News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

moze li ovo da se resi

Started by brankoXM, February 09, 2014, 07:30:16 PM

Previous topic - Next topic

brankoXM

pozdrav,imam pitanje u vezi problema koji traje danima.pa ako moze da se resi lepo bi bilo,alo ne-ima i drugih servera. dakle: od pre par dana,dodjem inace kao covek da se razonodim i odigram koju partiju ctf-a,sto inece godinama radim na fer i posten nacin i nikada nisam koristio nista nedozvoljeno niti zbog toga kaznjavan.cak me ni saigraci nisu optuzivali zbog toga,sto je vec zanimljivo.elem odpre neki dan pocinje provokacija od igraca munja saint,tipa''jesi namazao bulju da te karam'' i slicno u tom stilu.znajuci kako funkcionisu i razmisljaju takve vrste internet frajera,ignorisao sam ga.1 dan...drugi...treci...reko cutacu i otkacice se provokator,naci ce drugog da se svadja s njim.ali to ne prestaje i pridruzuju mu se i nickovi''pingo'' iliti''azazriel'' i jos jedan iz munja,cini mi se nick''munja bodzi'' 99 posto sam siguran,ako sam omanuo izvinjavam se coveku,i jos par nickovakojih se ne secam.dakle to traje danima,dovoljno dugo da svi redovni igraci kao i ja,koji svakodnevno igramo,budu s tim upoznati,uglavnom se ne mesaju,sem par ok likova koji imaju komentare tipa''pustite coveka na miru''itd.od admina,a bilo ih je za tih nekoliko dana-nigde opomene za to podjebavanje,a kamoli neka kazna.doduse,saint se i pravi fin kad su tu admini,glumi adminovog zamenika,preti kickovima naredjuje da se sredi ping ili zove admina i tako to..kako admin ode,pocnje ono njegovo sa karanjem mene u bulju i jesam li nabavio mast da me manje boli.ovo ce posvedociti svaki od redovnih igraca.onda ja 3-4 dan puknem,a mnogi bi posle 10 min,i kazem ili se otkacite od mene ili cu da vas psujem najgore sto znam i mogu.normalno,ne prestaje..i danas samo sto udjoh neki bolesnik kaze''jesi li nabavio mast ljubavi''i ispsujem ga najgore sto umem .znam ja da takvi nemaju obraz da se postide al reko bar da se istresem da mi bude malo lakse.naravno dobijem kik jer treba biti fin na serveru.moje pitanje glasi:za kik me briga,tog koji je kikovao ne krivim mozda nije u toku s desavanjima,na njegovom mestu i ja bih me kikovao-nego-moze li doticna ekipa da se unormali ili da se mi pozdravimo,sto bih ja sebe blamirao da me kikuju kad dodjem da se zabavim,a ovi umno ograniceno sposobni da me vredjaju i da mi se keze,otici cu na neki levi server kad mi se bas igra.jedino mi bezveze jer tu znam ekipu i ima par ok ljudi s kojima mi je zabavno da igram.da kacim ss-ove sa uvredama namoj racun necu jer ovo svi koji igraju na garage znaju,pa nema potrebe da dokazujem bilo sta,a i ja nisam fotograf nego dodjem da se zabavim koju partiju.toliko.

Strajdzo

To su samo sale brt branko......

