Za ROLL-u

Started by SRB-NinA, February 17, 2014, 01:05:00 PM

Previous topic - Next topic

SRB-NinA

Samo da se izvinim roli,vilju i cekiju sto sam ih psovao.I ako moze unban.
.

Strajdzo

SRB-NinA

Sta sad ako ne moze,ne moze.

Strajdzo

To od njih zavisi brt ali ce biti tesko....

viljushka11

Ti i sam znas da ti ovo nije prvi put, pre 2 nedelje si mi slao na xf i zamolio me da ti se skine ban. Ti moras poraditi na samokontroli i takve stvari zadrzati za sebe a ne da pises svasta i da vredjas. Ja licno bih ti ostavio ban na neodredjeno vreme, dok malo ne ohladis glavu i naucis da postujes druge igrace, pogotovo one sa kojima igras svaki dan.

SRB-NinA

Ban na ts-u ne znam ni ja kako sam dobio  :(

DexonDee

Ban na TS sam ti ja poklonio

SRB-NinA

Mozes me podsetiti zbog cega?

Strajdzo

Sad je i poklon dobio e i neka nek se opameti malo...

DexonDee

P!ck 'n roll

strajdzo, nije tebi mesto da pises ovde.... pusti admine da rese problem  :doc

Strajdzo

Ok Bane a kako se da izbrisem ove postove sto sam pisao i izvinjvam se svima subadminima sto sam upao u njihovu rasparu a poslebo viljuski i rolli...

domohomo

P!ck 'n roll

Quote from: Strajdzo on February 18, 2014, 12:23:44 AM
Ok Bane a kako se da izbrisem ove postove sto sam pisao i izvinjvam se svima subadminima sto sam upao u njihovu rasparu a poslebo viljuski i rolli...
ne moras nista brisati...

Djuka023

Ne cudi me kako je do ovog doslo, ne da nije prvi put, nego vec ko zna koji da sam ja bio tu, dosta puta sam vidjao da si cak  bio i opomenut od strane viljuske ranije, al evo opeko si se, stalan si igrac sve je okej sem ponasanja, malo postovanja prema adminima pa cak i igracima i sve ce biti okej. Mozda bi trebalo da mu se pruzi druga sansa  :peace:

SRB-NinA

Ma skinuli su meni ban al neko opet bez razloga me je banovao,nisam progovorio na ser i pao ban :(