Da li ste za legalizaciju Main servera?

Started by zlenzlla, May 29, 2009, 10:52:08 PM

Previous topic - Next topic

Da li ste za legalizaciju Main servera?

Da
46 (62.2%)
Ne
11 (14.9%)
Sačekajmo još malo da vidimo stanje na SD serveru
17 (23%)

Total Members Voted: 62

zlenzlla

Pošto je zadnje vrijeme bilo jako mnogo priče o tome da li treba legalizovati servere, evo mogućnosti da se izjasnite.
Riječ je samo o Main serveru.
Zamolio bih da glasaju samo igrači koji igraju na Main serveru (stalni ili povremeni, nije bitno) iz razloga što nema potrebe da glasa neko ko neće ni dolaziti na Main.

Ovo je samo da vidimo stanje, ne vezano da li će se legalizovati sutra ili za godinu. Zanima me mišljenje ostalih igrača.
Potpis bi bio poоeljan da se zna ko je glasao.

Podpredsednik

Ja najcesce kasno nocu dolazim na servere i vec negde posle 01:00h MAIN je skoro skroz prazan a GARAGE polovicno napunjen, plasi me da u tom periodu uopste nece biti ljudi na serverima ako se predje na original.

zlenzlla

Quote from: Podpredsednik on May 30, 2009, 12:45:29 AM
Ja najcesce kasno nocu dolazim na servere i vec negde posle 01:00h MAIN je skoro skroz prazan a GARAGE polovicno napunjen, plasi me da u tom periodu uopste nece biti ljudi na serverima ako se predje na original.

Pa to jeste moguce, slazem se sa tobom. Mada je Main uglavnom prazan posle 1h, na zalost. Mac sa dve ostrice.

*SPARTANAC*

zlenzlla

Quote from: *SPARTANAC* on May 31, 2009, 02:17:51 AM
Gde vam se zuri... :wink:

Pa nigdje.  :wink: Ovo je samo anketa da vidimo razmisljanje ostalih na serveru. I to je sve.  :drinks2

Freestyler

glas ZA
4 godine je igra vec tu, mislim da je krajnje vrijeme

m.shadows

Quote from: Freestyler on May 31, 2009, 09:52:01 AM
glas ZA
4 godine je igra vec tu, mislim da je krajnje vrijeme

Ja sam takodje za.

spdR

za =) ponekad igram na mainu,uglavnom kad sam na pubu ili sam na i zona rifle ili na sd bitange

dexnsk

Evo ja sam glaso mada nikad vise necu ni igrati na tom serveru jer ne mozes normalno igrati a da te Mykel ne kikuje zbog snajpera...

STEK

Quote from: dex^NSK***SRB on May 31, 2009, 11:49:22 AM
Evo ja sam glaso mada nikad vise necu ni igrati na tom serveru jer ne mozes normalno igrati a da te Mykel ne kikuje zbog snajpera...
:rofl :rofl :rofl

dexnsk

Nije smosno to je zalosno...

EDIT:
Cak sta vise su mi i topic obrisali na forumu kad sam prijavio to kikovanje.

jogi d medvjed

Glasao za.

Quote from: dex^NSK***SRB on May 31, 2009, 02:21:52 PM
Nije smosno to je zalosno...

EDIT:
Cak sta vise su mi i topic obrisali na forumu kad sam prijavio to kikovanje.

Da, tema (topic) je nestala u roku odmah, a nije ni prvi put da se brišu teme i postovi. Ne znam što im treba cenzura.  :thumbdown

$tring

Quote from: jogi d medvjed on May 31, 2009, 03:17:57 PM
Da, tema (topic) je nestala u roku odmah, a nije ni prvi put da se brišu teme i postovi. Ne znam što im treba cenzura.  :thumbdown

Ne znam ko je izbrisao post, ali postovi se brisu bas iz razloga da forum ne postane vašar. Evo ova tema je pravi primer za to. Pitao čovek šta mislite o legalizaciji servera, a vi pišete nešto što je dubooooooki OFF-TOPIC. Zar nije tako? ... Jel imate rubriku na forumu gde moоete ovakve stvari da pišete? Imate. Zašto svaka tema mora da ode u OFF?

Na svakom drugom iole normalnijem foruum nije dozvoljeno ostavljati reply sa dva (i više miliona) smajlija kao odgovor. Kao i odgovori tipa : aha.... omg,lol itd.... Time se potpuno gubi smisao za zdravom komunikacijom pa ljudi koje stvarno zanima forum i priča oko neke teme jednostavno prestanu da čitaju forum. Evo ja sam pravi primer za to. Ne čitam sopstveni forum jer je zagađen i bilo da čovek pita nešto u vezi punkbustera, ili se priča o serveru - tema obavezno ode u off-topic.