tubifeks

Pre 2-3 nedelje

22:54:06 ^9(GAME_DEAD)(GAME_AXIS)brankoXM^7: : PAZITE BAZU UVEK BAR 4TVORO
22:54:20 ^8Szili^7: : haha VV6
22:55:08 ^9(GAME_AXIS)brankoXM^7: : BAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
22:55:14 ^9brankoXM^7: : ALO
22:55:20 ^9(GAME_DEAD)(GAME_AXIS)lolz.^7: : smaras
22:55:24 ^9(GAME_DEAD)(GAME_AXIS)lolz.^7: : mnogo
22:55:29 ^9(GAME_AXIS)lolz.^7: : cuti i igraj
22:55:37 ^9(GAME_AXIS)brankoXM^7: : CUTI TI KONJU
22:55:47 ^9(GAME_DEAD: )//Munja//Saint^7: ^1Konju jedan,^5Bitango jedna
22:56:16 ^9brankoXM^7: : MNOGO SI PAMETAN DETE
22:56:31 ^9(GAME_AXIS: )kuyu__^7: QUICKMESSAGE_NEED_REINFORCEMENTS
^9//Munja//Saint^7: :  branko prekini i isprazni
22:56:54 ^9(GAME_DEAD)(GAME_AXIS)BuDaLaSh^7: : idi u pm
22:57:02 ^9(GAME_AXIS)lolz.^7: : sto ste svi besni danas?
22:57:02 ^9(GAME_DEAD)(GAME_AXIS)kuyu__^7: : base!!!
22:57:22 ^9brankoXM^7: : NE ZNAM KO KIKUJE AL SITAN SI SVAKAKO:)
22:57:31 ^9(GAME_AXIS: )kuyu__^7: QUICKMESSAGE_FALL_BACK
22:57:56 ^9brankoXM^7: : POLA IGRACA TI GADJA KROZ DIM A TI SE LECIS NA MENI DETE
^9(GAME_AXIS)kuyu__^7: : lolz you should follow the flag
22:58:10 ^9(GAME_DEAD: )lolz.^7: okej.
22:58:18 ^9brankoXM^7: : :)
22:58:22 ^9brankoXM^7: : STA SI SHVATIO
^9(GAME_DEAD)brankoXM^7: : SANJAJ O TOME DETE
22:58:42 ^8(GAME_ALLIES: )Killica^Massni^7: QUICKMESSAGE_MOVE_IN

DANAS

15:30:11 ^9(GAME_DEAD: )Tragedija#95^7: tko je saint
15:30:15 ^9Spy18_Ki^7: : branko prestani da lajes
15:30:19 ^9brankoXM^7: : ONAJ STO TE JEBO
15:30:40 ^9(GAME_DEAD)brankoXM^7: : NEMA PRETAJANJA CIM KRENU DA PROVOCIRAJU MAME CU IM SE NAJEBATO SMRDLJIVE
^9profuxion^7: : but you kick me :(
15:30:49 ^9brankoXM^7: : MRTVE NARAVNO
^8(GAME_ALLIES: )JOO^7: QUICKMESSAGE_MOVE_IN

Bilo je i ranije toga...

Sad ti meni reci, kako je moguće da ja ili dođem na server ili pogledam u konzolu bez spajanja na server i zamisli, imam šta da vidim...

Ti ako imaš dokaza postavi, samo da ti kažem, neće te ništa opravdati jer za ove prostakluke opravdanja nema.

Spy18 je bio na serveru, možda on može više reći o dešavanjima, Shomy je došao kada sam sve rešio.

I onaj Profuxion iz Španije opet krade nick od igrača Kuyu.

brankoXM

da dokazujem necu nista jer to svi znaju.to kad si se ti spojio na server nema veze sa onim o cemu ja pisem,jer ovo svi mogu da potvrde.do 5 min pre nego sto ovo kuckam saint me podjebava ja garage ali ti nikako da se spojis.otrpeo sam ga,ali da nisam,da sam krenuo u svadju e onda bi ja bio kikovan.posto me nisi udostojio da pitas o cemu se radi nego vidis neke psovke i kikas,a znas da sam stari igrac i cist igrac i da nikad ne pravim probleme nego odgovaram na njih,ti i ja nemamo o cemu da pricamo.inace saint ima nekog''svog''admina tj dobri su,cesto ga zove da kikuje itd.evo do malopre me podjebavao vezano za mast da podmazem bulju ali niko ne reaguje.i cutao sam i igrao i onda je posto ne moze da me isprovocira pozvao nekog i kikovase me bez upozorenja.te fore mozete nekome drugome,meni necete sigurno,trazis dokaze za nesto sto svi znaju.vidim da je vreme da se razilazimo ovo ne vodi nicemu.a ti sto kazes da je sala video bi tebe da ti 4 dana dok igras guraju virtuelnu kitu u dupe,kako bi se ti smejao toj sali.

