News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Opet me se kikaje

Started by ludonja, May 27, 2012, 01:25:48 PM

Previous topic - Next topic

ludonja

danas oko 12:10 opet me kika neko udem pitam razlog kika nema odgovora nastavim igrat opet kik....Ja stvarno ne znam ako covjek ima skor kao ja danas 40-1 odma je haxor... dokazem par admina-subadmina da nehaxam nade se opet netko sa strane pa me kikaje pa molim vas rijesite to da mogu ko covjek igrat, jos jednom napominjem da ni rijeci tokom citave igre nisam spomenuo da nebi opet ispalo da sam zbog jezika popija kik hvala... A i mislim da sam na privatnom dijelu foruma navden da se vise nekikajen da se samnom tema zavrsila sto se tice kikavanja... hvala

Lider

vd|cube(im)

Evo ti link   http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6448.0.html  gdje je popis subadmina, pa vidi jel netko od njih bio na serveru kad si dobio kick.  :stoner:

ludonja

A nije niko od njih... Bio je neki grupa vozd atman ako ikakve veze on ima s reconom jer kikan sam kad sam njega ubia...

mrvica_******|2shooorty|

Eskimko

Desava se cesto da neki NOOB konaktira subadmina i samo kaze nick i ovaj ga kika bez pitanja,licno sam kikan od strane takvih debila.

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Eskimko on May 27, 2012, 10:43:20 PM
Desava se cesto da neki NOOB konaktira subadmina i samo kaze nick i ovaj ga kika bez pitanja,licno sam kikan od strane takvih debila.

ako ima takvih subadmina onada su retrdi,..nemoz da kikas nekog samo zato sto ti neka noobina tako kaze ,...to je cist glupost,..znaju se pravila za takvo kikanje,..isto kao dasi na serveru ,...dokazi dokazi druze.....

Eskimko

Quote from: mrvica_******|2shooorty| on May 27, 2012, 11:35:29 PM

ako ima takvih subadmina onada su retrdi,..nemoz da kikas nekog samo zato sto ti neka noobina tako kaze ,...to je cist glupost,..znaju se pravila za takvo kikanje,..isto kao dasi na serveru ,...dokazi dokazi druze.....
Nisam hteo da slikam i da se bakcem sa tim debilima posto je garaza propala,Objasnio sam sta se desilo u nekom od proslih topica i nisam dobio nikakav odgovor.

"Re: Nedozvoljeno ponasanje admina "teamSICKUNITShoMi"
Tacno je da neko zloupotrebljava rcon,moj brat je igrao na tdm serveru sa nickom bleya i on je ubio speedlinka na sta mu je isti odgovorio tu kampas mamu ti jebem,usledila je mala rasprava i onda je moj brat dobio kick za dz pa mislim jbt ....."

vd|cube(im)

Quote from: Eskimko on May 28, 2012, 10:04:09 AM
Quote from: mrvica_******|2shooorty| on May 27, 2012, 11:35:29 PM

Nisam hteo da slikam i da se bakcem sa tim debilima posto je garaza propala,Objasnio sam sta se desilo u nekom od proslih topica i nisam dobio nikakav odgovor.

"Re: Nedozvoljeno ponasanje admina "teamSICKUNITShoMi"
Tacno je da neko zloupotrebljava rcon,moj brat je igrao na tdm serveru sa nickom bleya i on je ubio speedlinka na sta mu je isti odgovorio tu kampas mamu ti jebem,usledila je mala rasprava i onda je moj brat dobio kick za dz pa mislim jbt ....."

Shomi nema rcon od servera  :hmm

Eskimko

Ne kazem da je on nego sam problem obrazlozio u tom topicu,Speedlink je rekao nekom adminu ne znam kom da kika mog brata.

Grave

Quote from: Eskimko on May 28, 2012, 11:41:50 AM
Ne kazem da je on nego sam problem obrazlozio u tom topicu,Speedlink je rekao nekom adminu ne znam kom da kika mog brata.
Admini i subadmini nisu neki klinci koji rade sta im neko kaze, nego razmisle i sami donesu odluku da li pojedini igraci treba ili ne da budu uklonjeni sa servera. Nas zadatak je da ne dozvolimo vredjanje, psovanje, jumpanje, bezobrazne nikove i sve sto se vidi na prvu, sto nema potrebe da se dokazuje, sto moze a se slika. A ako na nekog sumnjamo da haxa, radimo record i prosledjujemo kasnije nekom ko ce da proveri sve to. Nemoj da mislis da neki (sub)admin ima nesto protiv tebe jer ste nam svi isti na serverima. Ni protiv koga nista nemamo, osim, naravno, haksora. E njih treba  :whip3:. Zaboravi te teorije zavere, nemoj da psujes, vredjas i haksas i niko te nece dirati nikada.

Eskimko

Quote from: Grave on May 28, 2012, 12:07:44 PM
Quote from: Eskimko on May 28, 2012, 11:41:50 AM
Admini i subadmini nisu neki klinci koji rade sta im neko kaze, nego razmisle i sami donesu odluku da li pojedini igraci treba ili ne da budu uklonjeni sa servera. Nas zadatak je da ne dozvolimo vredjanje, psovanje, jumpanje, bezobrazne nikove i sve sto se vidi na prvu, sto nema potrebe da se dokazuje, sto moze a se slika. A ako na nekog sumnjamo da haxa, radimo record i prosledjujemo kasnije nekom ko ce da proveri sve to. Nemoj da mislis da neki (sub)admin ima nesto protiv tebe jer ste nam svi isti na serverima. Ni protiv koga nista nemamo, osim, naravno, haksora. E njih treba  :whip3:. Zaboravi te teorije zavere, nemoj da psujes, vredjas i haksas i niko te nece dirati nikada.
Teoretski lepo zvuci malcice je drukcije u praksi.

dokini

Postoji jasno upozorenje od strane ToTo a da subadmin nesme da kikuje igrace ako nije na serveru osim ako to nisu nikovi koji vredjaju spam nikovi i bla bla bla.
Elem mene su vise puta iz Munje klana zvali kkikuj ovog kikuj onog dok ne udjem na server to ne radim i normalno za psovanje i za svaku nedozvoljenu radnju pre kika ide SS sto ne znaci da svi to radi ali subadmini njih 98 posto su odrasli ljudi i nije nemoguce da se ne pokrade greska .Tako da je prica ispricana i prepricana a u velikom broju slucajeva IGRACI i ne pogledaju i neki pojma nemaju da ih je kikovao PB.

DexonDee

grupa VOZD atman nema rcon...

ludonja

a nije me ima ko drugi kikat kad je on usa onda sam popija kikove al ok  :) sva nesreca u tome  :handshake:

mrvica_******|2shooorty|

dal sam ja slep ili corav ali brate koji ti je nik u gamesu..... :hmm

DexonDee

Quote from: ludonja on May 29, 2012, 02:32:06 AM
a nije me ima ko drugi kikat kad je on usa onda sam popija kikove al ok  :) sva nesreca u tome  :handshake:

Izvini cek da ti ponovim ON NEMA RCON!

ludonja

Quote from: mrvica_******|2shooorty| on May 29, 2012, 10:36:41 AM
dal sam ja slep ili corav ali brate koji ti je nik u gamesu..... :hmm
[PGZ] Ludonja