A tebe dex^NSK, Mykel sigurno nije kikovao zbog snajpera... Meni se bar 30x desilo da kikam nekog sa snajpom jer čovek ode AFK a snajp ostane kod njega. I to nema smisla... Moоda bi mogao malo opširnije da napišeš o čemu se radi a ne da "frljneš" post kao OFF-TOPIC gde ti padne na pamet. Ovako, ti tugaljivi postovi izgledaju kao da vas ne znam ni ja kako svi maltretiramo, a vi siroti i jadni patite zbog bitangi koje vas maltretiraju. E to je baš smešno...

dexnsk

Quote from: string on May 31, 2009, 05:54:38 PM
Quote from: jogi d medvjed on May 31, 2009, 03:17:57 PM

A tebe dex^NSK, Mykel sigurno nije kikovao zbog snajpera... Meni se bar 30x desilo da kikam nekog sa snajpom jer čovek ode AFK a snajp ostane kod njega. I to nema smisla... Moоda bi mogao malo opširnije da napišeš o čemu se radi a ne da "frljneš" post kao OFF-TOPIC gde ti padne na pamet. Ovako, ti tugaljivi postovi izgledaju kao da vas ne znam ni ja kako svi maltretiramo, a vi siroti i jadni patite zbog bitangi koje vas maltretiraju. E to je baš smešno...

Kikovo me je zbog snajpera a ne zbog necega drugog. Ja sam igrao sa snajperom bio sam vodjeci u ekipi.
Mykel kad je usao na server odma je trazio snajper ja normalno sam reko da nedam i ondma sam dobio kick.
Tako da nevidim neki drugi razlog za kikovanje + sam cuo da je vise puta bio taj slucaj kad Mykel kikuje zbog snajpera...

jogi d medvjed

Quote from: string on May 31, 2009, 05:54:38 PM
Ne znam ko je izbrisao post, ali postovi se brisu bas iz razloga da forum ne postane vašar. Evo ova tema je pravi primer za to. Pitao čovek šta mislite o legalizaciji servera, a vi pišete nešto što je dubooooooki OFF-TOPIC. Zar nije tako? ... Jel imate rubriku na forumu gde moоete ovakve stvari da pišete? Imate.

I što to vrijedi kad i onda kad se piše u ispravnoj rubrici, tema biva izbrisana? Heh.

Na svakom drugom iole normalnijem foruum nije dozvoljeno ostavljati reply sa dva (i više miliona) smajlija kao odgovor. Kao i odgovori tipa : aha.... omg,lol itd.... Time se potpuno gubi smisao za zdravom komunikacijom pa ljudi koje stvarno zanima forum i priča oko neke teme jednostavno prestanu da čitaju forum. Evo ja sam pravi primer za to. Ne čitam sopstveni forum jer je zagađen i bilo da čovek pita nešto u vezi punkbustera, ili se priča o serveru - tema obavezno ode u off-topic.

Slaоem se. Međutim dex^NSKov topic koji je obrisan nije bio te forme koju ovdje opisuješ.

Čovjek je pokušao raspravljati o tome, ali mu je netko obrisao čitavu temu na podforumu Cheats, ne samo jedan post.

MASTERBLASTER

Misljenje delim sa predsednikom! Ali sam glasao za!

$tring

Quote from: jogi d medvjed on May 31, 2009, 07:39:20 PM
Čovjek je pokušao raspravljati o tome, ali mu je netko obrisao čitavu temu na podforumu Cheats, ne samo jedan post.

Pazi.. ja ni ne znam o cemu je rec, ali mislim da ne postoji ni jedan server gde user-i imaju toliko demokratije kao ovde. Da biraju koja ce se mapa postaviti, da user-i otvaraju topice i glasanja 'da li ste za original' itd... Ne kazem nista  negativno u tom smislu, meni se to svidja sto je ovaj community ziv i se na neki nacin 'svi sve pitaju'... I sto se pazi na svakog usera da mu bude ugodno na serverima. Naravno, postoje tako neki debilni momenti koji se jednostavno dese... Nisam ni pricao sa Mykelom na tu temu kako i zasto je bio kick, ali dajte ljudi... nije mu glavu otkinuo, niti ga je kika-o zato sto je ovaj nosio snajp. Ali me ne bi cudio scenario da mu je Mykel rekao 'aj daj nam malo snajp' a ovaj skakao po tipki 4 sledecih 15 mapa.... Tako da.... ako je neko bi na serveru u to vreme, moze da polemise na ovu temu... ovako i ti i ja samo nagadjamo sta je bilo.... ali u svakom slucaju, nije smak sveta.

Ali ajde da ne idemo vise u off-topic. Mozemo otvoriti novu temu pa da pricamo o tome.

SOLID

*SPARTANAC*

Quote from: SOLID on June 01, 2009, 12:52:37 PM
Inace SD server propade   ;D
:flag_of_truce OR  :aug OR  :suicide ?!
Sta ti mislis solide sta bi trebao da uradim?