Brother in Arms

Poozzzz od Sainta,vidim Branko da si i ovde :Prost: zasto lazes pod1.nikada nisam spomenuo tvoju Bulju,Dupe iliti nesto slicno a kamol i nesto sto ti nazivas Virtuelnom Kitom.
ja sam se zezao sa tobom ,cak sam se i izvinuo pred celim serverom juce.ali posto si ti Idiot i napusio me istog momenta posle mog izvinjenja mozes samo da naslutis sta te ubuduce  Ceka! RAZVALJIVANJEEEEEEEE :)
pozz Tvoja Ljubav Saint!

brankoXM

gresim sto ti odgovaram uopste jer ti kao covek ne kostas nista a i to se vidi iz ovog posta.godinama sam na garage i godinama si ti jedan te isti podli ljigavac koji je mala maca kad su tu admini i provokator bolesnik kad oni nisu tu.te bajke mozes da pricas ljudima koji nisu u toku,meni i momcima koji igraju na grage ne mozes.tvoj post te bas lepo opisao.ti ces nekog da razvaljujes na netu.vidis kakva si budala i pacenik,za razliku od tebe ja odem da igram i da se zabavim a tebe zanima neko razvaljivanje nekoga.prvo,ti si mali u svakom smislu da bi nekoga verbalno razvalio,imas ti jos plazme da ruckas i procitas malo knjiga da bi se samnom nadgovarao.ne mozes.zato i pribegavas prostim provokacijama,kao i svaki glup i ogranicen stvor.ne zanosi se time da ces nekoga da razvalis,makar ti u tome pomagali i ovi sto si im se uvukao u dupe nebi li se i ti pored njih nekako istakao.tipican si primer internet pacenika koji ce preko tastature nekog da razvali i oseti se vazan jer je u stvarnom zivotu ubogi kompleksas.veruj mi nema veceg komplimenta za mene i veceg dokaza da sam u pravu,od toga sto stvor tvojih karakteristika ima nesto protiv mene.inace dovoljno si glup da u jednom dahu kazes da nisi vredjao kao i da se posle toga rekao izvini...ti si jednostavno...glup,i za zaljenje.idi na garage rasturaj nekog gnjido bez mozga i stvarnog zivota...gresim sto i pricam s tobom,ti si za zaljenje a ne za osudu,a ni ovi tvoji sto ovde postuju moje psovke a ne postuju tvoje uvrede koje traju po par sati dnevno,nisu bolji od tebe.da jesu,i ti se tako nebi ponasao.cao ljigo,smrdis :)

tubifeks

Vidi ovako, nema Saint svog admina niti subadmina, zna on vrlo dobro kako je prošao i na serverima i na TS-u. Ti Branko brkaš babe i žabe, pravila su jasna, svako ko vređa na serverima biva sankcionisan, pa ti izvoli, nastavi...

Ako tebe neko guzi naguzi i ti njega, nemoj mu familiju.

Toliko...

cowex

Najbolje bi bilo da string sredi nekako da se ukine chat u igri i da svi lepo igraju i ne psuju i sve bi bilo ok. Neki nisu ni krivi ljudi imaju los dan e pa hajde da se malo istresem pa tamo ga ubiju par puta pa pocne psovati... Ukinutu chat nikad nije zatrebao

brankoXM

ovo za ukidanje chata je carska stvar.a to-ko me naguzi da guzim ja njega...malo je smesno,pretvorice se  server u jebarnik.nekako se sankcionisanje onog go pravi problem,a ne posledice njegovog ponasanja,namece kao resenje...ponekad nije lose procitati svoj post pre nego sto se postuje..a ovo je moj poslednji u ovoj temi,vidim da nema svrhe...ako sam dobro shvatio prethodni post,psovanje je dozvoljeno kao odgovor na psovanje.pa sto onda kik ,ja sam danas odgovarao na uvrede.dzabe trosim vreme nista od ovog.problem cije sam resenje trazio u ovoj temi nastavice se jer niko nece da uradi ono sto je ocigledno da treba da uradi.zavrsio sam s ovom temom,zdravo

Fox.

