dosta vremena,) da ne zeli da radi nista povodom kick-a dok se snimak ne nadje na forumu. Eto samo to.
A znam da Jos dog ga uploadujem , pa dok ga on jos prouci. I onda nakon svega dobije kick, posle kog se vrati za 2 sekunde pod drugim imenom za koga moram da ubedjujem da je to isti taj covek.
Stvarno je dugotrajan proces.
Voleo bi da ima samo vise poverenja. Pa valjda sam covek od poverenja. Ja mislim da me grave barem toliko poznaje. (ili gresim)

Opet cu naglasiti , i pohvaliti Micka, od kog uvek dobijem kick kada zatrazim.
Nemoj te se ljutiti na ovo izlaganje. Zelim samo da se resi dilema oko komunikacije.  :stoner:

|drug|password

E da jos da pitam. Ja obicno trazim kick za ljude koji nisu sa bitange zajednice. Koji ne postuju bitange servere. I dodju da isprobaju svoj novi hax . Ne ulazim u to da li su madjari, ali vidim da su sa strane i da ne igraju na bitangama.
Evo sad sledi pitanje. Da li je neophodno za takve ljude ,koji nisu sa bitangi i ne znaju u opste kakva je to zajednica. Da se kaci snimak na forum?
Igram 3 godine na bitangama i mislim da je to dovoljno da se zna ko je iz ove zajednice.

dokini

Posto ja njcesce igram na MIX u samo da objasnim godinama smo borili bitku sa kavima ne i za kakve nemam reci .Uspeli smo u najvecoj meri da ga oslobodimo svakakvih iako ima ih i dalje.Posle par godina igranja na Bitenge serverima Bitange su smatrale da MI Subadmini koji smo sada zasluzili da vodimo red o serverima.Dakle ako iko od igraca na Bitange serverima smatra da je dovoljno ej ovaj ima AIM ovaj  ima WH ovaj psuje sto seu u 100  posto slucajeva ako nije neka lokalna zajebancija MOMENTALNO izbacuje sa servera uz obavezan SS.JA da bih nekoga izbacio sa servera moram da udjem na isti ako je u pitanju prozivka za WH ili AIM kako mi kazu.

Dakle subadminima ne predstavlja problem da se izadje iz igre ako igraju da vam POMOGNU jer zato sluzimo.Ali kao sto je matori Toto lepo i Dexon napisao imate spisak subadmina TRAZITE pomoc ali kada ste sigurni.U 80 posto slucajeva kad god su me zvali da koga kikujem sa servera zbog WH i AIM nije bilo ni pomena od toga jer sam iste optuzene igrace specao .
Tako i ako trazite pomoc idite sami prvo u spec proverite pa OPTUZUJTE narocito na forumu kad svoje prijave ne podrzite ni SS om ni videom
Prijatno igranje a pomoc trazite kad god treba ima nas dovoljno da je na XF uvek neko tu . :stoner:

dokini

A sto rece Pasword i mi smo bili u istoj kozi kao i vi sada i bas zbog toga zelimo da vam KVALITETNO pomognemo a ne da se rconom izivljavamo svi su igraci dosli da li su iz Bitange comunitia ili sa bilo koje druge strane tu nema razdvajanja .

|drug|password

joj joj, ja sam mislio, samo na ljude koji dodju da probaju hax. hehe ne na ljude sa strane, naravno da su svi dobrodosli. Aj da neduzim dalje i da ne skrecemo predaleko sa teme. umlatice nas Toto  :whip3:  Bolje i ovako da smo imali konverzaciju. Pa ljudi nek izvuki neku svoju pouku.   :handshake:

sd-Ganz

Jasno mi je da prijavim adminima na xf-u , ali bas pre neki dan ja sam prijavio AIM na TDM-u i admin je bio u igri (Igrao SD dok ja TDM) i usao je na server posle citavih pola sata ako ne i vise...

dokini

E jebi ga pa nije jedini