SOLID

Funkerman

Cini mi se da je jos rano za Main, SD je trenutno u "tranziciji" i kad se on stabilizuje,istog momenta staviti i Main na org,jer ako bi se u ovom momentu i Main stavio na org. ne bi bilo dobro za community,jos malo sacekati da se SD stabilizuje i bice to ko "bombona"

*SPARTANAC*

Quote from: Funkerman on June 01, 2009, 09:42:54 PM
Cini mi se da je jos rano za Main, SD je trenutno u "tranziciji" i kad se on stabilizuje,istog momenta staviti i Main na org,jer ako bi se u ovom momentu i Main stavio na org. ne bi bilo dobro za community,jos malo sacekati da se SD stabilizuje i bice to ko "bombona"
mislim da i to radimo :wink2
Samo kad bi se vi sto imate org igrali malo cesce na SDu umesto MAINu brze bi isla ta "tranzicija." :scenic

ToTo

Apsolutno sam ZA!!! Juče udjem na main, kad tamo još gore nego što je bilo na SD-u. Tri idiota spamuju, piskaraju i nerviraju ostale igrače. original pod HITNO!!! SD jeste malo prazan u zadnje vreme, ali tvrdim da će biti opet pun, kad svi serveri budu org. Takodje, lepo vreme čini svoje, pa je i zato manje igrača, ali kada ih ima i kad igramo, nema vise smarača i prava je milina sad tamo igrati.

jogi d medvjed

$tring

Ne bih se slozio sa tobom. :) Meni to nije propadanje... cak i kada igram 4v4 lepse mi je nego 16v16 sa 8 citera... jebi ga.  :whistling

SOLID

Quote from: string on June 03, 2009, 02:03:25 PM

Ne bih se slozio sa tobom. :) Meni to nije propadanje... cak i kada igram 4v4 lepse mi je nego 16v16 sa 8 citera... jebi ga.  :whistling
Bio sam u ocaju.... 8|    Inace sad se malo popravila situacija....  :rock3

~LoneWolfs~Extreme

Glasao sam za 3. opciju, ovo sto ste stavili org sd je pun pogodak i stvarno je milina igrat,a ali treba malo pricekat da ljudi dodu i stalna ekipa pocne igrat, e kad se to dogodi onda bubnut i main, a garazu ostavit "njubovima".I totalno se slazem sa Stringom lijepse mi je igrat 4v4 opusteno sa normalnom ekipom nego 11v11 gdje se nezna ko pije,a ko plaća, a vecinom mi nevini (bez cheata) plaćamo i gubimo zivce.
I jos nesto nemozete rec da nije bilo citera na SD kad masu puta dok igram, a trenutno igram rijetko zbog skole vidim neki nick kako ulazi i automatski bude izbacen zbog raznih pomagala u igri.

Eskimko

hocete necete main je preso na  org   :dummy  :'(

IronC

Mustang.

Super je što je na oriđiđi, u zadnje vrijeme se skupilo par debilčića s onim šta krade nickove i aimbotićem. Samo nisam im'o potrebu da kupim org, al' morat ću sada . . .

zlenzlla

Mustang.

Kada će bit vraćen na org opet i hoće li tako ostat ?  :wink:

$tring

Hoce. Nakon nekog vremena prebacicemo za stalno i MAIN na original.

[WC]=MaN UtD FaN=

Ne bih da dosadjujem,posto vidim da je puno njih vec pitalo,ali da li se mozda zna kad ce otprilike main biti legalizovan? znaci otprilike-sl nedelje,mesec ,dva..

IronC

Brzo ce, samo da serevri prebole " decije bolesti " posle preseljenja.

SALTSTONE

Koliko vidim vec ima 40 ljudi koji su za legalizaciju MAIN-a , meni je to dovoljno za preobrazaj....jer ovo vise ne vodi na dobro, sve je vise onih koji kvare igru a sa druge strane neki ne uspeli BAN , daj  da se igramo ko ljudi, i da rec Admin dobije pravo znacenje BOZIJE RUKE , jer igra stara 5 god , koju igramo , maltene svaki dan zasluzuje CTF ORG , za koji mislim da nece biti prazan poput SD-a , jer navikli su ljudi ....        ...... A ko nece na org server eto mu garaza pa neka ceka na red da bude mucen uvredama i chitovima   :whip3:

komara

Quote from: SALTSTONE on September 07, 2010, 03:39:34 AM
        Koliko vidim vec ima 40 ljudi koji su za legalizaciju MAIN-a , meni je to dovoljno za preobrazaj....jer ovo vise ne vodi na dobro, sve je vise onih koji kvare igru a sa druge strane neki ne uspeli BAN , daj  da se igramo ko ljudi, i da rec Admin dobije pravo znacenje BOZIJE RUKE , jer igra stara 5 god , koju igramo , maltene svaki dan zasluzuje CTF ORG , za koji mislim da nece biti prazan poput SD-a , jer navikli su ljudi ....        ...... A ko nece na org server eto mu garaza pa neka ceka na red da bude mucen uvredama i chitovima   :whip3:
Ja sam uvek za, jer mi je dopizdilo da me prate preko zidova i da sa "neverovatnim refleksima" pucaju pre nego sto se pojavim.
Meni je onda bila milina nas 10-15 i dovoljno, pa udri.