Quote from: tubifeks on February 09, 2014, 10:54:56 PM
Vidi ovako, nema Saint svog admina niti subadmina, zna on vrlo dobro kako je prošao i na serverima i na TS-u. Ti Branko brkaš babe i žabe, pravila su jasna, svako ko vređa na serverima biva sankcionisan, pa ti izvoli, nastavi...

Ako tebe neko guzi naguzi i ti njega, nemoj mu familiju.

Toliko...

Taj lijepi saint.... :facepalm:

http://www.zaslike.com/files/7m0i09g2vr66jl03zq.jpg

http://www.zaslike.com/files/hux2fsazpwlnqq7ud98.jpg

P!ck 'n roll

Da se ukine chat... Pa jebes mi sve ako ste vi normalni... Cowex ne mesaj se u ovu temu, prebice te Batman.. Branko, veruj mi da ti niko nece dirati guzu i igraj slobodno.. Drugo, nisam znao da se znanje samo u knjigama pronalazi? Vidim ti si puno procitao :) posle tacke ide razmak pa veliko slovo. Jedva sam procitao tvoje postove, i to sa velikom mukom i mogu reci, ajde, gadjenjem :) Tamo ono sto je Tubika stavio govori da nisi ni ti bas zlatan, ali si ipak dosao ovde da kukas... Sto se tice Sainta, znam da ume ponekad da pukne, ali ga nisam jos video da prica nesto u perverznom i pedofilskom kontekstu, tako da ces ipak morati da napravis SS (screenshot), i ne vidim kakve veze imaju fotografi sa time, al' ok.. Naravucenije, malo smiri dozivljaj, ne lazi, i nauci da pises... Danas se ne tolerise nepismenost :)

:stoner: :stoner:

Vennoxia

Quote from: P!ck 'n roll on February 10, 2014, 03:18:13 AM
Da se ukine chat... Pa jebes mi sve ako ste vi normalni... Cowex ne mesaj se u ovu temu, prebice te Batman.. Branko, veruj mi da ti niko nece dirati guzu i igraj slobodno.. Drugo, nisam znao da se znanje samo u knjigama pronalazi? Vidim ti si puno procitao :) posle tacke ide razmak pa veliko slovo. Jedva sam procitao tvoje postove, i to sa velikom mukom i mogu reci, ajde, gadjenjem :) Tamo ono sto je Tubika stavio govori da nisi ni ti bas zlatan, ali si ipak dosao ovde da kukas... Sto se tice Sainta, znam da ume ponekad da pukne, ali ga nisam jos video da prica nesto u perverznom i pedofilskom kontekstu, tako da ces ipak morati da napravis SS (screenshot), i ne vidim kakve veze imaju fotografi sa time, al' ok.. Naravucenije, malo smiri dozivljaj, ne lazi, i nauci da pises... Danas se ne tolerise nepismenost :)

