News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

MIMA

Started by Mima, November 26, 2013, 11:21:59 PM

Previous topic - Next topic

Mima

Poz ja sam mima i zelio bi da budem dio ekip bitange  ali nemogu nigdje da nadem regrutacije ili nesto slicno
Nesto kratko o meni muamerzlo Xf igram cod i samo cod  (ako sam pogrijesio mozel mi neko pomoci)

hardwell.

Mozes i ovdje ali bi bilo bolje da se javis na xf: djokical  , tamo pitaj za sve sto te zanima  :peace: :stoner:   :spiteful  ...

P!ck 'n roll

vidi, realno najbitnije je to sto igras COD i samo COD... mi takve ambiciozne i trazimo

Strajdzo

Koga treba da pitam da bi uso u klan budaletine....a koga u bitange.... :super :|| :facepalm:

domohomo

kao budaletina se rodiš nemožeš postati :D

Strajdzo

Sto brt jel zbog onoga

Strajdzo

Ma ja sam gori od budaletina brt a kalo li od krampa brt

tipico

Evo čitam tvoje postove ima dva dana i možeš li mi objasnit zasto poslje svake druge rijeci pišeš "brt"

Sent from my iPhone using Tapatalk -

Djuka023

Quote from: tipico on November 28, 2013, 10:08:28 AM
Evo čitam tvoje postove ima dva dana i možeš li mi objasnit zasto poslje svake druge rijeci pišeš "brt"

Sent from my iPhone using Tapatalk -

:rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl
e da stekara vidi ovo ahahahahaha

domohomo

Strajdzo

Onako naviko od brata skraceno brt.Naviko sam tako da pisem.... :D vido od jednog druga pa ja reko da skratim

stewzoR

Quote from: Strajdzo on November 28, 2013, 02:13:10 PM
Onako naviko od brata skraceno brt.Naviko sam tako da pisem.... :D vido od jednog druga pa ja reko da skratim
zaboravio si brt

Mima

nejavlja se niko a budala i jesam i nisam svega pomalo jbg da smo normalni nebi igrali isad cod 2 XD
ali i to je bolje nego lol oni su jos gori heheh

Strajdzo

Strajdzo

Pokusavam da izbacim ovo "brt"... :stoner: :thumbdown :thumbdown

Mima

stvarno niko se nejavlja na taj xf ako moze pomoc momci i bez brt