:stoner: :stoner:
Nece ti niko dirati guzu hahahaha :D

brankoXM

kazes da lazem a trazis ss kao dokaz da ne lazem.sto se tice pismenosti ne polazem ovde srpski da udaram tacke velika slova i ostale ukrase.nemoj citati postove koje ne mozes da procitas i koji ti se gade.posto ja znam da govorim istinu a ti mislis da znas da ja lazem,nemamo vise o cemu da pricamo.najlakse je kad nemas argumente okretati temu na pravopis velika slova i necije dupe.kad smo kod gadjenja i meni se gadi kad sagovorniku iznesem argumente a on mi odgovori skretanjem sa teme i  hvatanjem za nevazne stvari.postoji i dijagnoza za takvo ponasanje ali nebitno.i svakako si dovoljno nebitan da bi mi ti objasnjavao sta je naravoucenije,da ne treba da lazem,i da naucim da pisem.klasicno mlacenje prazne slame.i kad si toliki pravdoljubac eto  ti ga fox tu pa ga priupitaj za ponasanje gorepomenutog..da kazem coveka.i ne sudi o necemu o cemu nemas pojma.40 godina nisam lagao nego cu sad tamo neki nebitni nick,nekoliko slova na ekranu,da lazem da bih nesto postigao.sad cu ja slike da ti kacim da se ti uveris da ne lazem.evo samo sto nisam.opasan si faktor pa cu da ti dokazujem da ne lazem.i obrisite temu ako moze ionako nema nista od onoga zbog cega je postavljana.fox,dzabe kacis te slike,to se ovde ne vidi,nije taj psovao to je greska neka..pa nemoguce bre...laze branko lazov matori.

P!ck 'n roll

Izvini prijatelju, ne znam sta na ovo treba dodati... Jedino ne znam gde si spucao 40 u dupe pa da ovde pises eseje o svemu ovome... I naravno, moras staviti SS, kao sto to i svi ostali rade.. Da li je neko ovde bitan ili ne, nazalost, neces ti odlucivati, niti ces pisati pravila.. Rekao sam za Sainta da zna da pretera, ne znam da li si dobro procitao svoj post, ako ti tu vidis da ja njega pravdam, u redu :)... Ali ako pogledam malo iznad toga vidim tebe kakav si kocijas sve zajedno sa svojih 40 god... Pobogu, dodji sebi covece :)

15:30:40 ^9(GAME_DEAD)brankoXM^7: : NEMA PRETAJANJA CIM KRENU DA PROVOCIRAJU MAME CU IM SE NAJEBATO SMRDLJIVE
15:30:49 ^9brankoXM^7: : MRTVE NARAVNO

Kao sto sam rekao,  :offtopic sam, i nemojte brisati temu, verujem da ima ovde jos mnogo toga da se kaze... Sto se mene tice treba ti pomoc zbog ovakvog govora, ali ima vec specijalisti koji ce se baviti time...
:stoner:

Brother in Arms

ja sam za njega specijalista,Dr Saint :)
a cika Fox sto kaci kako nekome .......... neka okaci zasto sam nekom to rekao!?

Brother in Arms

J sam specijalista Dr Saint za moju ljubav :love

brankoXM

Quote from: Brother in Arms on February 10, 2014, 04:39:18 PM
a cika Fox sto kaci kako nekome .......... neka okaci zasto sam nekom to rekao!?
a cika tubifex sto kaci kako ja nekome.......neka okaci zasto sam nekom to rekao!?

spy18

Quote from: tubifeks on February 09, 2014, 08:35:53 PM

Spy18 je bio na serveru, možda on može više reći o dešavanjima, Shomy je došao kada sam sve rešio.

I ja sam kasno ušao, tj. ušao sam kad je branko već počeo sa psovanjem ali nisam odmah reagovao jer sam mislio da ga je neko dobro isprovocirao da bi se tako ponaša i ispostavilo se da je provokator bio tragedija#95. Posle par opomena sam hteo da ih kickam obojicu ali sam vide da je neko pisao iz konzole pa nisam hteo da se meša. Predlog da se nickovi iz igraona tragedija i sl. kickaju bez najave kao i nickovi tipa "agjagjaod" , "249874" i sl. jer se iza tih nickova kriju klinci koji su došli da provociraju i varaju

tubifeks

Okačio sam ono šta sam imao a tebe sam pozvao da okačiš šta imaš. Isto sam rekao da je SubAdmin Spy18 bio na serveru pa može on da potvrdi moje i da doda šta se još dešavalo.

Ti Branko, dozovi se pameti i reci mi da je u redu svaka bljuvotina koju si napisao.

Šta glumataš ovde, jesi kriv, jesi.

Svako ko igra na ovim serverima sigurno je barem jednom doživeo da ga vređaju, što i nije strašno ako je lična uvreda, najgora je kada se pominje familija ( barem meni ).

Admini i SubAdmini su ljudi koji trpe najviše uvreda, pa kako reče Lang, ne vidi se da su ti isti uzvratili istom merom.

Postoje na serverima i šale, zato sam i rekao pre par postova ono što sam rekao, da ne citiram sam sebe. Ali ne, ti odma spominješ majke, pa neka ti sad, kusaj što si skuvao sam sebi.

Ne branim ja nikog, Saint je zaradio ban više puta, jednom sam mu i ja preko "veze" sredio.
Nemoj da ih nabrajam koliko njih je imalo ban, ljudi se dozovu pameti i eto, tu su, igraju, ne skrivaju se.

Na kraju krajeva, svi smo mi od krvi i mesa, omakne se...ali, meni nije jasno šta ti pokušavaš.

Ako dođe taj dan, da ja nekome uputim pogrdnu reč, sam ću se prijaviti ovde i okačiti SS da svi vide kakav sam ispao, a do tada, do tada ću kačiti sve što vidim.

P.S. Ovo ne bih okačio da se nisi javio.

A koliko znam, imao si ti ban ranije, samo ne vidim da si izvukao neku poruku ti, kako sebe nazivaš matorim...a ja ću dodati liščem ( lisac, samo ne znam kakav ).

cowex

Evo branko uzmi za primer mene koga stalno nazivaju lagerom,retardom,kraljem,debilom a ja se samo poklopim i sutim a znam da imam veliki ping u protivnom bih dobio ban. Samo ih pusti da te provociraju jer to ne zele.

Fox.

Quote from: Brother in Arms on February 10, 2014, 04:39:18 PM

Saint,ja sam stavio SS gdje psujes covjeku majku,a sto psujes sebe pitaj,ne mene  :stoner:

viljushka11

Quote from: cowex on February 10, 2014, 11:06:22 PM
Evo branko uzmi za primer mene koga stalno nazivaju lagerom,retardom,kraljem,debilom a ja se samo poklopim i sutim a znam da imam veliki ping u protivnom bih dobio ban. Samo ih pusti da te provociraju jer to ne zele.
..... i  onda kada napuni 21, postane serijski ubica (mozda cak i ranije), ili  mozda izvrsi samoubistvo, posto nece moci vise da trpi!  :suicide

brankoXM

Quote from: tubifeks on February 10, 2014, 10:39:31 PM
Okačio sam ono šta sam imao a tebe sam pozvao da okačiš šta imaš. Isto sam rekao da je SubAdmin Spy18 bio na serveru pa može on da potvrdi moje i da doda šta se još dešavalo.

Ti Branko, dozovi se pameti i reci mi da je u redu svaka bljuvotina koju si napisao.

Šta glumataš ovde, jesi kriv, jesi.

Svako ko igra na ovim serverima sigurno je barem jednom doživeo da ga vređaju, što i nije strašno ako je lična uvreda, najgora je kada se pominje familija ( barem meni ).

Admini i SubAdmini su ljudi koji trpe najviše uvreda, pa kako reče Lang, ne vidi se da su ti isti uzvratili istom merom.

Postoje na serverima i šale, zato sam i rekao pre par postova ono što sam rekao, da ne citiram sam sebe. Ali ne, ti odma spominješ majke, pa neka ti sad, kusaj što si skuvao sam sebi.

Ne branim ja nikog, Saint je zaradio ban više puta, jednom sam mu i ja preko "veze" sredio.
Nemoj da ih nabrajam koliko njih je imalo ban, ljudi se dozovu pameti i eto, tu su, igraju, ne skrivaju se.

Na kraju krajeva, svi smo mi od krvi i mesa, omakne se...ali, meni nije jasno šta ti pokušavaš.

Ako dođe taj dan, da ja nekome uputim pogrdnu reč, sam ću se prijaviti ovde i okačiti SS da svi vide kakav sam ispao, a do tada, do tada ću kačiti sve što vidim.

P.S. Ovo ne bih okačio da se nisi javio.

A koliko znam, imao si ti ban ranije, samo ne vidim da si izvukao neku poruku ti, kako sebe nazivaš matorim...a ja ću dodati liščem ( lisac, samo ne znam kakav ).
Quote from: spy18 on February 10, 2014, 10:35:35 PM
Quote from: tubifeks on February 09, 2014, 08:35:53 PM

I ja sam kasno ušao, tj. ušao sam kad je branko već počeo sa psovanjem ali nisam odmah reagovao jer sam mislio da ga je neko dobro isprovocirao da bi se tako ponaša i ispostavilo se da je provokator bio tragedija#95. Posle par opomena sam hteo da ih kickam obojicu ali sam vide da je neko pisao iz konzole pa nisam hteo da se meša. Predlog da se nickovi iz igraona tragedija i sl. kickaju bez najave kao i nickovi tipa "agjagjaod" , "249874" i sl. jer se iza tih nickova kriju klinci koji su došli da provociraju i varaju
jeste,spy18,taj dan o kome govoris je tako bilo.taj tragedija koji je vredjao taj dan je kolateralna steta,jedan od onih koga je saint navukao svojim primerom da me vredjaju a da ni sami ne znaju zasto to rade niti imaju razlog.i jeste tada sam pukao,no,to nije pocelo taj dan nego 3-4 dana pre,s tim sto sam uglavnom,kazem uglavnom ignorisao sainta i ekipu misleci da ce odustati,kao i vecina koja dodje da provocira.ignorises par uvreda,malo ti pomene mamu levo desno i ako ne reagujes otkaci se budala od tebe.ali ovaj je specijalan slucaj mozes misliti kad udjem u toku dana 3 4 puta da igram po sat vremena i svih sat vremena on sere i par njih ga podrzavaju,valjda im je idol sta znam.eto ti si taj dan bio i video na sta sve to lici samo steta sto nisi bio sat dva pre onda bi imao drugaciju sliku.ko nebi pukao da ga 3-4 dana unazad podjebavaju.jel bi ti,bilo ko drugi,precutao to,jel nebi otvorio ovakvu temu da se pozalis? i sta dobijes zauzvrat.kazu ti da si ti kriv,da naucis da pises i da udaras tacke i velika slova.isto ono na sta sam se u temi pozalio ,dozivim i ovde samo u drugom obliku.treba da se stidim necega? cega to?  sto me jasi par bolesnika nekoliko dana tamo i kad puknem sto je ljudski i napusim ih najgore sto znam onda sam ja kriv.sto stoka nije sposobna da se ponasa ljudski? bice da to nije moj problem nego njihov.uvek,do sad i odsad pa zauvek,moja reakcija na nesto odvratno,ako vec ne pomaze ignorisanje,bice odvratnax2.pa molim lepo,kad si vec internet pacenik i podjebavas ljude koji mogu da te rode,naprave ,kupe,kako god-trpi malo i ti.nikome ko me zeza danima ni krivog ni duznog ne ostajem duzan.nakon sto sam prethodno probao da ignorisem budalu.boli me uvo za njegove razloge sto je retard.to je njegov problem.eto ta budala i sinoc podjebava nego bio tu neki od admina pa ga malo umirio sa''bez podjebavanja''. 2 sata sam ja igrao 2 sata je budala srala.rec nisam rekao.sledeci put necu moci.i posle kad ga nafilujes kriv si ti,a on nije.malo morgen.

tubifeks

Šta ti u stvari hoćeš?

Kada saznaš šta hoćeš reći ćeš   "e sad neću ni kako ja hoću"!

Zemlja zove mars, daj dokaz a ja ću se potruditi da obojica dobijete po jedan ban.

Strajdzo

Sta ti je branko majke ti vise i mene su zezali pa nista zezam i ja njih i oni mene pa se ne ljutim,a tebi sto neko malo se nasali sa tobom ti se odmah ljutis....

P!ck 'n roll

Quote from: Strajdzo on February 11, 2014, 05:10:42 PM
Sta ti je branko majke ti vise i mene su zezali pa nista zezam i ja njih i oni mene pa se ne ljutim,a tebi sto neko malo se nasali sa tobom ti se odmah ljutis....
Cek Guto :) mi smo onda tebe ovde dva puta zezali :)

Strajdzo

Ne mislim ovde brt nego u igri Bane.Ali nema veze dodje pa prodje sto bi nas narod reko... :) :) :) :) tako ce i branka da prodje...

cowex

Quote from: viljushka11 on February 11, 2014, 01:33:35 AM
..... i  onda kada napuni 21, postane serijski ubica (mozda cak i ranije), ili  mozda izvrsi samoubistvo, posto nece moci vise da trpi!  :suicide

Jezik dabogda pregrizo o crni viljuska sta to pises sine sad vidjoh o boze sveti o ovozemaljske sile o cemu ovaj razmislja. P ti nemas ni dve ciste.

viljushka11

Quote from: cowex on February 11, 2014, 06:44:07 PM

Jezik dabogda pregrizo o crni viljuska sta to pises sine sad vidjoh o boze sveti o ovozemaljske sile o cemu ovaj razmislja. P ti nemas ni dve ciste.
Pa jel si sam rekao "da se pokrijes usima i cutis" kada te zajebavaju, ako tako nastavis, neces bas daleko dogurati, jedan dan ces puci kao lajsna!

cowex

Quote from: viljushka11 on February 11, 2014, 07:01:51 PM
Quote from: cowex on February 11, 2014, 06:44:07 PM

Pa jel si sam rekao "da se pokrijes usima i cutis" kada te zajebavaju, ako tako nastavis, neces bas daleko dogurati, jedan dan ces puci kao lajsna!

Ne brini ja volim kad me zezaju jer cisto mi sluze kao sprdancija.

P!ck 'n roll

Quote from: Strajdzo on February 11, 2014, 06:25:51 PM
Ne mislim ovde brt nego u igri Bane.Ali nema veze dodje pa prodje sto bi nas narod reko... :) :) :) :) tako ce i branka da prodje...

Tako je brt :)

Strajdzo

Branko bas si nepismen brt moras se vratiti u prvi razred da ispocetka ucis azbuku i kako se pise...

DexonDee

Quote from: Strajdzo on February 11, 2014, 11:48:59 PM
Branko bas si nepismen brt moras se vratiti u prvi razred da ispocetka ucis azbuku i kako se pise...

A ti si pismen? Koja je to rec brt? To vas naucili u skoli?

brankoXM

bio bih izuzetno zahvalan ako bi se javio baja koji me kikovao pre 10 min dok sam cutao igrao i gledao svoja posla pritom s pingom nikad nemam problema obicno je do 24.posle prvog kika sam pitao zasto kik misleci desava se i greskom,dobio drugi kik bez obrazlozenja i opet usao s istim pitanjem i dobio 3 kik.

domohomo

Ja sam te kika. Nemaš ti šta šutit i gledat svoja posla na bitange serveru!

VaiiiVaiii

Quote from: domohomo on February 26, 2014, 02:07:06 AM
Ja sam te kika. Nemaš ti šta šutit i gledat svoja posla na bitange serveru!
:rofl

brankoXM

dobro ja mislim da se podrazumeva da ne odgovaraju neki koji misle da su duhoviti cisto da bi napisali nesto,nego taj doticni

Strajdzo

filadendron

brrrrrrttttteeeeeeeeeeeeeee........

:rofl    :rofl    :rofl :rofl

P!ck 'n roll

Brt brt brt

Sent from my ST23i using Tapatalk

[dragoni]Shomy

Bude li ko ubuduće spominjao kremu na garaži može slobodno sam da se kika!U suprotnom ja ću mu pomoći :) Ponašate se kao deca od 5god...

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока